HAI BLUE_RAIN! BRAVO AL3CSA! Pufi 2010! (113)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_mario spune:
fetele va rog sa o treceti si pe Al3csa la titlul cap...

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
cris_mario spune:
acum ca tot vorbesc singura pe aici...vreau sa intreb si eu ceva(nici nu stiu daca am pe cine
) cand se intra in luna a noua??? pe prima pag am obs ca odata cu inceputul sapt 37 ... dar mie dr la control mi-a zis ca intru in luna a noua in sapt 36 ...
... dar nu knd se incheie ci atunci knd incepe ... adica miercurea viitoare

Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
gratiana77 spune:
CATALUTZA felicitari pt vestile bune de la eco. Ai grija de tine si de bebe!
LUCIA super dulce bebelul tau. Sa iti traiasca!

CURAJ AL3CSA! 

39 saptamani
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana!
poze
Andre_lina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario acum ca tot vorbesc singura pe aici...vreau sa intreb si eu ceva(nici nu stiu daca am pe cine ... dar nu knd se incheie ci atunci knd incepe ... adica miercurea viitoare ![]() Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
si eu tot de sapt 36 stiu, cand incepe...
dar stiu unde bati, insa tu tb sa tii bebelina acolo macar 37!!
Andrelina,
DE
Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
cris_mario spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Andre_lina
si eu tot de sapt 36 stiu, cand incepe... dar stiu unde bati, insa tu tb sa tii bebelina acolo macar 37!! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
ms frumos de raspuns
...nu ca nici eu nu vreau sa nasc pana nu implinesc mkr 38 saptamani ... dar din lipsa de ocupatie ma uitam akm si am vazut asta,eram doar curioasa 
Andreea
35+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
ioana_fota spune:
Buna fetelor dupa lungi sperieturi si probleme reusesc si eu sa mai intru.Ma bucur ca au venit mamici acasa si felicitari celor care au mai nascut de ieri

.Am reusit asa in mare sa recuperez de ieri.Cris marioa si eu sunt la fel ca tine
ce zodie esti?mereu si eu treb sa fac ceva al meu sot se enerveaza de multe ori ca mereu vin cu idei si acum pt bebelina daca nu l-am pus saracu si a mutat de vreo 3 ori prin camera mobila.Eu una trebuia sa stau cumintica in casa si in pat insa din pacate nu s-a putut ca aseara am ajuns cu bunica mea de 93 ani al urgente,era cat pe ce sa o pierdem,si am facut cu sotul meu planton ca sa se poata odihni mama si sa stea ea cu ea pe zi.Nu va spun ce m-am enervat si cu cei de pe salvare si de la spital.Nu-mi pot da seama cum pot fi unii oameni asa de insensibili fata de batrani dupa ei daca ai 93 de ani gata esti expirat.Ma bcucr ac dimineata era coerenta si mult mai bine.Am revenit acasa am dormit putin si stam cumintele in pat iar.Asa ca am si eu o mare rugaminte la voi.Sa va rugati si pt noi sa fim bine si sa rezistam cat mai multe saptamani.
Nici nu va inchipuiti cat ma bucur ca pot vb cu voi 

.
31+
Alexandra
Doamne ajuta-ne si pe noi sa ne facem mari si sa fim bine 
ioana_fota spune:
Acum revin cu niste incurajari:

HAI AL3CSA

31+
Alexandra
Doamne ajuta-ne si pe noi sa ne facem mari si sa fim bine
analessya13 spune:
Andre_lina, felicitari. Cum de reusesti si cu examene si cu bebe mic? Bafta in continuare si
lui Tudor.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
analessya13 spune:
Fetele, am iesit cu sotul si cu copilul la un aperitiv si mi s-au facut complimente ca sunt grasa si ca am pus destul pe mine, adica mai mult decat la prima sarcina

Nu m-am simtit chiar bine
In plus si mama aseara mi-a zis ca sa o las mai moale si cu mancarea, cica sunt haplea si mananc cu pofta.
Of, m-am intristat. Dar lasa sa fie bebe sanatos ce puii mei! Nici nu am cum sa ma abtin. Si daca tot sunt grasa m-am oprit la patiserie si mi-am luat bignč cu crema si alte dulcegarii. Ah, si azi nu scapa nici prajitura cu mere, reteta de la Gratiana. Am toate ingredientele pregatite si puse pe masa asa ca sa le vad mai bine si sa nu uit.
38 si 3 zile
Edoardo si mami de
Alessandro 3.01.2007
al3csa spune:
Buna fetelor ..sunt sotul al3csei ..am vb k ea la tel ...are dilatatie 3 ..si a zis doctorul k progreseaza bine ..dak mai aflu ceva am sa va spun ..eu sunt foarte tulburat acum

si dak am facut greseli de ortografie va rog sa ma scuzati ..va urez o zi buna !!!
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Teoretic 4 sapt !!!
Practic mai sunt 7 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!