Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sabinuta, pentru site, e prea devreme sa-l comand acum, dar pun site-ul asta in preferatele mele, si caut mai tarziu cate ceva. Si patutul de la primii pasi mi se pare OK si la pret foarte bun.
Aleesicoo, si eu pe 3 merg la morfo! Noi am avut la Cami un balansoar(ce bine ca l-am pastrat)! SI ea dar si noi eram incantati de el!!! Era unicul loc unde statea cel mai mult fara sa planga... 20 min.!!!! Mie mi se parea extrem de mult!
un filmulet cu ea in bouncer aici:
http://www.dropshots.com/mamanati#date/2006-12-14/10:44:16 , of ce repede a trecut timpul!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 20 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

FETELE, vad ca mai in urma vorbeati si despre dimensiunile colului.. si ca vi-l masoara mereu. Intreb si eu... in mod stupid cred: inafara de masuratoarea cu sonda endovaginala sau examen medical "pe capra"... se poate masura si altfel?! Ca mie la ultimele 2 intilniri nu mi-a mai masurat nimic si nici pe calul balan nu m-a invitat... poate se vede la echo intern?! cam greu, nu cred ca are unghi favorabil... sau nu masoara pentru ca nu ma pling de nimic?!:) Sa dea Domnul sa o tina tot asa bebelusul meu...si sa nu fie nevoie de chestii suplimentare!

Mira, Sabina - vad ca aveti sutiene de la Quelle... nu ne spuneti si noua de la ce firma? Stiu despre Quelle ca vind de la diverse firme... poate identificati pe site exact modelul si ne dati si noua un link....plS!
Mira, scuze ca am lipsit atit: au fost multe la inceput de an si nu am gasit ragza de forum, mai ales ca aveam de citit din urma atit!:) Si ca sa fiu mai congingatoare: ginditi-va ca mi=am suportat soacra pina pe 8 ian:))... mi-a trebuit timp sa - mi repun viata in ordine:)!

colul se vede si poate masura si ecografic. intru imediat la ei pe site si pun linkul

Mary 22+

evolutia lui bebe

„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”

Sabina 27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

am incerca ts apun link, dar imi da ditai carnatul. Nu stiu sa pun prescurtat. Am de alaptat de la Anita si din cele normale sunt 2 in set, se numesc sutiene soft fara balene, eu am roz si bleu.

Mergi la inceput

cele obisnuite sunt marca Simone, 2 in set. Am uitat sa precizez. Sorry.

Mergi la inceput

ma duc sa fac si eu cioco de casa. De 3 zile numai la ea ma gandesc. Imi sticlesc ochii si la tortul de bezea cu ness, am o reteta in stanga imaginii. Voi o vedeti?

Alysh m-ai intrebat de tiramisu. Eu imi fac cu piscoturi si cu crema Dr Oetker sau mai simplu bat frisca presar peste piscoturi si apoi presarez ness peste. Mai nou aici unde fac pizza pe vatra au si de cumparat un tiramisu in genul asta.

Fetelor nu dati cu rosii, ca eu sunt capul rautatilor cu toate dulciurile. Promit sa ma potolesc.

Mergi la inceput

ptr ciocolata de casa mie imi iese cel mai bine cu Lapte Praf Rarau, mi se pare cel mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

ma duc sa fac si eu cioco de casa. De 3 zile numai la ea ma gandesc. Imi sticlesc ochii si la tortul de bezea cu ness, am o reteta in stanga imaginii. Voi o vedeti?

O vedem, dar torturile si prajiturile ma las cam rece. Da cu pizza, mare pofta mi-ai facut, acum o scot din cuptor si o pap toata, da-le kolo de kile!
Daca nu gasesc lapte praf obisnuit pentru cioco de casa, pot pune din ala pentru bebei, sau imi iese un rahat?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

O vedem, dar torturile si prajiturile ma las cam rece. Da cu pizza, mare pofta mi-ai facut, acum o scot din cuptor si o pap toata, da-le kolo de kile!
Daca nu gasesc lapte praf obisnuit pentru cioco de casa, pot pune din ala pentru bebei, sau imi iese un rahat?!

Nati nu am incercat. Eu ptr cioco de casa folosesc numai lapte praf Rarau. Imi pare rau, ca ti-am facut pofta cu pizza pe vatra.

Foarte haioasa Cami. Intr-adevar ce trece vremea. Balansoar din asta vreau sa cumpar si eu, dar si leagan. Am vazut unele frumoase de la Fisher Price tot pe situl ala pe care ti l-am trimis. Culmea ca sunt mai ieftine acolo decat aici, ma scoate din sarite chestia asta. O sa fac si eu o comanda maimare cu mai multe, cred ca pe la sf lui februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Mary si eu tot sutienele de care vb Sabina le am.Din bumbac, 2 in set, unul bleo si unul roz. E chiar cel pe care il purtam cand mi-am facut poza cu burtica. Hai ca incerc sa-ti trimit link-ul pe PM, ca daca il trec aici, deformeaza paginia si o face foarte lata.

Mira fericita 23+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Vai Sabina... Nu vazusem tortul, dar acum l-am vazut si... Noroc ca nu am in casa cele necesare ca sa fac ceva dulce... ca altfel iar as fi cedat. Sa stii ca asa am patit si eu cu ciocolata de casa. De la discutia voastra am tot incercat sa-mi iau gandul de la ea, insa nu am avut nicio sansa, pentru ca timp de cateva zile doar la asta m-am gandit.

Nati, pofta buna!!! Si pizza as manca... De fapt, cred ca as manca orice acuma, k mi-e cam foame. Sa stii ca nici eu nu prea eram cu dulcele inainte de sarcina, mai ales cu ciocolata... sa mi-o fi pus in fata si nu o mancam. Se pare insa ca sarcina mi-a afectat si papilele gustative Felicitari ca tu nu ai cedat!

Eu lapte praf am folosit de la Dr.Otker si chiar mi-a placut. A iesit tare bun.

De ieri am inceput sa am si eu arsuri Azi m-am chinuit toata ziua cu ele... Cum ziceati ca se cheama medicamentul ala ok in sarcina? Rennie?

Mira fericita 23+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput