Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
mamanati spune:
Madamar, nu am "pete de gravi" pe fata, doar 3 cosuri pe barba, care parca nu mai trec odata!
Merci de remedii, incerc neaparat, ma sufoc, mereu am avut un ten curat! O sa folosesc ceva naturist sa nu dau bani pe cosmetice scumpe, ca imi trebuie doar in sarcina.
Mira frumu burtica!
O ai asa... mai sus.
La mine parca e amplasata mai jos, si pe bebe il simt ca bate jos de tot, prin zona ovarului stang! N-o fi prea jos?! Ca voi povestiti pe aici ca ii simtiti pe langa buric!!!
Anca, si eu credeam ca e poza facuta pe la 15 sa.! Dar vorba ta poate sa rasara mai tarziu, daca nu - o sa-ti fie mai usor s-o duci.![]()
Cris, felicitari!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
20 fix
Madamar spune:
Eu tot la capitolul 27 ma aflu, in recuperari:P
Mira, si la Iasi tot 200 lei e morfo-fetala in 4D, cu poze.
Moni-or, am gasit explicatii legate de Garmastan si utilitatea lui, in mare, mai sus, tot de la tine, evident...insa e recomandat in sarcina? Am mai citit pe undeva ca stimularea sfircurilor este permisa pina in luna 8 - de la 8 incolo nemaifiind permisa - exista riscula sa dea contractii uterine.
Imi pare rau si mie ca aveti dispute cu soacrele - poame acre:). Nu cred in relatia perfecta soacra-nora, decit 1 la 1000 poate:). Eu am avut nenorocul sa am soacra pe cap 2 saptamini in perioada sarbatorilor, si cind pe 8 ian mi-a anuntat ca are de gind sa mai stea... am crezut ca fac o criza de nervi, asa ca am convins-o sa nu renunte totusi la biletul deja platit pentru intors, plus riscurile de inchidere a pistelor (se mai anunta zapada pe unele site-uri:))... si am valorificat orice stire numai sa o vad plecata!)... asadar va inteleg! Si asta nu pentru ca suntem noi rele, ci pentru cit de destepte si perfecte se dau ele... si nu cred in obligatia de a-tiu iubi soacra neconditionat, daca te-ai casatorit cu progenitura ei:))... vaaaaii... si uite-asa suntem si noi soacre in devenire!!!:)
Vivela, pisi-pis, vad ca sunteti in categoria super-fericite! Dar cum spunea si medicul meu: nici o gravida nu seamana cu alta si nici doua sarcini ale aceleiasi femei, intre ele: sa ne rugam sa avem puii sanatosi, ca de kg in plus ne-om ocupa noi in cele din urma... eu, care sunt cred... cea mai grasa va concolez pe voi toate!:)
Gabriela_s - nu vrei sa iti pui nr de saptamini la semnatura?
Apel catre TOATE BURTICILE! mult mai usor legam conversatie si ne comparam mai usor simptomele intre noi! Multam!
brb:)
Mary
22+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
mamanati spune:
Bubu, e dragut foc patutul ala! Dar mi se pare cam scump. Cred ca o sa caut ceva fara masa de infasat, poate e mai ieftin.
Nicoleta, Rocsy, nu va mai plangeti de sfarcuri bine formate, ca o sa alaptati fara dureri. Isi revin ele dupa alaptare.
Rocsy, nu te supara, dar am ras cu pofta la faza cu sfarcurile cat tetina!
Sabina,
pentru raspuns!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
20 fix
Ioana5255 spune:
si patuturile pliante de la Primii Pasi sunt super ok. A avut fratele meu si au fost super multumiti de el. Mie mi-a placut ca era f colorat. El avea pe nuanta de verde.
http://www.bebeplanet.ro/categorie/Trusoul-bebelusului/Patuturi-copii/produs/Primii-Pasi---Patut-pliant-cu-etaj/2,10,773,detalii.bebe
Sabina
27+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
Ioana5255 spune:
Gabriela uite am gasit o promitie la scoica maxi cosi, zic ei ca se potriveste si la carucior. Livreaza in Romania intr-o saptamana, 16 EUR transportul. Sunt f prompti, eu am luat de multe ori de la ei.
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.42.17/1918677
Sabina
Ioana5255 spune:
Nati uite carucior Quinny la un pret ok zic eu. Are inclusiv landou.
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.ba.br01.56/1511119
Sabina
aleesicoo spune:
olla burtici!!!
zilele astea am profitat si eu de sotz dak mai sta decat atat de putin timp si nu am avut cand sa intru pe site![]()
bebelina e din ce in ce mai activa , astept cu nerabdare 3 feb morfo fetala
fetelor vad ca voi deja ati inceput cumparaturile pt bebe, eu insa nu am luat absolut nimic.
ma batea gandul sa ii cumpar patut balansoar.....ce ma sfatuiti?nu vreau sa o invat sa o legan pe picioare ca sa adoarma
![]()
in alta ordine de idei cred k si din cauza superstitiilor nu am cumparat nimic
apropo de Gamarstan, parca asa se numea...trebuie sa incepem sa ne dam dinainte?
o zi frumi , va pup
asa creste bebicu
ale
in 20 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
Madamar spune:
Uh...greu mai vin din urma
.
Adinutzza_87: daca ajungi la o concluzie dupa studiul tau de piata, te rog sa ne comunici si noua, sa stim si noi ce e cel mai bine de cumparat! Multumesc!
Rocsy, ai mai gasit cartea de ortodontie sa ne comunici ce tip de tetina este recomandat? Eu am suferit mult purtind aparat dentar la maturitate, incit chiar as vrea sa stiu ca am facut tot ce s-a putut pentru o dezvoltare armonioasa a dentitiei si mai ales mandibulei lui bebe (eu am avut o anomalie mandibulara cik, de clasa III, care s-a soldat cu operatie si un look strong pentru vreo 3 ani, chiar si la nivel de tesuturi; acum insa am senzatia ca dupa ce nu mai am tesuturile inflamate si traumatizate nu mai sunt asa sarmanta:P).
Nana, , eu sunt cu cititul pe la 10 ian... si vad ca "iubiricei" tale ii place melodia "Ana"... poate ca au mai spus si alte burtici inaintea mea, insa pina ajung acolo, eu scriu ce simt: poate e modul ei de a alege cum sa o cheme,... poate vrea ANA:)!
BRB!
Mary
22+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo olla burtici!!! zilele astea am profitat si eu de sotz dak mai sta decat atat de putin timp si nu am avut cand sa intru pe site bebelina e din ce in ce mai activa , astept cu nerabdare 3 feb morfo fetala ![]() fetelor vad ca voi deja ati inceput cumparaturile pt bebe, eu insa nu am luat absolut nimic. ma batea gandul sa ii cumpar patut balansoar.....ce ma sfatuiti?nu vreau sa o invat sa o legan pe picioare ca sa adoarma ![]() in alta ordine de idei cred k si din cauza superstitiilor nu am cumparat nimic ![]() apropo de Gamarstan, parca asa se numea...trebuie sa incepem sa ne dam dinainte? o zi frumi , va pup ![]() asa creste bebicu ale in 20 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Nu e o idee faza cu leganatul nici pe picioare, nici in altfel pentru ca apoi se invata asa si va fi chinul de pe lume pentru a o dezvata. Nasa mea saraca l-a leganat pe piciul ei pe picioare pana la 3 ani.
Sabina
Madamar spune:
FETELE, vad ca mai in urma vorbeati si despre dimensiunile colului.. si ca vi-l masoara mereu. Intreb si eu... in mod stupid cred: inafara de masuratoarea cu sonda endovaginala sau examen medical "pe capra"... se poate masura si altfel?! Ca mie la ultimele 2 intilniri nu mi-a mai masurat nimic si nici pe calul balan nu m-a invitat... poate se vede la echo intern?! cam greu, nu cred ca are unghi favorabil... sau nu masoara pentru ca nu ma pling de nimic?!:) Sa dea Domnul sa o tina tot asa bebelusul meu...si sa nu fie nevoie de chestii suplimentare!
Mira, Sabina - vad ca aveti sutiene de la Quelle... nu ne spuneti si noua de la ce firma? Stiu despre Quelle ca vind de la diverse firme... poate identificati pe site exact modelul si ne dati si noua un link....plS!
Mira, scuze ca am lipsit atit: au fost multe la inceput de an si nu am gasit ragza de forum, mai ales ca aveam de citit din urma atit!:) Si ca sa fiu mai congingatoare: ginditi-va ca mi=am suportat soacra pina pe 8 ian:))... mi-a trebuit timp sa - mi repun viata in ordine:)!
Mary
22+
evolutia lui bebe