Clasa a patra, anul scolar 2009-2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si daca tot vorbeam ieri de transferuri pot spune ca azi am fost si am depus cererea oficiala la noua scoala si am vorbit cu dl directot.
Mi-a primit-o dar oricum mi-a spus ca este inca mult prea devreme pana si pentru a face cerea de transfer.
Deci la noi cel putin nu exista acest termen de 10 martie.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lala-probabil nr. de copii in bucuresti este cel putin la nivelul anului trecut si din aceasta cauza nu sunt astfel de probleme ma gandesc ca asa o fi ca doara nu facem parte din alta tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Am transmis Info cunostintei interesate. Multumesc!

La noi azi i-au trimis acasa dupa prima ora, caci nu au avut caldura E la Hort acum. Maine are turneu de tenis. Azi a fost ultima zi de inscriere la noi..........

La Sachunterricht discuta tema despre sexologie si, din ce am vb aseara cu ea, li se explica f bine totul Mi-a püus anumite intrebari, i-am raspuns, a mai citit si in cartile primite de la scoala......Se discuta si in alte parti pb asta la scoala? Eu consider ca e f bine ca le spune acolo.........

WE placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Antonia a avut 2 saptamini de vacanta. A fost la ski, la sanius, la filme si expozitii, s-a jucat cu prietene si prieteni. De luni incepem din nou scoala...si mai ales lectiile La matematica au inceput impartirile, la istorie a ajuns la Ludovic IV, la biologie au facut sistemul digestiv si respiratoriu. La sport a facut inot 6 saptamini si acum fac fotbal . La geografie au vorbit despre provinciile din Franta, acum au trecut la Canada...
Acum avem in vizita catelusa unor prieteni (pentru o saptamina) si este extrem de fericita: ii da de mincare, o plimba, se joaca cu ea.
Ce frumos este sa fii copil

Mergi la inceput

oanagabriela-ce frumos ca scoala este orientata spre sport in timpul programului. La noi local au incept doar cu cei de clasa a doua innotul ii duc si-i aduc de la scoala la bazinul de innot iar pretul e impartit intre consiliul local deci de fapt comunitatea si parinti( in mica parte). Deocamdata doar cei de 8-9 ani, sper sa se extinda si la alte grupe de varsta.
Al meu copil a facut innot acum vreo 3 ani cred dar e f greu cu deplasarile si orele impuse(ora 17 aprox).

helbi-f. bine ca se preocupa si de aceasta,, activitate,,, macar nu vor fi luati prin surprindere de prietenii mai mari mai incolo.Decat sa fie un subiect tabu mai bine asa. La scoala la noi nu cred ca se discuta.

Mergi la inceput

Oana, bafta Antoniei la lectzii!

Si la noi a fost inot in programa scolara, cu examinare la sfarsit in clasa a 3-a. Acum, ii caut Biancai un curs pt avansati (aici se obtin diverse "recunoasteri" si ei ii mai lipseste una la categoria ei de varsta si vrea neaparat sa o obtina!

Azi a castigat concursul de tenis si asta a motivat-o sa mearga mai departe, pt ca, datorita admosferei din grupa, nu prea mai vroia. Oricum, de la toamna, daca va intra la gymnasiul dorit, speram sa continue acolo cu tenisul si.....am aflat ca instructor e chiar un roman N-am apucat sa-l cunoastem simbata trecuta, ca era in concediu la ski.

La noi mai sunt 3 sapt. pina la vacanta de Paste, care va avea 2 sapt.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina71
mercedes,multumesc ! inteleg ca nu a fost compatibil cu antrenorul , nu-i asa? daca isi doreste asa de mult, gasiti voi o cale..

Asa este, si a gasit alta echipa cu alt patron dar n am fost eu de acord sa mearga acolo iar acum tatoneaza tot el la o alta echipa. Am discutat ieri in mare secret cu el fara sa stie si ceilalti din familie ca il vom lasa pana la urma daca prin mersul la fotbal se va mentine la invatatura asa cum e acum.Sa vedem de la ce ora vor fi antrenamentele.

La multi ani doamnelor, mamelor cu ocazia zilei de 8 martie!

Mergi la inceput

La multzi ani dragele noastre, de ziua Femeii!

Mercedes, mult succes in gasirea unei echipe si antrenor potrivit pt Cristi. Sunt sigura ca se va mentine cu scoala cel putin la acelasi nivel ca si acum, chiar daca va avea si antrenamente. Sportul ii ajuta sa se dezvolte frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Ana , condoleante si multa rabdare in suflet !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

8 martie fericit va doresc ,dragute mame !

am avut si noi parte de sebare , a fost asa ceva neregizat si din suflet care ne-a furat noua ,mamicilor si cateva lacrimi de fericire.

In rest, totul ok.

mercedes,succes !

andreia,, felicitari Biancai

oana , sunteti tot in vacanta?

lala, ce mai spui ?

si o zi buna va doresc !

Alina

a fi om e lucru mare ...
[url="http://picasaweb.google.com/alina.oztaysi

Mergi la inceput