Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *139*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata, mamici vrednice!Dau eu o cafeluta in dimineata asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna dimineata!

se pare ca sunt prima. dau eu cafeluta!
serviti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza
la mine scrie buna dimineata aris

aseara am fost in baneasa cu piticul care se plictisise groaznic de casa si de fatza mea. am plecat pe la 9.15 de acolo si asta a adormit in mashina, cu blugi pe el, plovar si scutecul de la ora 17
bineinteles ca la 22.30 s-a trezit de cald, de foame nu stiu...dar le-am rezolvat de amandoua spre nervii lui ca nu il las sa doarme. am fost norocoasa si s-a culcat la loc, dar nu m-a lasat sa ma mai mishc de langa el. asa ca incepusem un mesaj aseara la care i-am dat send doar dimineatala capitolul vechi bineinteles

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Buna dimineata, fetele!

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Pisik, ma bucur ca ai reusit sa te relaxezi si ca te gindesti deja la prima aniversare! Admirabile pozele si Ana o scumpete. Cum te-ai gindit sa sarbatoriti? Cu copii sau cu adulti? Sau si, si? La un restaurant? Etc. etc. Si eu inca ma tot gindesc cum sa fac sa fie ok pt. toata lumea.

Anca Nicolae unde esti?

Da, da, unde e Anca? Sper ca nu am suparat-o eu... Parca si ea era interesata de Grecia pt vara asta.

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

fetelor dar voi cum mai stati cu kg? ati mai dat ceva ceva jos?
eu de luni nu mai mananc dupa 8 seara. mare efort pt mine, dar tb, ca acusica vine vara si o sa am pretentii sa spune lumea " ce mamica sexi" glumesc, dar nu vreau sa fiu intrebata daca vine deja bb2.
incepusem luni si cu 100 de abdomene, dar m-am lasat date fiind durerile groaznice in zona sacrala.

Mie mi-e si rusine sa spun... ca in urma sarcinii nu am ramas cu nici un kil in plus, in skimb de la nastere... m-am pus pe ingrasat. Am avut eu niste incercari timide de "cura", dar fara rezultate vizibile.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

bianca - sper ca ati trecut cu bine noaptea. a spart gingia magarul ala de dinte???

pisik - he he ai vazut? ai vazut cate stiue de fapt Ana sa faca??? ooofff asa imi vine sa te ciufulesc ca subestimezi fata

nikoleta - maaai dar zapacite mai sunteti. a trebuit sa vin eu sa va explic ca aia sunt pupici?

dyanna - nashtere ushoara prietenei tale sa fie sanatoshi amandoi

mihaela - sarcina ushoara si un bebe perfect sanatos si la termen pt prietena ta. stiu ca ai mai povestit despre ei si tare ma bucur sa aud ca este gravida si se bucura de minunea din burtik ei

kea - pai cum sa il tranteshti la pamant cand se ridica? sotul are dreptate. lasa copilul ca stie el mai bine. ca doar nu oi mai vrea sa stea pe spate sa se uite la carusel?

cine zicea de vorbit? ca am uitatsi eu ma plangeam ca zice nishte chestii pana te disprera si apoi le uita, trece la urmatoarele. a avut saptamna chi che ghi ghe, apoi saptamana baba bebe, acum e la saptamana gaga caca, dar nu le amnesteca sub nici o forma. ce a fost spus a fost spus si nu se mai repeta

25 martie 2009

Mergi la inceput

novus - felicitari pt mersul de manutza.
tot pe varfuri?
cat de curand o sa se lupte sa scape de mana ta

25 martie 2009

Mergi la inceput

fetelor, mai stie cineva ceva de georgiana??? parca trebuia sa faca operatia, nu?

si imi spune si mie cineva ce era surpriza de la anca??? ca eu poza am trimis dar habar nu am pentru ce

eu in discutia kilograme nu ma bag ca sunt enervanta de'a binelea
si asa ma urasc toate prietenele....imi ajunge

25 martie 2009

Mergi la inceput

imi spune si mie cineva cum se aprind lumanarile virtuale? ca vreau sa parind si eu pt alma, dar nu stiu cum.

Kea are dreptate sotul tau. lasa copilul in pace. daca merge inseamana ca poate. fi sigura ca in momentul in care se simte obosit sau in nesiguranta se va aseza singur jos. asa invata sa-si cunoasca si limitele.

despre vorbit...
lasati copiii in pace ca nu sunt papagali, sa repede imediat ceea ce spuneti voi. bucurati-va ca inca aveti liniste. cand vor incepe sa vorbeasca nu se mai opresc...

Mergi la inceput

olishka iti pot da eu scutece huggies pt balaceala. marime mare (14 kg +)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Aris, cu placere ! Si prietena mea mi-a zis acelasi ucru ca si mababei#536; e f aerisit centrul ala comercial. E un sg magazin de-ala de care cred ca te intereseaza pe tine, dar nici nu cred ca e nevoie de mai multe. E nasol pozitionat, pe europeana, intr-un capat de oras...si nu e in el nici un magazin special, care sa nu se gaseasca si in alt centru comercial (ma refer la marile firme). Deci baza cred ca e tot carre4 din el, pe care il viziteaza cine e mai din zona.

Ayla, superb citatul ala. Vroiam sa mai scriu un roman pe tema asta acum, dar m-ai scutit de efort si ai zis mai bine decit m-as fi priceput eu.

Shasa, te pup si eu. Mi-e dor de tine.

Revin...sper...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput