Tinere senioare cu greutate>50kg(62)
Raspunsuri - Pagina 2
danny1 spune:
lumi42,daca nu vrei,nu te felkicit.mai astept.
mai ales daca ai avut progesteronul mic,ia tabletele.nu iti fac rau.eu am luat pana la 6 luni de sarcina.hai cu un eco,eu tin pumnii.
ma inscriu in clubul cu matze si catzei si porumbei.
pupici la toata lumea.
tulai,cat scrieti.vai de batranetile mele.
mayan,of ce-i si cu barbatii astia.mie imi vine sa-l bat pe al meu ca sa priceapa al tau.
libra,unu zice fibrom,al 2 nu zice fibrom.dar al 3-lea?gata,ii bat si pe medici ca ma dispera.
ANI.G spune:

luminita FELICITARI !!! acum nu mai ramane decat BB sa stea cumintel acolo 
ia utrogestan, duphaston, mai ales ca ai avut progesteronul mic
tare is curioasa de un beta ![]()

la fete
eu...in asteptarea zilei 1...macar de s-ar termina o data luna asta ca m-a facut cu nervii capului 
http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...
http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png
MayanMistica spune:
Fete dragi si frumoase am ajuns si eu acasa de la shopingareala , acum am lista deschisa:
-salata de boef ( deci curatat cartofi , morcovi bla bla )
-rulade , deci batut oua alea alea ...
-putin calcat asa de gimnastica ![]()
![]()
-curat prin casuta ca altfel se supara casuta pe noi si nu-i frumos
si sa mai vad ce incropesc ptr diseara de mancare.
Pup toata trupa si mai intru sa vad ce mai faceti.

luminita42 spune:
fetitza m-a sunat pe skype , cica a luat foc la facultatea de litere (universitate) la bucuresti..M-a speriat rau in primul moment,dar ea era oricum acasa, ca e in sesiune. Mai am o sora mai mare ca mine care lucreaza acolo, dar si ea era acasa. ce intamplare...sper sa nu fie pagube mari si sa nu se amane examenele fiica-mi :-(...ca era in program sa vina aici la inceputul lui februarie.
mami_vreau spune:
hai pupici la burtici si la burticoasele in devenire!
Azi am tras chiulul pana la pranz de la job ca am fost cu mama mea la un control medical la bucuresti! de-asta m-am prezentat si mai tarziu pe forum dar sa stiti ca m-am gandit la voi! 

nico, soricica felicitari pentru productie!!! 
nico te-oi fi plimbat tu si ieri da' chiar e cu folos daca faci FIV-ul asta gratis! asa sa te tot plimbi! 
am vazut filmuletul postat de mona! e super util! singura problema e ca gonalul meu nu e pen! si mai am de facut si merional si suprefact!!! ce-i drepr ca mi-e frica si de intepat dar si de preparea injectiilor!!! da' ma bazez pe voi!
Laura
galliciana spune:
nico si soricica,felicitari!!!!
multumim pt voturi,fete!

luminita,nu te mai stresa atat!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
laura,daca vrei,venim noi si iti facem injectiile!![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana laura,daca vrei,venim noi si iti facem injectiile! astept inca o minune in viata mea!!! |
nu zice de 2 ori ca acu' iti iau bilet pana la ploiesti!!!
Laura
guzelnico spune:
Buna seara, fete minunate!
M-am adunat si io de pe drumuri si iata-ma prezenta la datorie.![]()
Galli, multumim de capitol nou. Oare de ce nu s-a lipit si listuta de mouse-ul tau?! ![]()
Citesc din urma si revin.![]()