Locul fetelor Nou-Venite(59)
Raspunsuri - Pagina 8
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nike974 fetele,dar folk nu vreti! La multi ani!!!!!!!!!!!!!!sa traiasca babiela! sa fii fericita!iubita!!!!!!!!!!!!!!!!!!. |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui violab Ba sunt si eu pe aici. Numai ca ma baut un pic cam mult. |
Am zis eu.....,bai ce tare,nu mai pot de ris...daca ma vede cineva zice ca sunt nebuna
cora79 spune:
Pentru burticoase avem sampanie pentru copii,eu si Arianna bem si bere
cora79 spune:
Fetelorrrrrrrrr........nu va mai place disco? Va dam si un Nicu Plaeru cu Emilia Ghinescu
Arianna11 spune:
Nu e schimbare de stil dar uitati-va un pic.....http://www.youtube.com/watch?v=R2z19c8JXGg
nike974 spune:
cine-s soro distinsele nume pe car ele citasi matelica?
iertati-mi incultura!
dau vin negru! si eu beau o bere mica!
pt fetele mele lichior de nuci verzi, de muguri d ebrad si de toate fructele(cu fructe de padure si pepene galben), toate facute de mine in casa!!!!!!!!face nicole cinste!!!!!!!!
nike974 spune:
n-am voie bere ca are histamina!dar iau doar o gura!voua va dau toate liuchioruyruile plus ambrozie!!!!!!!!!
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui cora79 Pentru burticoase avem sampanie pentru copii,eu si Arianna bem si bere "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Bem in contul Babielei...plateste ea....
nike974 spune:
lichiorurile si ambrozia sunt free,ca le dau eu pt doate fetele.sunt speciale pt ca au