Mamici de Oct-Noi 2003(11)
Raspunsuri - Pagina 10
Ven spune:
Simona, stai linisita!
Eu am numai 32 sapt., si al meu sughite si de 2 ori pe zi, pret de cateva minute......E normal, inghite si el lichid, ce sa faca.... :)
Oricum nu prea ii putem ajuta, desi cateodata imi vine sa fac ceva sa-l ajut...... :)
Ven si Markus -32 sapt.
Laura Takacs spune:
Dragi proaspete mamici, hormonii sunt de vina. Mama ce mai plangeam si eu in rand cu bebe, si nu mai stiam pe ce lume sunt (Theiuta) si incotro s-o apuc. Parca-mi venea mie sa fiu bebe sa aiba cineva grija de mine. Primul an e mai greu, dar dupa aia micuta minune e adorabila si mai cumintica, atunci va veti putea intelege cu ei/ele cat de cat.
Felicitari Sympa, sa-ti traiasca fetita si si sa fie sanatoasa ca aia e cel mai important!
Si al meu bebe sughite, dragul de el, si e foarte activ. Acuma a inceput sa ma doara spatele destul de tare, si de aceea trebuie sa stau mai mult intinsa.
Va pup si abia astept si eu sa nasc sa-l tin pe bebe in brate ca si voi.
Laura (37 sapt)
Laura Takacs spune:
Simona, cand bebe sughite se simte o miscare ritmica si la intervale egale. Sa vezi ce mai sughite bebe dupa ce se naste!
Sanatate si nu te speria!
bubu spune:
Buna mamicute si burticute,
In primul rind felicitari proaspetelor mamici.
Noi miine ne internam in spital si poimiine are loc marele eveniment. Am niste emotii. Sper sa treaca cu totul bine.
Zilele astea m-am plimbat foarte mult, a fost si timp frumos si a trebuit sa ii mai instruiesc pe parintii cu ce mai e pe aici.
In rest noi sintem bine, bebe cred ca a coborit pentru ca il simt mult mai jos. Cu toate astea arsuri am.
Multa bafta burticilor.
Delia
SIMONABB spune:
Buna Bubu
Am vazut un reportaj pe Discovery despre nastere in diferite tari din lume, printre care si Japonia: mamica era super cocolosita, super ingrijita, i se asigura o camera cu fond muzical inspirat din natura (zgomotul apei unui izvor, zgomotele specifice unei paduri etc), iar la plecare i se facea gratis o sedinta de infrumusetare, coafura, machiaj).
Nastere usoara Bubu si te asteptam cu vesti noi
SIMONA
Laura Takacs spune:
Fetelor, tocmai am venit de la control. Sunt dilatata 1cm si colul e la jumate subtiat. Dr mi-a spus sa imi pregatesc toate necesare, si sa stau mai pe langa casa, ca se poate intampla oricand. Mai am o programare miecurea viitoare la control, sa vedem daca ajung.
Eryka spune:
Vai fetelor imi dau lacrimile in oki de emotzii citind la ce a-tzi scris voi pe aici.Felicitari proaspetelor mamici si mult curaj celor ce urmeaza sa nasca.
Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)