BRAVO Lucia, Elena! Pufi 2010! (112)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si de la noi ... la o cafelutza si recuperat

am primit si eu sms-ul de la Lucia,dar vad ca deja a fost postat

CURAJ LUCIA!!!

Andreea 35+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!felicitari gabrielabun venit bb!

hai lucia!curaj mamica!

pe mine ma incearca asa o tristete de fapt mai degraba apatie sau nu stiu cum ai zice...raman asa cu ochii cascati pe te miri ce si nu aud nu vad nimic altceva.....la 16 merem la dr pentru ultimele detalii legate de nastere....si cam am emotii
nu am mai intrat ca am smotruit toata casa ca nu mai are cine face dupa ce intru in spital si na....cuibul trebuie curat si pregatit pentru bb...copilul e linistit nu mai loveste asa cred ca simte si el ca mai cata iese de acolo...offf ce de stari ma incearca!
o zi buna sa aveti dragele mele!

39+
AMR vedem noi 23.01
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

'neata si de la noi.

HAI LUCIA!!!!!! NASTERE USOARA!!

Noi experimentam niste dureri in premierea azi, nu-s contractii ca le stiu dar .... mai vedem.

Intreba Ofe de sterilizat. Degeaba sterilizezi tu de acum ca trebuie sa fie steril cand ii dai lui bebe (adica il sterilizezi cu max 30 min inainte sa il folosesti ptr bebe). Asta ar fi ideea si ai mare grija sa nu faci rabat de la ea . In cazul in care vrei sa folosesti ceva la spital sunt niste solutii de sterilizare la rece dar parerea mea este ca te complici. Adica daca vrei sa alaptezi, pui copilul la san de la inceput pentru ca altfel ulterior iti poate refuza sanul si ramai cu biberoanele. Ar fi pacat ...

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Am vazut ca ati discutat iar de alimentatie. Eu am mai spus ca o sa exclud doar cafea, ciocolata, tigari, alcool. Si cum a spus si amiss o sa fie vazand si facand ...
Cel mai important este psihicul la mama. Adica dupa ce ca te dor toate alea, ca esti obosit de mori, ca tb sa ai grija de un copil care depinde numai de tine, ca tb sa mai te ocupi si de ce mai ai p-acasa (sot, alti copii etc), sa-ti suporti rudele cu 100 de sfaturi si pe cei care iti spun direct sau indirect ca te descurci f prost sa mai stai si cu regim ... Nu e pentru mine ...
Concluzia e ca se face prea multa presiune pe proaspata mamica si uneori chiar nu e cazul. Parerea mea pur personala .

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 38+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

Pentru colici eu am luat un preparat de la farmacie, una singura in Pitesti... si am dat 5 lei... E verificat pe alti copii.. deocamdata.. sper sa dureze mult si bine pana il verific pe gaza mea..
Am luat ca sa fie.. si pentru mine .. beau un ceai anticolici de la TEEKANE... mi s-a recomandat ca fiind cel mai bun la gust(fara zahar).

mamica de Maia -Teodora

Ceaiurile de la Teekane sunt preferatele mele. Bine ca ai spus ca au si anticolici.

38 si 6 zile Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza si de la noi....scriem cu stanga deoarece dreapta e ocupata cu bb.

baut un ness fara cofee cu lape si....surpriza a functionat...ma simt mai usoara..hehe

raspund la ce-mi aduc aminte.

alexutza....in leg cu mancare de dupa nastere....vei vedea ca dupa ce vezi puiul....dupa ce esti zombie de la obo...si cu capul varza de la plansete...in miez de noapte...faci orice numai sa taca...sa nu-l mai doara burta si....sa ai si tu niste clipe de odihna...ba chiar nici pofta de mancare n-ai....

de aia noi, majoritatea cu bb ne inte ce mai putem manca...

cristies...eu fol suzeta...dar am luat vreo 5 pana sda nimeresc una mik....sunt bune de la chicco...0+...il mai pacalesc din cand in cand....

ratusco....aceiasi prb ca mine...cu maturarea plamanilor....si pe mine ma apucase criza acolo...mai ales ca-l vedeai si nu puteai face nik....dar a trecut

linioara...nu-ti trebe nik sterilizat in spital...ori dai san ori au ei o camera ...lactarium ...unde toate recipientele sunt sterile. si mergi acolom pt muls daca sunt prb...

FELICITARI MAMICILOR NOI...BB SANATOSI SI MANCACIOSI

BEA...cum mai esti?

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata si de la noi! Iar am avut o noapte in care am dormit super bine fara sa am macar vreo amarata de contractie. Maine intru in saptamana 39 si buburuza asta a mea nu vrea sa se arate. Se vede ca e fata lu' tata ca si taica-su a stat f mult in burta si nu prea vroia sa iasa. Sper totusi ca in weekendul asta sa sint si eu ce inseamna contractiile. Colul mi-e sters de mai bine de o saptamana.

38 si 6 zile Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza fetele!
Nimeni nu serveste azi?
Eu tocmai am papat paine prajita cu ou din cauza voastra!!

Mai aucusica vreau sa beau o cana de lapte fierbinte cu paine, unt si majun de prune!!!
Apoi ma duc iar la nani!!
Ce bine e sa faci numai ce poftesti ...mai am o luna sa ma alint!! O traiesc din plin!!! O sa duc dorul lenevelii...of...imi place linistea, somnul si leneveala!! ...si laptele cu 3 in 1..

Sagetutza, Andrelina, multumim ca ne impartasiti sfaturi.Sincer, sunt f folositoare pt noi!! Sau vor fi!
Eu una imi iau notite.De ex acum mi-am notat despre ceaiul ala Teekane de care s-a vb.
Apropo de notitze, am citit odata o postare a cuiva, nu mai stiu a cui, cum ca nu e prea bine sa apelam la desfundat nasucul cu pompite de tot felul caci in felul asta stimulam nasucul sa fabrice din ce in ce mai multi muci...e ca un fel de dependenta...si descria alte metode de curatzat nasucul - si asta nu mi-am notat
Daca stie cineva despre ce vorbesc, rog sa-mi aduca aminte!!!

Alexutzza, ce faci? Mai esti suparata ca trebuie sa papi supa dupa nastere? Ai emotii?

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

HAI LUCIA2000!!

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

si eu am poftit la paine in ou cum ati vb pe aici si asta am mancat acum de dimineata....multumesc de idee

39+
AMR vedem noi 23.01
poze

Mergi la inceput