Locul fetelor Nou-Venite(59)
Raspunsuri - Pagina 5
cora79 spune:
Nup,am revenit eu din bucatarie,am papat si acum sunt disponibila
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Nup,am revenit eu din bucatarie,am papat si acum sunt disponibila "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
iupiiiiiiii
cora79 spune:
citat din mesajul lui polo Fetelor, vorbarete ati mai fost. Pentru fetele nou venite un Bine ati venit din suflet si nu cumva sa ne uitati daca treceti la odisee. Va pe toate de va mer fulgi. http://community.webshots.com/user/diove |
Arianna11 spune:
Eu ascult muzica pe youtube si am devenit nostalgica...tr sa schimb ritmul....ma dau pe dance,apropo ce tare e "samba" Andreei Banica
cora79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
iupiiiiiiii |
cora79 spune:
citat din mesajul lui Arianna11 Eu ascult muzica pe youtube si am devenit nostalgica...tr sa schimb ritmul....ma dau pe dance,apropo ce tare e "samba" Andreei Banica |
Arianna11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Da gagico ..azi e liniste si pace...sunt singurica si fac ce vreau...am pus stapinire pe calculator...netul e al meuuuuu
Diseara vine sotul dupa mine si imi aduce vin fiert...am chef sa ma ametesc un pic....
cora79 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Arianna11
Da gagico ..azi e liniste si pace...sunt singurica si fac ce vreau...am pus stapinire pe calculator...netul e al meuuuuu Diseara vine sotul dupa mine si imi aduce vin fiert...am chef sa ma ametesc un pic.... |
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Subscriu si eu...asa ca hai sa ne dicstram de pe scaune...sa dam din fund pe samba......