Mamici de Oct-Noi 2003(11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Felicitari proaspetelor mamici,sa va traiasca puisorii,sa fie sanatosi si sa va aduca multa fericire!
Printesa mea doarme acum iar eu dorm pe mine,ma simt foarte obosita mai ales ca am trecut si prin momente cumplite de nesiguranta caci primul test CH i-a iesit pozitiv iar pana a venit si raspunsul celui de-al doilea am crezut ca innebunesc.Dar acum totul e bine.Ma intreb ce analize se fac noilor nascuti in Romania?
Mandra mananca,doarme - mai mult in brate la mami (cred ca incepe sa ma santajeze,cum zic ca a adormit in brate si o pun in pat cum face ochi iara)si mai are si perioade in care e foarte activa.Eu am inceput sa-i dau vitamina K si D.Din cand in cand mai are si crampe la stomacel dar destul de rar,in special dupa ce mananca.
Eu sunt topita dupa ea,imi vine s-o mananc,o pup toata ziua,ii rontai manutele si piciorusele (ce-i mai place!) si parca nu-mi vine a crede ca minunea asta e a mea!
Va doresc nasteri usoare si abia va astept sa deschidem subiectul "bebelusi ..."
Fleur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ah, Fleur, se pot prinde iepuri cu tine, cum se zice, esti o mamica fericita, iar reactiile tale sunt normale (rontait, pupat, etc). Acuma e ok daca iti doarme in brate, dar daca continui asa o sa se invete numai in brate sau leagan- ala e idee buna. Pe al meu il "ardea" patul de cum il puneam jos, mi-aduc aminte, dar era mai maricel si uite asa pana la 1 an il leganam fie in brate fie in leagan. Dormi si tu cand doarme ea, e singura solutie.

Julia, si eu am emotii, pt ca prima data am fost indusa, deci fusesem dilatata 5cm cand mi-au rupt apa, dar contractiile nu au inceput decat dupa si imediat mi-au facut epidurala. Tocmai am intrebat-o pe dr cand sa incep sa ma ingrijorez de contractii, etc. Ea mi-a zis ca daca vin la 3-5 minute si mai mult de o ora, sa ma duc la spital, iar daca se rupe apa tot asa. Cica poti sa ai contractii fara sa se rupa si apa. Asa ca si eu ca si tine, nu prea am idee la ce sa ma astept in prima faza, la a doua mai stiu. Apoi sunt singura acasa peste zi (de fapt cu mama acuma, dar nu conduce), puiul mi-e la scoala, si de obicei ma duc eu dupa el, asa ca trebuie sa pregatesc un plan de "atac" pt ca sotului meu ii trebuie cel putin 40 minute sa ajunga acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Felicitari, felicitari lui Ancuta si lui Lorelei si sa fiti sanatoase si voi si bebeii!

Va pup, suntem bine, putin defazati cu somnul si haideti fetelor sa deschidem "bebelusii" de oct-noiembrie!

Laura si Adriana, va tinem pumnii, mult a fost, putin a ramas! O sa fie totul in regula si abea va asteptam sa ne povestiti.Apoi...la bebei cu noi.

Va pupi, Theiuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Mamicilor....fericitelor...
Ati scapat si-acum vreti deja sectiunea bebelusi oct-noi.Mai avem si noi putin, cred ca-i place tare la a mea puiuta in burtica ca nu se grabeste deloc sa vina. Eu tot speram sa vina macar cu vreo 2 saptamani mai repede dar ea....nu si nu. Asta e!!!!Mai asteptam. Nu a vrut sa vina nici de ziua sotului meu(a fost pe 21 oct).Ce s-a gandit ea??o sa sarbatorim prea multe intr-o zi!!!!Am avut niste contractii mai dureroase care au trecut insa in vreo 3-4 ore. De sambata am inceput sa elimin o secretie care se pare ca e dopul. Este normal sa dureze atatea zile eliminarea lui? Doctorul meu a zis ca e un semn bun dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Aveti grija de bebei si de burtici si sa auzim de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Theiuta, ce-ti face bebe? Tu cum stai cu stresul?

Mariana dopul se poate elimina dintr-odata, de obicei la prima sarcina, sau pe rand asta de obicei la a doua, asa mi-a spus dr. Eu fiind la adoua mi-a zis sa ma astept la asa ceva de data asta.

Sanatate la mamici si burtici si un weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Laura, ce sa-ti spun...bebe este bine, dar buricutul, desi a cazut de vreo saptamina si s-a invaginat bine, tot mai curge cite putin, asa sa pateze putin scutecul.Sa vad ce zice asistenta azi...

Cit despre stress, ce sa zoc: dorm mai putin, si nu mai stiu ce sunt: fata mamei mele, sotia lui sotu-motu sau mama lui bebe...Poate o sa credeti ca am inebunit, Laura si tu te-ai simtit la fel la primul copilas?

Uit de la mina pina la gura.

Theiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Si noi suntem stresati. In prima noapte dupa venirea acasa nu am dormit deloc. BB a dormit toata ziua si de la 11 noaptea la 6 dimineata a stat treaz si plangea intruna(cred ca avea colici). Azi vad ca s-a comportat foarte bine.La bbul meu nu merge cu leganatul, daca se trezeste tre sa-i dau de mancare ca sa-l adorm; bine ca am lapte destul. Si mai rau noaptea nu doarme decat daca-l culc langa mine. In pat face scandal. Sa vedem in seara asta. Fleur ,si mie imi vine sa-l mananc pe Adrian si ma joc cu el de oricate ori prind ocazia.
Theiuta, si eu am aceleasi probleme, da la mine e cam grav deoarece ma apuca plansul din orice, ma supar foarte repede si-mi trece instantaneu! Sper sa nu pierd lapticul!
Fetele care sunt inca burtici va urez multa bafta si curaj si o nastere usoara ca a mea deoarece pentru mine a fost o adevarata binecuvantare, adica a fost foarte usor!
Pupici
P.S. Si eu sunt nerabdatoare sa deschidem subiectul cu bebelusi!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Fetelor, am reusit sa ajung si eu la un internet cafe dar din pacate nu am reusit sa citesc ce s-a mai postat intre timp. Oricum, stiu ca v-a tinut la curent prietena mea Ioneasca (careai ii multumesc). Va pup pe toate si va doresc sa va bucurati de bebeii asa de tare cum si eu ma bucur de al meu...

Sper ca in maxim 2 saptamni sa am si eu calc acasa (cel vechi a crapat de tot) si sa va povestec pe indelete cum am nascut, ce face bebe, etc.

Va imbratisez pe toate cu drag, aveti grija de bebei si celor care n-au nascut inca nasteri usoare!

Pupici pt parinti!

Copii frumosi si sanatosi!

http://community.webshots.com/user/adamestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Fetelor frumoaselor stati un pic si cititi.Draga noastra SYMPA a nascut simbata 25 octombrie o papusa de fetita.Eu as mai scrie mai multe dar las parintilor aceasta placere dar stiu eu ca nu ma pariti ca v-am spus.Asa ca i-a sa vedem cine mai urmeasa......

Sa fiti iubiti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Buna dimineata tuturor
Am citit mai demult ca e normal ca puiul, nenascut fiind, sa mai si sughitze uneori, insa al meu ( sapt 38) sughita o data la 2 zile cam cite 5 min. Vi se intimpla si voua la fel ?
Multumesc de raspuns

SIMONA

Mergi la inceput