Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

eu m-am impacat ff bine cu patutul de plasa, iar Mirci in ziua in care a facut 7l s-a ridicat singur in picioare in patut!! Mie mi se pare complicat cu aparatori si cu barele alea de lemn... Oi fi si paranoica, dar cum a fost Mircea un neastamparat, cred ca traiam n mare panica daca aveam patut de lemn

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 26+ Ilinca Sabina

ai cumparat saltea separata?

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Neata,

Mary bine ai revenit. Nu pun poze cu mine, ptr ca arat sub orice critica.

T_Ioana felicitari pentru zulufi. Waw -17 grade. Eu abia m-am dat jos din pat azi. Ma dor toate oasele, zici ca am tras la jug o saptamana. Si am niste dureri inghinale oribile, atunci cand ma ridic in picioare. Si noaptea cand ma intorc in pat tre sa ma tin de tablia patului, asta asa sa va dati seama cata sunt, de nici nu ma mai pot intoarce de pe o parte pe alta. Deja ianuarie a trecut, mai am februarie si martie plin, apoi nasc in sfarsit.

Sabina draga, e si sarcina in luna mare, e normal sa ne dai clasa la capitolul dimensiuni - si mai sunt si 2 bebelusi acolo. Senzatii la care sa ne assteptam, nu spui nimic? Arsuri pe piele, senzatie de piele in care nu mai incapi? de ce apar dureri inghinale? Sunt acele ligamente rotunde ale uterului? Ce jucause tre' sa fie fetele tale!
Cu dureri de spate si eu ma confrunt: eu descriu ca am un cui infipt in partea de jos a "salelor":) - uneori nici sa-mi revin la pozitia initiala nu pot... daca ma aventurez la o rasucire sau aplecare ne-gindita (precum incheiatul sireturilor la ghete).

Iar cit despre complexul ca esti mare - o sa iti treaca cind o sa pun eu poze cu mine:)) - ai sa vezi:P! Si nu am 7 luni:P. Deci musai relax!

A! incepe sa vi se pateze tenul? sau ceva naspa pe ten constatati? Eu ma lupt cu cosuletze/cosuloaie... de ma doare mintea! Remedii: propolis si unguent de galbenele... altceva mai naturist nu am stiut ce sa folosesc. Si am un ten extraordinar de gras... deci fiecare din noi cu neplaerile ei... dar nu avem ce face!? Sa ne bucuram ca suntem bine, chiar atit cit suntem, pentru ca se poate si mai rau!

T_ioana - dragutz si beb-ul si mamica ei:)!
Pupici!

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Da, am luat una din Auchan sau din Cora parca, groasa si din material impermeabil, cu fermoar pe o parte sa o poti spala, foarte buna a fost! ceva pana intr-un milion. e super, o folosesc si la Ilinca,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Neata la amiaza, burticute!

M-am uitat peste pozele voastre cu burtici si am pus si eu una pe care am facut-o aseara, la exact 23 de saptamani... sa vedeti si voi cata sunt!

Mary Si eu am probleme cu cosurile pe barbie si folosesc gel de curatare si lotiune tonica Vichy Normaderm. Daca ai tenul gras cred ca ti-ar fi ok si tie.

Ioana, felicitari pentru fetita Sonia sanatoasa. Tare draguta e in poza aia

Cat despre patut, noi ne-am hotarat la unul de lemn pentru ca nu le suport pe cele de plasa. Nu imi plac si am si un fix ca se uita cas bebe prin plasa respectiva. Pana la urma fiecare parinte alege ce crede de cuviinta ca ar fi mai bun si mai sigur pentru bb. Plusuri si minusuri cred ca exista la ambele variante.

Ieri nu am mai fost la Kiabi... Sper sa reusim sa ajungem azi... Lenesii de noi!
Va pup burticute si va doresc o duminica placuta!

Mira fericita 23+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Buna diminteata fetelor, am aruncat rapid un ochi pe aici ca sa nu mai raman chiar atat in urma, dar vad ca e ceva mai lejer...si noi ne pregatim sa mergem la parintii mei...asa e traditia la noi, duminica in familie .
Laura: pai ..poza e facuta vineri, deci 22 saptamani si o zi...habar nu am,varsta sarcinii oricum e ok, confirmata de 2 aparate...mai stii, poate in ultima luna o sa ma fac de 2 ori pe atat.

Rose: si eu as inclina spre Deva...eu din acelasi motiv am ales Timisoara in loc de Arad, pt ca despre maternitatea noastra am auzit multe rele, avem prieteni care si-au luat acasa copii nou-nascuti cu tot felul de infectii s.a.m.d....mai aveam varianta la privat, insa nu ne prea permitem si deja avem rate...asa ca am ales raul cel mai mic...dar sa stii ca si mie mi-a fost greu sa decid.

Imi spuneti si mie ce tip de magazin e Auchan? Am trecut vineri in Timisoara pe langa el, e nou deschis, insa nu am intrat. E gen mall sau un fel de Real, Carrefour etc.

V-am pupat, duminica placuta dragelor

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Miranoi iesim la resto cu niste prieteni, apoi sper sa-l conving pe Bogdan sa mergem in KIabi...iar vreau shopping...nu mi-a ajuns ala de ieri..Dar numai pentru copii iau!
Anca Auchan e un magazin gen Carrefour, Cora, dar are in exterior si magazine cu diverse firme

Mergi la inceput

Eu astept sa vina sotul acasa sa ma bag in pat sa ma culc. Mi se inchid okii. Nu mai pot.

Mary ce sa zic, pielea nu ma mananca deloc, e f intinsa si neteda pe burtica, e f f fina, ca la bebe asa. In schimb pe fata si in cap sunt plina de cosuri. Dureri inghinale am de la greutatea sarcinii, fiind 2 bebeluse. La Ale nu am avut asa ceva. Imi este destul de greu sa fac baie, mai ales sa stau jos in cada si sa ma ridic.

Laurita am inteles acum. Cred ca pana la urma raman si eu cu patul de plasa de la Alexandra, sa vad acum ce saltea gasesc pe dimensiunea patului, care este atipica. Patul pe care il avem acum are si o saltea super buna, dar nu are 2 nivele. Cel de cand era ea mica e cu 2 nivele. Va trebui oricum sa mai cumpar unul. Mai prospectez piata. Mama ce te invidiez cu cumparaturile alea. Eu bantui doar pe net si astept cu interes sa se duca Silviu la shopping cu Ale, dar vad ca tot amana momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dimi burticutze!!!
M-am intors de la examen,unde am fost imbracata intr-o rochitza mov..care m-a ajutat,am luat 8...A fost cel mai greu examen din sesiunea asta,dar sunt multumita de nota,"flacara violet" a functionat
M-am uitat la pozele voastre,zilele astea o sa pun si eu,incurajata de burtica Mirei
Ioana tare dragutzica fetitza ta...sa creasca mare la mami in burtica
Reallaura ai o burtica foarte sexy
Patutz noi avem din lemn,primit de la cineva...cum sunt aparatorile,acopera marginea patului de tot?de nu vezi bebelul deloc?
Duminica frumoasa

poze
Cristina cu Seby 25+

Mergi la inceput

Mira eu ma gandeam, ca prin patutul de plasa si bebe ma vede pe mine si eu pe el, asa la cel de lemn, daca ii pun aparatori, saracul il limitez de tot. Si fara aparatori nu pre ama incumet, ca imi e ca se loveste. Desi pe vremea noastra nu erau atatea variante, imi aduc aminte, ca eu am avut pat de fie si sora-mea de lemn, amandoua puse la ai mei in camera. Am dormit in ele eu pana la 7 ani si sora-mea pana la 5 ani, cand am primit camera noastra.

Cris felicitari pentru examen. Ma bucur, ca flacara violet ti-a purtat noroc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

Neata,

ce faceti?

vad ca tot la discutii despre patuturi sunteti

Noi am avut patut din plasa si nu cred ca are vreo legatura cu ridicatul in picioare.Adriana s-a ridicat pe la vreo 6 luni si ceva,defapt atunci am gasit-o cazuta pe jos ,m-am ingrozit.Nu imi dadeam seama cum a reusit sa cada de acolo.Mai intai se ridica usor in genunchi si de la faza asta in 2-3 zile a ajunt la ridicat in picioare.Pe vremea aia nu stiam cat de repede fac progrese bebelusii,credeam ca o faza din asta tine mai mult.
Saltea am luat una pentru pat pliant si am pus-o in doua,asta am gasit la momentul respectiv,a fost buna.
Eu mai trebuie sa umblu dupa scoica auto ca in principiu cam asta ne mai lipseste din "trusou",data trecuta am avut de imprumut.Am zis ca dupa ce or trece zapezile incep sa umblu prin magazine ,cu adaptoarele de la carucior dupa mine,sa vad daca se potrivesc si cu alt tip de scoica inafara de Maxi Cosi.Astea Maxi Cosi sunt meseriase dar sunt scumpe rau chiar si la mana a doua,in jur de 500 de lei scoica si inca 300-400 baza aia auto.Mi-ar placea sa gasesc totusi o scoica auto care sa se potriveasca pe cadrul de la carutul nostru,ar fi mai simplu.
In rest as vrea sa ii mai cumpar un leagan electric sau un balansoar,desi balansoar am dar e asa simplu si in culori cam urate (e primit cadou).Acum am vazut tot felul de balansoare colorate,cu jucarii

Intre timp trebuie sa fac economii pentru nastere,spital,ce ne asteapta.De curiozitate,voi cam ce buget ati alocat,cele care sunteti din Bucuresti?Eu am zis un 20 mil,maximum maximorum,cu tot cu trusa de peridurala si tariful pentru gaurit urechile fetei,daca tot fata ramane.Mai mult n-am de unde.

Ma tot uitam pe site la Medlife,adevarul e ca imi surad conditiile de acolo ,numai cand vezi masa aia pentru nasteri si parca iti vine sa nasti de dragSpre deosebire de scandura aia pe care am nascut prima data,de simteam ca o sa cad cu totul de pe ea.Dar 7000-9000 de lei cat costa la Medlife o nastere...e cam mult.Si daca doamne fereste trebuie sa stau mai mult de 3 zile mai scot 650 de lei pe noapte pt cazare-medicamentele probabil se taxeaza separat....I
n fine am nascut in conditii acceptabile si la stat,la limita decentei ca sa zic asa,pentru posibilitatile noastre a fost foarte bine.Era curat si aveau apa calda.Asta e tot ce imi doresc si acum.Peste greata asistentelor am trecut atunci,mai trec si de data asta.

In spitalele noastre de stat nu au bani nici sa cumpere ser fiziologic si eu visez la paturi cu telecomanda,ca sa nasc eu.Hahahaha...

cris_09 felicitari pentru reusita la examen!!!
Traiasca flacara mov

Va pup!!!

Mamica a doua comori:Adriana Maria (11.01.2007) si 21+ cu brotacel
Blog de mama si nu numai

Mergi la inceput