Clubul Cucelor Nauce (3)
Raspunsuri - Pagina 2
violeta69 spune:
hellooo
moama ce poezie!!!!
care esti poeta de serviciu?
io vin de la sala....bey,au incremenit nadragii pe mime de frig...si-n sala podeaua e ca la patinuar(si noi stam desculti acolo)....
mai ramaneam intr-un loc sa se incalzeasca si cu ocazia asta si picioarele....
va dau cate un pupic la toate(pe rand ,nu va ingramaditi...) si merg la nani ca sunt alergata destul azi
PS Dev,azi am papat iaurt,branzica fagaras,cascaval....si crenvusti si parizer din pui blehhh...nu mi-a placut asta...maine imi fac carne la cuptor.....
altfel lactatele au fost ok....
violeta69 spune:
Oana,bineinteles ca stiu ce e cu flacara violet...
AIA SUNT EU....PAZEA!!!
FLACARA VIOLETA IN ACTIUNE
kay spune:
bey vio nu vb de raiu pe pamant... io nici atat n-am mancat ... da ce-ar mai merge o branzica fagaras ...
andra, serios? nevasta lui Geoana? si nu s-a facut de ras? saraca, o avea si ea probleme...
dev, la multi ani !!! in caz ca nu ne mai auzim maine sa fii sanatoasa !
vero si lui max muuulta sanatate, inotatori destoinici si iubire catre nevasta !
va pup, ma mai invart, am culcat bulina si astept sa dea tonul la tuse. aseara a inceput ea, a continuat ta-su si tot asa... vai de urechile mele .
violeta69 spune:
Oana,somn usor la noapte...fara tuse
bey,voi n-ati observat de cand eram io violeta?!
la semnatura se vede ca e scris cu violet...deci,de la mine s-au inspirat astia
misha71 spune:
Io nu's violet, io's mov
BB2 va veni, hoooo, nu dati navala Doar am zis ca-l mai ridic pe alex fo 2 ani, dupa care reiau problema.
Hai ca vad ca toata lumea pleaca la nani, asa ca imi iau jucariile si plec
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Delphinas spune:
bey...acum plecati cand vin eu? nu-i cistit.
gata trebaluiala pe azi...mi-au iesit niste sarmale... tortul mai am de pus frisca maine si sa inceapa razbelul la gurile noastre. iar salata de piept de pui alta nebunie curata.
ma duc sa ma imbaiez si eu poate prind si eu vreun pui de cuc
kay spune:
baaai, deci nu mai zice... ca mor aici langa ecran !!! sarmaleee, salaaataa de puuuui, TOOOORTTT?????? ... deci ma duc sa imbrac copilul, venim la masa .
rhoneea spune:
Baiiiii,asteptati-maaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Vin si ioooooo la chefuiala.
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
misha71 spune:
Cu toata modestia, insa nu pot sa nu ma mindresc ca www.desprecopii.com/info.asp?id=1952" target="_blank">sintem pe prima pagina pe site-ul desprecopii.com , chiar daca sub vechea titulatura, insa tot noi sintem!
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kay baaai, deci nu mai zice... ca mor aici langa ecran !!! sarmaleee, salaaataa de puuuui, TOOOORTTT?????? ... deci ma duc sa imbrac copilul, venim la masa . |
Ai fost tu si in zari mai indepartate, asa ca te-as crede in stare sa pleci si la Vaslui Macar pentru sarmale si se merita
Ia uite-o pe Irina ce ne alearga cu lingura si cu furculita dupa ea