Locul fetelor Nou-Venite(59)
Raspunsuri - Pagina 12
Arianna11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cora79
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Multumesc oricum
Si tie Nike
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Fetele si la desert va ofer o placinta cu mere ca la mama acasa "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
WOW asta daaaa
violab spune:
Fetelor dar vreti sa ma innebuniti cu atitea bunatati?Doamne ce pofte mi-ati facut. Hai ca vin si eu cu peste intreg in folie de aliminiu facut la cuptor co usturoi, patrunjel, rosii mici si vin alb. Mama mama..
cora79 spune:
Si ca festinul sa fie complet luati-va si sotii din dotare la bani marunti
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Si ca festinul sa fie complet luati-va si sotii din dotare la bani marunti "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Sa-mi aduca mai intai termosul cu vin fiert
cora79 spune:
Gravidoasele au restrictii la ,numai eu,Arianna,Polo si Mvb avem voie sa ne iubim sotii, restul platonic
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
nike974 spune:
multam arianna.
desrtul
pt inceput dulceata pe ales din camara lui nike: de capsuni,zmeura, mura, caise, nuci verzi(toate fructele raman intregi),visine,cirese albe, cirese amare mix de fructe, magiun fara zahar.........vreo 150 d eborcane din2004 incoace,nezaharisita.........ca sotul manaca,doar el........mie nu imi place dulceata,doar sotului si prietenilor.
polo spune:
Vreti sa ma inebuniti si nu am nimic pregatit.
Dar daca e musai incropesc repede ceva gustari reci. o visinata de casa si musai vin rosu sau licoros ... dupa preferinte. La desert doar dulceata de gutui
http://community.webshots.com/user/diove