BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Buna dimi si de la noi! Chiar daca am vrut sa scriu la pranz, m-au trezit telefoanele de dimineatza .

Raportam o nopate relativ buna, deoarece ne-am trezit pe la 5 pt susu si cu greu am adormit.Neputand dormi, neuronul meu de gravidutza si-a adus aminte ca tati nu si-a pregatit camera/aparatul pt pozat si asa dintr-o data m-am apucat niste nervi ca imi venea sa-l trezesc atunci pe loc . Deci e clar sunt cu vaca! Noroc ca acum dimineatza privesc lucrurile din alta perspectiva .

Xela, eu pompa sterilizata am pus-o in pungi din acelea sterile de la farmacie ce se inchid etans, deci cred ca va ramane sterila si pe cand ajung la spital. Cred ... Biberoane nu am luat decat unul si sper din tot sufletul sa nu il folosesc, vreau sa-l alaptez, dar cum era pe lista primita de la dr. am zis sa fie in geanta ca nu se stie...

Ma duc sa pap si eu ceva ca nu am apucat inca.Revin

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

HAI LIA!!!!! CURAJ!!!!

Felicitari Gabriela! Bine ai venit pe lume bb!!!

Xela, ai mare dreptate! Sfaturile si presupunerile celor care pleaca acasa peste o ora sunt cele mai rele. Eu am invatat o replica: "Daaaa???? O sa incerc dupa ce vorbesc cu medicul."
Si se lasa tacerea .

Alexutzzza, nu e obligatoriu sa tii regim. Colici fac si copiii hraniti cu formula. Dar daca il vezi agitat si tu stii ca ai baut cafea sau constipat si tu ai papat burrito cred ca o sa renunti de buna voie la ce-i face rau. Dar o sa vezi tu functie de reactiile copilului. Eu am auzit cazuri de mame care beau trei cani de cafea pe zi pentru ca era copilul agitat si nu aveau altfel cum sa reziste la nesomn... Dar mama a baut cafea si a si fumat (mai putin ce-i drept) ambele sarcini si in perioadele de alaptat. Si n-am avut nici unul colici, de dormit dormeam ca ei mergeau la serviciu dimineata...

Decenuela, merci de pontul cu suzeta pe marimi.

Marse, Lorex inca ma mai gandesc la schimbarea de nick. Mai am in balanta si Termitutz, ca are momente cand papa ca si cand tocmai a venit din Zair, nemancat de trei luni...

Lorex, enjoy! Chiar o sa ti se schimbe viata la 180grade dupa ce vine bebelina. Apropo de bebelina, sper ca nu vorbesti serios cand zici ca nu mai vrei Iuria. Eu oricum daca mai fac un copil (fetita) o sa pun numele asta pe lista (ca Iris o s-o cheme sigur).

Gratiana, profita fara regrete de somnul dulce. Eu care nu m-am omorat niciodata cu somnul ii duc dorul de cate ori aud ca se foieste gaza.

Mariucasara, ai trecut dupa cortina? Ma bucur ca esti bine (de fapt esti extraordinar de bine daca ai tarat de sanie prin zapada...).
pentru includerea calculatorului in programul de stiinta. Ce face Sara? E fericita de atata zapada?

Andre_lina, ti se pare ca-i fac ceva siropurile lui Tudor? Eu am trimis sotul sa-i ia leagan lui bebe, am inteles ca e una din metodele cele mai utilizate pentru colici. Am luat siropuri (Sab Simplex si Infacol) dar el are colici de la 3 la 4 dupa-amiaza) si siropuri trebuie sa-i dau inainte de fiecare masa, adica de 5-6 ori pe zi... mi se pare mult... Ei zic ca n-are nicio treaba, e bine sa-i dai si inainte de a incepe sa faca colici, dar ma mai gandesc...

Nicolcriss, esti sigura ca sunt colici? Eu am inteles ca apar din a treia sapamana de viata. Doctorita mi-a zis sa astept sa vad repetitivitatea simptomelor pentru ca s-ar putea sa fie altceva... Si Alexutzzza mi-a zis ca trebuie sa vezi un model...

Am vrut sa mai zic ceva dar am uitat....

Mi-am adus aminte, Evyme, sa nu faci greseala sa il inveti pe bebe sa doarma doar in bezna c-o sa ai viata lui Rex sa-i asiguri chestia asta in alta parte decat la tine acasa iar cand va fi mare...sa-l fereasca Dumnezeu sa stea in camin. Eu am avut o colega care dormea in liniste perfecta si cu lumina stinsa, n-a rezistat in Regie decat 1 semestru in care a stat mai mult acasa...
Nici eu nu am TV in dormitor, am un cd-player cu cd-uri pentru Garga, dar daca il duc in sufragerie nu opresc tv-ul sau calculatorul... Adoarme cu ele si-l duc la el dupa...

Acum chiar va las, ma duc sa scot un pui pentru ciorbita si sa vad ce fac felul doi... si o placinta de mere. La care va invit si pe voi.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amiss_zip

Ofe m-am amuzat citind cum ai mancat tu fripturi dupa anestezie
eu dupa ce am nascut, la o ora (nu am avut anestezie) am intrebat medicul ce pot sa mananc si mi-a zis: "si o vaca daca vrei". Si cum aveam o foame de lup am cerut la sot fripturi si toate alea. Mi-a adus o sacosa imensa cu fripturi, ciorba, pireu, 3 doze de bere, fructe,... festin nene si mi-a lasat-o laga pat in sala de nasteri. Si am murit de foame langa ea caci nu puteam sa ma aplec dupa punga intrucat patul era prea inalt. Dupa ceva timp a venit o asistenta si mi-a pus-o pe picioare incat nu mai puteam sa ma misc ma rog...a fost intr-un mare fel...

36+ [bebe]

Amiss

Moama ce de bunatati si tu dragutza mureai de foame langa ele! Asta da chin! Oricum m-am distrat copios cand am citit

Ma bucur ca nu sunt singura fomista de pe aici, ca in randul prietenelor mele tot timpul auzeam si aud "mai poti sa bagi atata in tine, si unde le pui ca nu se vede ... " Da ce vina am eu frate ca am arderile puternice si acu manac si peste 3 ore mi foame iar

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Pana scriu eu cate un mesaj kilometric mai apare un pufulete:

Felicitari Elena_iulia!!! Bine ai venit pe lume Iustin!!!!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Sunt de acord cu Bubu bu. Pai mamicile noastre sau bunicile nu mai stateau ele sa se gandeasca ce trebuie si ce nu sa manance, mai ales ca prea multe optiuni nu aveau. Cert e ca pe perioada alaptatului ca si in sarcina de altfel nu este recomandata cura de slabire sau diete extreme. Mama trebuie sa se alimenteze sanatos pt ca prin laptele ei va hrani pe puiul cel mic asa cum o facea in burtica. Iar laptele trebuie sa contina de toate. Cu unele alimente nu se va exagera pt ca ori schimba gustul laptelui si atunci bebe il refuza, ori sa zic poate creea dureri de burta desi aici am indoielile mele.

Eu nu o sa tin nici o dieta, voi fi atenta la excese. Voi bea cafea putina sau probabil decafeinata dar absolut dupa ce il alaptez ca sa nu ii transmit cafeina prin lapte si sa imi devina agitat, iar daca voi bea vreun pahar de bere tot asa dupa alaptat. In schimb, nu vad alte restrictii la mine. Cred ca imi voi da seama pe parcurs daca mananc ceva si imi dau seama ca nu ii place si ca laptele a schimbat gustul. Pana la urma mancam ce este fara sa exageram.

Andreea, 38 s Edoardo si mami de Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Neatza burtici!
Vad ca nu a fost activitate prea intensa la schimbul 3, asa ca n-am mult de recuperat... Ma pun pe citit si revin...

36+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 4 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Buna dimi si de la noi! Chiar daca am vrut sa scriu la pranz, m-au trezit telefoanele de dimineatza .

Raportam o nopate relativ buna, deoarece ne-am trezit pe la 5 pt susu si cu greu am adormit.Neputand dormi, neuronul meu de gravidutza si-a adus aminte ca tati nu si-a pregatit camera/aparatul pt pozat si asa dintr-o data m-am apucat niste nervi ca imi venea sa-l trezesc atunci pe loc . Deci e clar sunt cu vaca! Noroc ca acum dimineatza privesc lucrurile din alta perspectiva .

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Si eu am avut un moment, tot ieri noapte m-a apucat, sa il trezesc pe sot si sa ii amintesc sa nu uite sa spele masina ca daca nasc eu vreau sa fie curata. A noastra oricum arata jalnic pt ca sotul e pasionat de vanatoare si de pescuit si le are pe toate aruncate in masina, inclusiv bocanci plini de noroi si piese de fier de la munca. Inainte o spalam eu, tot degeaba oricum, dar acum o vreau curata. Si azi noapte pandeam sa vad daca se fataie in pat ca sa ii spun de masina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Am vazut ca ati discutat iar de alimentatie. Eu am mai spus ca o sa exclud doar cafea, ciocolata, tigari, alcool. Si cum a spus si amiss o sa fie vazand si facand ...
Cel mai important este psihicul la mama. Adica dupa ce ca te dor toate alea, ca esti obosit de mori, ca tb sa ai grija de un copil care depinde numai de tine, ca tb sa mai te ocupi si de ce mai ai p-acasa (sot, alti copii etc), sa-ti suporti rudele cu 100 de sfaturi si pe cei care iti spun direct sau indirect ca te descurci f prost sa mai stai si cu regim ... Nu e pentru mine ...
Concluzia e ca se face prea multa presiune pe proaspata mamica si uneori chiar nu e cazul. Parerea mea pur personala .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Sunt total de acord cu tine! La inceput exista foarte multa presiune pe umerii nostri (din toate partile), iar un regim strict cu "fara aia, fara ailalta" nu face altceva decat sa apese si mai tare... Si in loc sa fim relaxate ca sa avem laptic noi ne stresam si uite asa fuge si lapticul...

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput

Cristies, cum si ce fel de placinta cu mere faci? Am si eu niste mere acasa si nu ar strica sa fac ceva dulce.

Mergi la inceput

cristies nu vreau sa-l invat sa doarma nici cu bezna, nici cu liniste... Eu spre exemplu am fost (si sunt) exact invers: nu pot adormi decat cu muzica, si daca mai e si lumina in camera si mai bine Si am o prietena care a nascut de curand al carei bebe nu tine cont de nici o conditie a mediului in care doarme... Doarme dus indiferent cat de galagie e in camera, asa as vrea si eu cu al meu, mai ales ca va dormi in camera cu noi, si nu-mi doresc sa se trezeasca la fiecae miscare a noastra....

poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

Mergi la inceput