voi mai suportati kk de catel pe strazi?
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Eu cred ca ar trebui sa se dea o lege prin care un locuitor la bloc sa aiba voie sa intretina un caine doar dupa ce da test Test prin care sa demonstreze ca stie care sunt nevoile cainelui, ca poate sa i le satisfaca (referitor la timpul acordat,plimbari, etc), ca stie ce trebuie sa faca cand animalul isi face nevoile...etc. Si daca te prinde ca nu respecti, sa-ti ridice autorizatia de intretinut cainele |
De acord,
Si sa fie sterilizati absolut toti cainii fara stapani
Eu o singura data am avut o altercatie. Pt ca de obicei se vede ca scot pungile si ne agitam si eu si fi`mea si catelusa si atunci am demonstrat unde a ajuns kk
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Guestus spune:
Asta cu sterilizarea e ceva comic.
E la mintea cocosului ca nu se poate efectua ..dar se insista in dusmanie...sa se sterilizeze domle toti vagabonzii.
Pai de ce sa se sterilizeze si de ce nu se aplice ce vad yo in filmele americane..adica solutia finala?
va place voua sa va credeti in cartile junglei cu toate animalele misunind pe linga voi...sau de ce vreti animale fara stapin in mijlocul oraselor?
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui roli25 Si ca sa-ti raspund la intrebare: am avut caine demult, cand eram la parinti (nu aveam copii)...nu-l lasam sa faca pe trotuare sau prin parcuri (doar in boscheti)...pe vremea aia nu m-a dus capul ca as putea sa-l strang...si acum imi e rusine ca nu m-am gandit la asta. Daca as avea acum, as strange cu siguranta! Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Atunci in privintza discutata aici nu esti cu nimic mai buna decat mine. Ca iti pare rau ACUM despre cum ai procedat ATUNCI nu schimba cu nimic lucrurile. Esti in aceeasi oala cu mine, difera doar locul si timpul; si atunci ce e cu tirada aia moralizatoare indreptata spre mine? Ce-i cu intrebarile acelea retorice gen "esti mandra...? e greu sa?...de ce nu-l lasi sa faca in casa?" Inteleg sa ma traga de urechi cineva ca teo, nu un lup moralist care a facut exact ceea ce fac si eu dar acum se simte superior.
Cainele meu e batran si inevitabil nu mai are mult de trait; cum ar fi sa ma intorc atunci la topic si sa povestesc cum ca am facut si eu asa cand aveam caine, si vai ce rusine mi-este si acum nu mai am caine dar "daaaca as avea"...as face si as drege. Ar fi exact ce-ai povestit tu redivivus; reflecteaza un pic la asta si mai usor cu caramizile.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
szivarvany spune:
Guests, io`st de acord si cu eutanasierea, doar sa se faca ceva sa dispara cainii fara stapani.
Ma gandeam cu sterilizarea sa moara natural, sa nu-mi sara`n cap iubitorii de animale - orice animale.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
pisigri spune:
and here we go again
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Guestus Pai de ce sa se sterilizeze si de ce nu se aplice ce vad yo in filmele americane .. adica solutia finala? |
Adica sa fie vaccinati toti maidanezii cu vaccinul antigripal AH1N1! Se impusca dintr-un foc trei iepuri:
- nu vor mai muri oamenii de cancer si alte efecte secundare;
- se consuma toate dozele si firmele farmaceutice vor iesi din criza;
- vom avea strazi fara maidanezi
roli25 spune:
Ilinca m-am convins ca a vorbi cu tine = a te lupta cu morile de vant. Ok, daca tu te simti bine fa cum crezi, vezi numai cum iti vei feri copilul de kk...sau poate nici nu te intereseaza acest aspect.
Ce nu inteleg este ce cauti pe acest topic? Sa convingi ca e bine cum faci tu?
Eu am sa fac in continuare tot ce imi sta in putinta sa ii marginalizez pe cei care fac acest lucru si sa lupt impotriva acestei practici, care in final deriva din lipsa de educatie a acelor stapani de caini.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui roli25 Ilinca m-am convins ca a vorbi cu tine = a te lupta cu morile de vant. Ok, daca tu te simti bine fa cum crezi, vezi numai cum iti vei feri copilul de kk...sau poate nici nu te intereseaza acest aspect. Ce nu inteleg este ce cauti pe acest topic? Sa convingi ca e bine cum faci tu? Eu am sa fac in continuare tot ce imi sta in putinta sa ii marginalizez pe cei care fac acest lucru si sa lupt impotriva acestei practici, care in final deriva din lipsa de educatie a acelor stapani de caini. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006) www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
1) vezi c-o dai in sofisme. Ce legatura e intre a strange eu kk de la cainele meu si "a-mi feri fiica de kk"(parca ar fi un meteorit care sta sa cada, sau o boala)? Daca strang, fata mea va fi ferita? Deci cainele meu e unicul din univers dupa care nu se strange?
2) nu e problema ta de cum imi feresc eu copilul. Prietena aia de care ziceai e inconstienta, daca fata ei de un an a mancat kk de jos. Tot asa putea manca otrava de sobolani. Asa ca nu da vina pe patrupedele care au facut si ele kk (c-or fi avut stapani, ca n-or fi avut). Putea manca si kk uman, ohooo, cati nu vezi prin boscheti. Ideea e ca ea trebuie sa vegheze la sigurantza acelui copil. A avut bafta ca n-a patit ceva mai rau copilul cat ea freca menta pe undeva.
3) wow, o sa ne marginalizezi. Oare cum? Deja tremur ca voi ajunge la marginea societatii.
4) la fel de lipsita de educatie ai fost si tu. Si, pana la proba contrarie (cand vei aveaalt caine dupa care sa strangi) inca esti.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. la fel de lipsita de educatie ai fost si tu [roli25]. Si, pana la proba contrarie (cand vei aveaalt caine dupa care sa strangi) inca esti. |
In concluzie, cine nu are caine nu este educat.
Desirina spune:
Slutare!!!
Eu nu am nimic împotriva câinilor, dar am ce am împotriva stapânilor lor, care nu au grij#259; sa strâng#259; din urm#259; mizeria. Când îmi duc copilu la gr#259;dini#355;a, tot drumul ne uit#259;m pe sub picioare...
Am avut o satisfac#355;ie deplin#259; când am v#259;zut cum stapânul unui câine a c#259;lcat in kk facut de câinele lui!!!