Bobocei de sept-oct 2008 (249)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

[luminita] trebuie sa recunosc ingeniozitatea si chiar indemanrea de care ati dat dovada... dar nu pot sa nu ma gandesc la cat costa acum saniutele....

sa inteleg ca acum te bagi sa le comanzi altele, ca tot sunt la reduceri cu 19 lei?!?!?

FELICITARI!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

lumi adica vrei sa spui ca ai stricat fotoliile ptr. sanie????....super idee....se vede domne, romanul tot roman......ingenios ce sa mai, deci daca nu spuneai, pe cuvant daca imi dadeam seama, poti sa juri ca asa sunt ele......dar de huni ce sa mai zic ...e bine, ca le place in sanie
Ce vrei sa spui ca mucii trec mai greu,??? ca eu deja nu mai suport ...suntem deja cu muci ramasi si de la rosu in gat, care a continuat cu o raceala, adica de vre-o 2 sapt.....nu mai vreeeeeeeaaauuuuu...

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

dya, claudinna, baby_boy, andy_g, nocom, kllemi, sar'na, va pupacesc!
da, fetele, am stricat scaunele pentru saniute, nu gaseam nicium unele si cu centuri si cu spatar.... ideea ii apartine lui tati, are o bila alba din partea mea! si stau f bine hunii in ele, Robi adora sa se lase pe spate, dupa cum poate ati vazut, ii placea sa ii vina fulgii de nea pe fatzuca, ningea cand am iesit sambata.

nocom, nuu, nu cumpar altele. recunosc ca nu-i o investitie f safe, la varsta lor. de-asta am si fost de acord sa le 'ajustam'.

kllemi, noi de fiecare data cand am avut muci, fie de la o simpla raceala, fie de la rosu in gat, au trecut f greu. ei de regula nu prea au facut febra, si nu le-am dat nici macar panadol sau nurofen cand aveau muci si, cu tot aspiratul din lume, treceau in 2 saptamani sau dupa. de-asta zic... te cred ca nu mai poti, dar nu prea ai ce face... vorba pediatrului, cu medicamente, trec in 2 saptamani, fara medicamente, tot in 2 saptamani...

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lumi, eu zic mai multe bile albe pt tati, super ingeniozitate! Noroc cu Claudinna, ca eu ma holbam la saniute si nu pricepeam ce ar fi cu ele! Wow!!!! Iar hunii sint tare dragalasi!

Musette, pupicei! Sper sa fii mai bine.

Andy, ma bucur ca Andrei e bine. De mult vroiam sa-ti spun ca m-am bucurat ca ai putut sa gasesti o cresa buna pentru el. Iar tie felicitari pt noul job, ca nu stiu daca ti-am zis pina acum!

klemi, e cam nasol cu mucii, eu zic sa ai mareee rabdare. Gindeste-te ca eu tb sa o aspir pe Elsa printre bubite, ca sa zic asa... deci e jale.... Si de cind cu bubitele nu mai vrea sa ma mai apropii cu aparatul de nasucul ei, si o inteleg perfect. Multa sanatate

Cristina, tinem pumnii strinsi sa iasa caninii mai usor.

Forumul merge ca porcu', am vrut sa scriu mai mult, dar am uitat ce am citit!

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

bitza LA MULTI ANI, SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI!!!

musette ce patisi?

babytza auzi la ea meniul zilei

angy.g pupam Andreiasul si mamica lui!

babyboy vezi cat de important este catelusul in viatza noastra?Karina deja are 3 fraze invatzate de la el, chiar au meritat banii plus ca nu s-a plictisit de el.

dya si eu visez frumos la o bucatarie frumos echipata, cel mai nasol este ca recent tot visez cu ochii deschisi, insa nu stim dc ne mutam ori ba de aici.

lumi mi-au placut pozele la nebunie si ce cuminti stau acolo ei in saniutzele lor.Super!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ce putina lume prin zona ma gandeam ca cu geru asta o fi plin..
Eu fac o salata orientala si butonez in continuare in cautare de hota si chiuveta cand vine sotu peste vreo 3 ore trebe sa mergem sa le luam ...inca nu m-am hotaratExista si hote la care nu mai trebe schimbat filtrul???

Cristina sa iasa mai repede dintisorii.
Bitza multumim de tratatie sa ne spui si ce ai gatit de zor.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nikolici noi ne mutam 100% ca e mic aici la noi sunt doar 2 camere si noi vrem oricum casa insa mai dureaza pana vom termina de construit nici nu ne-am apucat dar am cumparat sambata mobila de bucatarie ceva simplu pt ca nu ma suportam mobila asta veche care era in bucatarie si oricum daca ne mutam o iau cu noi provizoriu pana imi voi face acolo ceva pe comanda si la dimensiunile potrivite.Iar chiuveta trebuia schimbata ca e si asta vechiuta de vreo 6-7 ani si putin distrusa iar hota e nefunctionala asa a ramasd de la vechii proprietari deci...

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

lume noua!

Lumi bestiale pozele! Mi-au placut mult mult!

Am citit si aseara putin si am intrat putin la idei. Stiu ca nu e cazul sa ma ingrijorez, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare dar mai, Edi al meu nu spune nimic. M-ati dat pe spate! Ai vostri spun atatea cuvinte!!! Razvanel al Claudinnei spune 'patuuuuu'!!! Ce sa mai, sunt uimita la maxim! La noi totul se rezuma la 'i' (adica i de la inghetata) si ta-ta.

Despre Edi sa mai spun ca se plimba cu un scaunel prin toata casa, si-l pune unde nu ajunge si se urca pe el. Locul preferat e chiuveta de la bucatarie asa ca vrand nevrand, niciun vas nu trebuie sa stea in chiuveta, le spal la foc automat. Urmatoarea miscare e sa-l ascund, asa cum am facut si cu magarusul si cuburile de lego. Era nebunie, ne plimbam toata ziua cu magarusul prin casa, el urcat pe el si eu tragandu-l de bot (pe magarus). Era jale, ma dureau toate alea. Cu lego alta belea, nu se juca cu ele dar musai in fiecare zi erau aruncate prin toata casa. Cum prindea cutia in care erau puse, cum o rasturna cu curu-n sus.

Claudinna am vazut ca intrebai de sortator de forme. Eu i-am luat lui Edi din Metro o trusa de scule super meseriasa. Am dat pe ea 70 RON. E singura jucarie de care e atras la maxim. Am luat si borcanul cu biscuiti dar nici nu se uita la el. O sa pun poze cu trusa, daca ai Metro acolo, o recomand cu toata caldura! Are surubelnita, ciocan, fierastrau, si cheie, cuie care daca dai in ele canta, suruburi care se pot strange cu surubelnita sau cu cheia, loc unde poti ascute fierastraul, o chestie care daca tragi de ea canta (tot asa apartinand sculelor dar nu stiu cum sa-i zic), sortator de forme cu forme clare si usor de introdus...
Hai ca fac niste poze ca asa, zic pana maine :)

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Moa Lumi am vazut hunii la sanius, super improvizatia

Piolica ma bucur ca s-a terminat cu eruptia

Musette sanatate multa

Andy_galro ma bucur ca Andrei este bine

Dya din pacate nu te pot ajuta...eu am o hota Kata sau cam asa ceva insa i s-a stricat motorul de nu stiu cate ori...acum il are schimbat si e totul ok totusi are avantajul ca nu se schimba filtrele ci doar se spala

Bitza petrecere frumoasa

Cristina sa se termine mai repede eruptia asta ca tare greu este

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

mai sunt bobocei care nu spun mai mult de 2-3 cuvinte? Ca mi se pare ca am ramas codasi. E drept ca ne intelegem foarte bine non-verbal, dar tare mi-ar place sa spuna si ea "vreau un chec..."

Babytza cum facem cu comanda de pastilute? Cat ziceai ca e transportul?

Dya eu aveam ceva hota cu filtru care se putea curata... groaznic oricum dupa 3 ani am schimbat hota in loc de filtru ca era galbena ca lamaia.

Mergi la inceput