Clubul Cucelor Nauce (3)
Raspunsuri - Pagina 8
violeta69 spune:
sa-i zic si eu dragei mele Dev,la multi ani!!!
sa-ti dea DD tot binele din lume,sanatate si numai impliniri pt fiica ta si nora mea(sa nu cumva sa citeasca Monicutza )
ADRIANKA spune:
Misha, chiar ca menage a trois.......al mic murdareste si eu cu tac-su facem menajul
misha71 spune:
La munca simbata?????? Adriano da' cine-ti ridica statuie????
Alex si-a pus caciula pe cap si zice: "lemne duc beci" (aduc lemne de la beci) si a luat-o vartos spre usa
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
kay spune:
La muuuuuulti aaaaaaani dev si max !!!
In cinstea voastra fac niste clatite printre behaiturile fiica-mii...
Va .
ADRIANKA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Misha71 La munca simbata?????? Adriano da' cine-ti ridica statuie???? |
Sunt la munca pana la 14.00 azi, ce sa mai, ca aici la nimeni....am vazut ca au inceput constructia unei statui si parca seamana un pic cu moi, munca nu e grea, ca stau aci cu ochii benoclati in PC, dar sunt aici, si nu acasa...aia e problemu'...Dar despre frustari si alte tristeturi, altadata...acum suntem la petrecere virtuala
Mama, Kay, de cand n-am mai mancat o clatita....
kokiy spune:
Oano,arunca si la mine c'o clatita ...hai ca'ti tremet si eu niste tochitura
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
ADRIANKA spune:
Mai da' ce scump trebuie sa fie Alexutu', auzi ca aduce el lemne...Si al meu are cam aceeasi varsta cu al tau...si mor cand il aud, tot asa, ii da cate o sclipire de-asta prin cap, ramanem masca....
Si stie, mie sa-mi vorbeasca in romaneste si lu' taica-su pe greaca....stalicite, dar le zice. manca-i-ar mama pe ei de copilasi scumpi si frumosi! Hai ca parca asta e mesaj de la Clubul Scutecelor.
edit: Clubul Scutecucelor
misha71 spune:
Pai mai facem u club: clubul scutecelor nauce
Bueyyyyy vreau si io clatiteeee!!!!! Ups! Parca eram la dieta
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
kay spune:
io n-am mai facut nimic, S tuseste de rupe, se pare ca are B.Pertussis... astept sa mai stea zapada asta, sa vad cum evolueaza si daca nu si nu o duc la hemograma ca sa incepem antibiotic ...