*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (359)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ce este "pacheta"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

blanka, mie-mi pari mai frumoasa acum, ti-e mai "dulce" fata, si-ti vine tare bine culoarea parului.
bb3?! curajoasa

clabuc bine-ai revenit!

cine-si facea griji ca ne vom rari?! uite ca ne inmultim! si cu bebei si cu randunici ratacite. le si le asteptam si pe restul, sa face un stol mare mare, atunci sa auzi trilulilu!!!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Bubu multumesc frumos pentru raspuns. Eu citisem ca se da intre 1 si 6 luni. Cred ca voi face o pauza.
Ramo inca sunt restanta cu pozele (dupa cum am spus probleme cu calc) dar sper sa rezolvam curand.
De Naty si Iulia nu mai stiti nimic?
Blanka, Sovi, Cloudute - mamici care se impart intre doi copii mici. Nu stiu cum reusiti.
LA fel pt burticile viitoare mamici (unele mai curand, altele mai tarziu).

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

pentru cine mai are timp, rabdare si chef - animatie cu nisip http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

Adriana

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

sorry fetelor ca n-am mai dat niciun semn de viata, pur si simplu nu am avut timp.
Iulia e mai bine desi nu f bine, in sensul ca o mai "apuca" cate un 38,4-38,6 (dar azi e a treia zi, e inca acceptabil). E destul de vioaie si mananca acceptabil, problema e ca a facut si ieri si azi cateva scaune moi si puturoase iar acum din cate imi da ea de inteles o doare burtica, cu crampe asa...Ziceam ca e doar un rosu in gat, dar se pare ca tot un virusache la burtica e problema-de unde Dumnezeu sa-l fi luat si pe asta habar n-am. Ar putea fi si caninii dar chiar 12 ore de febra 40 de grade de la dinti ma indoiesc...
Eu sunt ultra-mega-super obosita si...cam atat. Acum ma apuc sa mai citesc din urma, nu sunt la curent cu absolut nimic. Va pup.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui sovietica

pentru cine mai are timp, rabdare si chef - animatie cu nisip http://www.youtube.com/watch?v=518XP8prwZo

Adriana

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

De-men-ti-al

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

zoze super dedicatiile!

mimo super bancul cu kim ir sen

ariel n-ai cum sa repari kupil Are energie si trebuie s-o consume cumva si el, asa ca spor la slabit!

Raluca am citit prospectul de la NIKVORM. Oare se poate administra si preventiv, sau doar in cazul in care deja are viermi? Am citit toate raspunsurile, dar intrebarea asta nu era pusa.

Citat:
citat din mesajul lui zozela

O familie de chinezi (Chu, Bu, Fu, si Su) au emigrat in USA. Ca sa se integreze mai bine, si-au schimbat si numele,punandu-le de acord cu cele americane: Chu in Chuck, Bu in Buck iar surorile lor Fu si Su au hotarat sa se intoarca in China......

de ce?

revin ca mai am de citit dar nu vreau sa patesc ca aseara si sa pierd mesajul

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

naty bubulina! ma bucur mult ca e mai bine

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Ursuleata, lasa bancurile Mai e putin de tot , parca nici nu-mi vine sa cred! Zici ca e reluare de acum doi ani
Blanka deci , incantata de cunostiinta Nici n-am vrut sa te fac sa rosesti, asa-s eu mai extrovertita si ma manifest zgomotos Super v-ati impartit treburile, organizare nene
Naty bine ca-i puiul spre bine .Diareea o fi de la supozitoare daca ai folosit pt febra, asa am patit si cu Dudelle, asa mi-a explicat doctorul atunci .
Inapoi la mamicit, pauza a luat sfarsit

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Deci am reusit sa citesc 5 pagini in urma, m-am bucurat taaare mult de intoarcerea lui Laly care tare draga imi e si am vazut-o pe Blanka cu baietii ei care-i seamana ca doua picaturi de apa, care e frumoasa chiar si cu 25 de kg in plus, care chiar ca era slaba si trebuie sa mai lase ciocolata nu numai din motive estetice ci si pt ca...in ambele sarcini au fost mici probleme cu glicemia. Tuchi, bine zic?
Aoleu, s-a suit Iulia pe masa, fuuuug

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput