voi mai suportati kk de catel pe strazi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

NU! Nu mai suport! Offff, nu m-am nascut in locul potrivit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

dar voi mai suportati mucurile de tigara, ambalajele de la diferite snacks-uri si mai stiu eu ce, servetelele aruncate dupa folosire, etc care fac deliciul trecatorilor zi de zi, strada de strada, copac de copac, parc de parc????(ceea ce pentru noi a devenit normal din pura nesimtire)
oare nu e mai important sa ne civilizam pe noi si mai apoi sa ne gandim la rahatel de caine(ceea ce pt ei e fiziologic)? Da, ce ai zis tu e de admirat si se aplica doar la cainii cu stapani care ar putea umbla cu punguta si penseta la ei dar traim in Romania si cainii comunitari ii depasesc numeric pe cei cazati.
Totusi consider ca ar trebui sa ne stabilim prioritatile. no offence!

http://distaffs.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk_psk

dar voi mai suportati mucurile de tigara, ambalajele de la diferite snacks-uri si mai stiu eu ce, servetelele aruncate dupa folosire, etc care fac deliciul trecatorilor zi de zi, strada de strada, copac de copac, parc de parc????(ceea ce pentru noi a devenit normal din pura nesimtire)

Va rog incetati aceasta tortura! Ce se intampla pe acest forum din ce in ce mai violet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk_psk spune:

accept92 sunt subiecte si mai bune de discutat decat acesta dar din pacate asta este realitatea in tarisoara noastra si ffff putini sunt aceea care incearca s-o mai schimbe si sa se schimbe(sau ma rog, sa actioneze in umbra a ceea ce au invatat ca ar fi bine). Sa speram ca macar copii nostri sa fie corect educati.

http://distaffs.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_ani spune:

Ce de lamentari...
Haideti sa trecem la fapte!
Daca situatia va doar asa tare haideti sa facem ceva!
Astept comentariile voastre la strategia propusa! Si sa va oferiti un sprijin cat de mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deus

eu strang dupa catelul meu pe strada si greblez zona verde de cel putin cateva ori pe an desi avem om de serviciu si recunosc ca stramb din nas cand vad flegme si alte excremente umane la fel de tare ca la cele de animale.
sunt, teoretic legi si amenzi pt asa ceva, la noi in Cluj am vazut gardienii publici cum se interesau la stapanii de caini daca au la ei pungi pt ca sa stranga excrementele.

Deci jur ca eu in Bucuresti nu am vazut asa ceva niciodata. Stiu ca soacra-mea iesie cu cainele pentru a se duce in tarc si are la ea in permanenta ppungute dar nici pe ea nu am vazut-o

Eu mi-am jurat de acum cateva luni ca atunci cand o sa mai vad stapanii care isi lasa indiferenti cateii sa isi faca nevoile, ii voi aborda cat o sa pot de calma...nu stiu cum se face ca de atunci nu am mai vazut pe numeni in flagrant (ei, kk-tzeii sunt in continuare peste tot pe trotuar)

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

O singura data am vazut in Bucuresti, pe sos Stefan cel Mare cum un domn iesise la plimbare cu cei doi caini si strangea "resturile" lasate de ei, bineinteles ca trecatorii au inceput sa zambeasca cand au vazut ce face domnul respectiv.
Am vazut o data un reportaj la tv, cum gardienii le faceau observatie propietarilor de caini sa stranga dupa ei ptr ca s-a dat o lege si vor primi amenda si ce se mai ratoai in special pensionarii la bietii gardieni publici.
Bafta multa cu campania. Eu am trait 7 ani in Bucuresti, stiu cum este acolo.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sper sa nu va dezamagesc, dar nu cred ca se poate realiza ceva mizand pe autoritati, pentru simplul motiv ca nu le pasa.
Singura metoda (daca suntem superoptimisti) este blamarea si marginalizarea celor nesimtiti, indiferent ca-i vorba de rahati de caine sau mizeria de la picnic. Sa ne propunem sa nu toleram, in cercul nostru de cunostiinte, persoane care se comporta iresponsabil, sa le admonestam, sa ne distantam. Se poate crea un curent, o moda, pe care se vor grabi sa o copieze si "proscrisii", simtindu-se in minoritate.
Am observat de mai multe ori acest fenomen si vad ca merge.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirchea

Si eu strang dupa cainele meu, doar cateodata cand nu ma vede nimeni, sar un pic peste.

La asta cu saritul peste ma intreb si eu cum faci,ca peste al cainelui tau e alt kk..si tot asa.
Si cica traim intr-un oras foarte prietenos cu animalele,prietenos si cu stapanii de animale,sunt peste tot amplasati stalpi de pe care sa poti sa-ti iei punga si sa aduni käkätelul.
Dar na,saritul peste e la mare moda si noi inotam efectiv in kk.

Ps. eu tot pe la München traiesc si stiu bine de tot ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

...mor cand vad pe strada familii iesite la plimbare cu caruciorul si mama si tata mananca seminte si le scuipa pe jos, cand merg la padure si mi-e scarba sa fiu in natura, cand autobuzele sunt jegoase, cand in scara vad pe jos flegma sau simt ca cineva a fumat(in lift la fel), cand nu pot sa intru in lacul Tranita sa fac o baie fiindca mi-e frica ca ma tai in conserve, cand la, lacul Bucura in Retezat gasesti pungi de chipsuri...adevaru-i ca suntem o natie de toata jena.

De cand ma stiu mama si tata m-au invatat sa iubesc natura, animalele si florile, am si o sa am toata viata grija de ele, imi educ baiatul la fel, scriu si ma plang la primarie de cate ori pot, fac curat si plantez flori si pomisori in fiecare an in jurul blocului...dar nu ma pot lega de cate un mitocan burtos sa-i atrag atentia ca scuipa pe jos sau ca nu strange KKa dupa catel fiindca risc vreo 3 injuraturi si un picior in dos.

Parintii sunt deja pervertiti si needucati (o mare parte) asa ca un rol important ii revine sistemului de invatamant. Eu cred, ca daca copilasii la gradinite si la scoli ar face genul de munci patriotice : strangem hartii in parcuri/paduri, plantam pomisori, curatam curtea, curatam locul de joaca,etc...ar constientiza si ar aprecia/pastra si poate le-ar atrage atentia parintilor cand, la padure fiind, ar vedea cum tata arunca mizeria pe jos si mama scuipa seminte.

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

putere...pentru cine crede ca nu mai poate!
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput