Am un baiat de 5 anisori alergic la acarieni mucegai si pisici.Am depistat alergia acum un an si m-i sa prescris Singuler si
xizal.Ar putea cineva sa-mi spuna daca vaccinarea ar fi o solutie sau sa continui cu medicamentatia .A mai fost cineva vindecat de aceasta alergie si cum?Va multumesc!
Nu stiu exact despre ce vaccin vorbesti. Dar daca medicul a prescris Singulair si Xyzal, e ok pt alergii.
Totusi, unde ai gasit Xyzal?
Baietelul meu ia Singulair pt alergii rspiratorii, i s-a prescris si Xyzal dar din ce am inteles nu se mai gaseste, nu stiu sigur, medicamentul sau picaturile pt copii, dar noi nu am mai gasit. Si a fost inlocuit cu Zyrtec.
Dupa cateva luni de tratament s-au vazut rezultate. Deci tratamentul este bun.
Repet, nu stiu despre ce vaccin vorbesti, dar as fi interesata.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma
Stefan (7 ani imediat) face de 3 luni si jumatate vaccinul sublingual de sensibilizare pentru acarieni, Staloral. La noi rezultatele sunt foarte bune, copilul nu se mai trezeste cu nasul infundat.
De 2 ani nu a mai avut wheezing, la el problema ramasese doar rinita. Tratamentul a fost inceput cand renuntasem de cel putin 6 luni la alte medicamente (Singulair a luat el). Singulair si Xyzal nu rezolva definitiv nimic, simptomele se amelioreaza pe durata tratamentului. Dupa intreruperea lor problemele revin. Noi speram ca dupa 3 ani de tratament sa scape complet de alergie. Sí mai sper ca Staloralul dat atat de mult sa fie totusi ok pentru copilul meu.