La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 248

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Anna Laura!
La multi ani Lulua!

Errena eu zic precum fetele, decizia de suspendare pt a intra in cic se intocmeste in 3 exemplare una la itm, una la angajator, alta la angajat, ITM-ul ti-a cerut pe a ta dar ei ar fi trebuit sa opereze pana acum in carnetul de munca asta daca angajatorul ti-a facut-o si a depus-o la itm in termenul legal , angajatorul la care ai fost inainte de suspendare nu are voie legal sa te dea afara sa iti schimbe funcia atata timp cat esti in cic, ca sa incetezi contractul cu ei va trebui sa faci o cerere ca din motive personale vrei sa incetezi contractul cu articolul 55,litera b cu acordul partilor, iar se face o decizie de data asta de incetare a contractului de munca tot in 3exemplare.Abia apoi se va face noul contract de munca cu noul angajator tot in 3 exemplare.Eu una as pastra toate deciziile si contractele de munca, vizate de itm, mai exista registrul angajatilor in format electronic pe care angajatorul este obligat sa-l depuna la fiecare modifiacre, angajare sau incetare a vreunui angajat, deci concluzia mea itm-ul iti cere degeaba decizia de suspendare pt ca ar trebui sa fie la ei inregistrata in max 5zile lucratoare de cand ai intrat in cic.A si cand ai depus dosarul pt indemnizatie ti-a cerut copie dupa decizia de suspendare.Daca mai e ceva intreaba-ma pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Orice document la itm se depune in max 5zile lucratoare de la data..., in afara de contractul de munca care are 21zile, iti zic din experienta zilnica cu angajatii mei.Asa eu cred ca mai ai timp sa o faci in termenul legal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

ceska ah .. cate i-as spune dnului sot al tau .. cel putin sa se fereasca de copil daca stie ca e cu burtica in pioneze. ia trage-l tu un pic de urechi sa se trezeasca la realitate!

ai verificat contul? e ok? eu am trimis ieri.

Ellenuta,
ei, dl sot tot are nevoie sa i se aduca aminte si apoi se mai si imbufneaza. Ieri a recuperat: dupa ce l-a dus pe B in pat a venit pe canapea cu chipsuri si alte alea.
Nu pot sa verific nimic in cont fiindca am o problema cu digipass-ul si nu pot face nimic online. Dar probabil au ajuns si numai bine refreshuie contul sa nu intru in minus. Nu mai stiu cand am pus ultima oara bani pt comisioane etc iar ultima tranzactie a fost cam de mult. Le-am dat telefonic tema de casa celor de la banca sa ma rezolve de la distanta cu digipass-ul, sunt curioasa daca e posibil. Important e sa te rasfeti cu un ceai aromat pe frigurile astea...

PS Ninge si la noi avem 0C si o palma de omat. La 12 merg sa scot gaza de la gradi cu sania....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

elle, da am facut cererea aia si am primit o decizie, acum vor o crere de incetare a suspendarii ,adica de reincadrare in munca. si pan al urma am aflat, e cum zice ceska , o cerere simpla scrisa de mana. numai ca am comis-o, ca trebuia depusa cel tarziu a doua zi dupa ce copilul face doi ani. frate si sunt niste scarbe la noi la itm, sa vezi ce zi de rahat o sa am .

[/quote]

Ereena,
dar poate poti sa inregistrezi din urma cererea la firma unde ai lucrat ( a doua zi dupa ce a facut Matei 2ani daca a fost zi lucratoare) si o duci acuma la ITM. Oricum trebuie sa inteleaga alea daca firma nu mai are activitate, ai mers si tu cu cererea cand ai avut cu cine vorbi la firma. Ca asta-i cererea ce se depune la firma nu la ITM, ei trebuie numai sa o vada alaturi de decizia de incetare a CM. Of, stiu cat de ingusti la minte poti fi unii la ITM, m-am luptat cu ei doi ani. La curs de personal tinut de ei ne zicea inspectoarea una si la ghiseu o suceau alea. Daca le-ai fi confruntat riscai sa te pui prost cu dna de la ghiseu ca vezi Doamne ai corectat-o....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

perlute de eva

socrela: eva, ce ai facut aici? (imprastiase carti in tot patul meu)

eva: prapad, mamaie, prapad ..

....................................

venim de la cumparaturi, eu avand o sacosa cu 2 sticle de 2,5 de cola .. la lift o las jos si incep sa ma vait de mana ..

eva: de ce mami, de ce?
eu: uite ma doare mana ca e grea sacosa.
eva: duc eu mami, duc eu cacosa ..

.......................................

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Pupa mama pe ea de fata isteata!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

Am zis acum doua zile ca mai intru seara sa mai vorbesc cu voi, da' de unde ...

Vroiam sa o linistesc pe Laura_Ioana, Thea e mare acum si pun pariu ca o sa faca conversatie la nivel inalt cu vecinii din jur in timpul zborului :-) si nu o sa se plictiseasca deloc. Momente mai dificile - daca vor exista - sunt la decolare si aterizare, cand trebuie sa stea cumintica pe scaun, legata cu centura. Dar cu cateva joculete NOI (tablita magnetica de scris de ex, carti, reviste, puzzle), sau cu ceva de rontait care sa o tina ocupata, o sa treaca si aceste momente. Eu personal nu te-as sfatui sa nu o lasi sa doarma toata ziua - risti sa ai un copil obosit, si care din cauza noutatii si a emotiilor plecarii sa nu poata dormi in avion, si sa devina marait si dificil chiar in timpul zborului! Caruciorul il strangi si il predai chiar inainte de a urca scara avionului si il vei gasi tot langa scara, imediat ce veti cobori. O sa fie bine!

Miri, ce frumos e Noah! Si ce zambetel, e foarte multumit in piscinuta :-)))

Cati, ingerasul pazitor al lui Matei si-a facut treaba, si uite ca nu a patit nimic. Nu te mai gandi la ce putea fi, decat ca sa inmultesti precautiile pe viitor. Bine ca nu s-a intamplat nimic, desi e groaznic prin ce ai trecut!

Noi marti dimineata devreme am mers cu Sofia sa faca inca o investigatie pt hidronefroza pe care o are la rinichi (investigatia a fost scintigrafie renala). Asta a presupus branula la manuta, pe urma transportat la alt spital, asteptaaaaat, administrat sirop de adormit (pt ca nu a vrut sa-l ia pe gura i l-a bagat in fundulet, printr-un furtunas...din fericire subtire...). Apoi a fost extrem de agitata vreo 15 minute, pana ce a adormit, nu mai stiam cum s-o tin pt ca se zbatea in bratele mele mai s-o scap, desi avea ochii inchisi deja...in fine. Prin branula i s-a administrat un izotop radiocativ (substanta de contrast), si apoi un diuretic, pt a face pipi in timp ce statea culcata pe masa unde ii faceau "pozele", ca sa se evidentieze rinichii si tot traseul pe-acolo. pe urma s-a trezit repede si abia astepta sa plecam acasa, mitititca. Rezultatele sunt bune, rinichiul stang e putin mai lenes dar functioneaza aproape de maxim, iar hidronefroza e posibil sa se corecteze de la sine odata cu cresterea! Ca si pana acum, o monitorizam cu ecografie renala o data la 3 luni si urocultura lunar.

Revin cu un nou mesaj pt sarbatoriti :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Am reusit dupa aproape jumatate de an , sa fac un capitol nou. sa il umplem cu vesti bune si urari de la multi ani.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147897

ereena

Mergi la inceput