Bobocei de sept-oct 2008 (249)
Raspunsuri - Pagina 14
alexa si mami spune:
Elly, Lau, Ange Sa va zic ce mi-a facut azi Alexa Mai are inca o parte din banii stransi cu sorcova, vreo 2 mil, si ce-mi zice ea! "mami sa iei tu banii mei si sa-ti iei ce vrei cadou ca eu n-am ce sa fac cu ei" Imi venea s-o mananc, am pupacit-o la greu.
elly_16 spune:
Alina ce dulce a fost Alexa... auzi, dadea mamicii ei dragi tot ce stransese... cred ca te-ai topit... Ai fost sa-ti alegi cadoul de ziua ta?
Angelynna felicitari pt. progresele Crinutei ... wow, ce de fructe a papat Crinuta... pai Bianca abia le mananca intr-o saptamana
Lala sunt atat de scumpe nazdravanele tale
Subiectul olita: cred ca abia la vara vom incepe sa intelegem la ce foloseste... pana atunci doar pe post de palarie... daca incerc s-o asez imbracata, sta; desbracata nici in ruptul capului, ca e cam rece plasticul ala
elly_16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexa si mami da Elly, am fooost mi-am luat vreo 2 bluze, o curea si cateva bijuterii. |
Sa le stapanesti cu placere si sa le porti cu drag cat mai mult timp!
elly_16 spune:
Ca tot bantui noaptea pe aici:
LA MULTI ANI Bitza!!! Sa ai parte in viata de sanatate, bucurii si multa-multa dragoste!
claudinna spune:
neata!!!
La multi ani, bitza!!!
sa fii sanatoasa toata viata ta!!!! sa ai parte numai de bucurii!!
, ceai, , cioco, cappucinno, laptic, ness...va nimerii pe toate?? (imi deschid cafenea, ce sa mai!)
la mine nu a mers ieri forumul mai delok!!!
Alina ce frumos!!
Nushulica ce baiat mare!!! eu nu am curaj sa-l las...are limitat accesul, dar trage de usa
Ange fetita vorbareata!! deci la voi era "trei"!!! mai avem sa-l aflam si pe "doi", ca Razvan spune doar "unu", numar eu pana la 3 si el zice "patuuuuu"
i s-a estompat roseata, abia astept sa se trezeasca sa vedem cum mai e
aseara mai era un pic rozaliu
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata
La multi ani Bitza !!!!!!! Sa fi iubita si fericita mamico !!!!!! Tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca !!!! Sa ai o zi minunata alaturi de cei dragi !!!!!
Claudina multam de cafea
Niko noi nu am incercat deloc olita pana acum. Cred ca la vara vom da startul. Bafta multa pentru K !!!
Roxi tin pumnii sa iasa totul bine la analize
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Neatza, haideti la proaspata
nu stiu ce naiba se intampla cu calculatorul meu dar merge super nasol
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
gaia.nevia spune:
La multi ai, Bitza!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri