Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Ce de variante cu scarlatina! Sincera sa fiu, si eu stiam ca nu capeti imunitate la streptococul betahemolitic.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Si eu stiam la fel. A facut nepotzelul vara trecuta si chiar le-a subliniat doctorul acest lucru. Chiar i-au dat si nepoatei un tratament preventiv... nu stiu sigur ca nu prea am pus intrebari. Doar am retinut ca nu da imunitate.
Gabitzam merci de mesajul de pe farmville Si mie imi place dar inca construiesc la ea, cumpar cladiri, bla-bla...
Luminel ce rau imi pare ca te-ai recuperat greu...
Lili, mama nene ce vorbareata ai tu acolo, a mea ca si Cristiana lui Luminel, nada-de-nada. Doar pe limba ei. Ma apuca nebuneala... Bine, mai zice mama, tata, apa, papa... imi arata cand face caca, dupa bineinteles... si s-a prins cu fumatul cum e "pfu-pfu"
Fecian imi pare rau ca suferiti, of-of...
Simonix, felicitari ptr gehtutze!!! Pupam Robertix-ul!
Gabitzam ce tare e Andreiutzu! Mama, cred ca o sa mor de ras cand o sa imi scoata fi-mea replici de astea.
Laurita nu mai stiu daca ti-am raspuns, mama e ok, doar fooooarte ragusita si cam slabita ca in prima zi nu au papat nimic.
Alysh, si mie imi e un dor de vara....... de plimbat hai-hui... of, si eu care o sa incep serviciul....

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

E frumos cu saniuta prin zapada, da nu mai mult de 2 sapt. pe an.
Eu as vrea vara vesnica si at. cand vrem frig si zapada sa mergem intr-o excursie la vreun munte inzapezit.

Belleane, bine zis! Iarna si zapada sa ramana la munte.

Gabi haios Andrei cu replicile lui.
Si Lara are cateva replici din astea. Mereu ma amuza si ma uimeste.

Fecian si eu intelesesem ca bolile copilariei dau imunitate pe viata, insa apoi am citit, daca nu ma insel in Dr. Spock ca boli, ca de ex. scarlatina se pot face insa odata, in cazul unui organism slabit.
Insanatosire grabnica!

Doloress sanatate multa si voua! Sper ca Patrick e mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

E frumos cu saniuta prin zapada, da nu mai mult de 2 sapt. pe an.

Simpatica tare ai fost cu faza asta!!!
Oooof... si eu urasc iarna, ma simt chiar si foarte urata iarna... asta e alta nebuneala de-a mea

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

salutare,

Subscriu la ce a spus Adriana: deci fara frig, zapada, virusi;

Sa facem o petitie pentru eliminarea iernii din Bucuresti forever. Poate sa ramana la munte. np

Gabitam: tare faza cu Andrei. Mama, mama deabia a inceput.

si daca nu mai e iarna gata cu caloriferele si cucuiele; Deci semnam o petitie?

Chinabubulina: Deci e bine la servici. Salutari Andrei si Teodorei. Pe MsBB NU o salut decat personal.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

semnez si eu petitia impotriva iernii (cu exceptia sarbatorilor)...m-am saturat de ea....abia astept vara...dar, ca si Ylari, mi-am dat seama ca o sa incep munca...chiar zilele trecute ma gandeam si-mi faceam planuri cum o sa stau eu mult afara cu fata fara sa ma gandesc la serviciu...
Dar am rezolvat-o pe Cristi, i-am gasit si "bona" : frate-sau...l-am si pus in tema ca dupa ce ia vacanta il "angajez" bona...decat sa dau 10-12 mil la bona sau gradi, mai bine-i dau lui jumate'...

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Simonix, sa poarte sanatos ghetutele...o adevarata afacere...bravo!

Ylari, Eva tot zice ceva...a mea nimic-nimic decat mama din joi in pasti

Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733a9f9f274d6633afc942" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Capitolul 142

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

da, nu imi place iarna. As vrea asa o temp. de 25-26 grade

Si mai ne luptam si cu o febra.
Lara are 40 febra, i-am dat Panadol, alte simptome nu are mititica, era chiar vioaie mai devreme cand avea 39, da acum cu 40 s-a pleostit.

Sper sa-si revina incet-incet

Mergi la inceput