Piatra Neamt, Perla Moldovei (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Criss mai ai ceiut???Fac o pauzaDaca nu poate o ciocolata caldaAr merge la fix!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna ziua si de la noi!

Mii de scuze ca nu am mai trecut pe la voi - un an 2010 cu multa sanatate si cu multe bucurii tuturor!

Noi am fost de sarbatori la Viena, apoi am tot fost ocupati cu mutatul, inca nu e totul pus la punct in apart. nou, insa cu frigul asta nu prea am chef de iesit din casa si alergat prin oras.

In rest suntem bine, sper ca si voi la fel.

multi pupici calzi tuturor

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waw...Adriana, chiar te dadeam disparuta! Ce mai fac fetele? Cred ca au crescut, s-au schimbat mult... Poze noi nu mai ai?
Noi suntem bine toti si toate, unele din noi au si vesti noi....dar daca nu treci sa le citesti, na! Daca treci mai des pe aici poate ca le si afli.
Mihaela, Iustina nu mai vine pentru ca nu mai vrea - daca o sa mai vrea, o sa vina. E prea mare brambureala acolo si ma indoiesc ca o sa-si mai exprime vreodata nevoia sa vina.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

ooooo lume noua,bine ai venit pe la noi adriana,ne bucuram sa auzim de voi si cat mai des cat se poatee
cosminiq,noi suntem bineee,stefi la fel ,cu niste mucusori asa usori cat sa ne amuzam de ei si cam atata,adica nu vrea sa stea acasa in vacanta ci tot la camin,asa ca ,sa vad daca e cineva la camin in vacanta
frig breeeeeeee si mie foameeeee

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Cosminiq am un capucino. Vrei? Eu acum beau unul sa ma incalzesc un pic ca m-a luat cu frig.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Hello!
Uff,am terminat si eu cu bucataritu si cu mancare,in sfarsit sunt toata puse la punct.Astazi am introdus carnita in supica lui Razvanel si a fost foarte incantat de gust.Acum sta singur in patut si vorbeste pe bebeliceasca lui.
Allexa06-felicitari pentru grasunel,sa dea DD sa fie papacios si necolicos,iar tu sa ai laptic cat mai mult.
Eu cand am nascut,la ce sani aveam,toti prin spital ziceau ca nu o sa am laptic,mai ales ca inainte sa nasc nu imi curgea deloc colostru,dar am,de bb meu nu reuseste sa pape tot.
Carmenstefi-bravo pt maseluta;si eu am o problemuta cu una,da' nu ma duc nici moarta.
CrissandrasiCosminiq-mi-ati facut de capucino,dar nu am...merge si o cioco.calda!

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Salutare, fetele,
Azi am fost cam absenta de pe aici, si cam de peste tot in general, mi-am pierdut vremea aseara vizionand pe la filme online si scriind pe blog si m-am culcat iar tarziu, m-am trezit devreme, asa ca iar sunt mega obosita.
Ma scoate din sarite si frigul asta si zapada asta inghetata care aluneca ca naiba, m-am enervat ca ma taxeaza astia la intretinere 800 lei pe decembrie (cool, nu -i asa?), asa ca per total azi nu prea mi-au fost boii acasa.
Laura, daca te decizi si poti pentru alta zi (inclusiv azi) sa ma anunti, sacosele sunt pregatite. A, si pentru cei care iau cate ceva (doua tricouri sau mai stiu eu, ceva mai mult decat un singur produs) ti-am pregatit si niste insigne - bonus, tot de la proiectul respectiv, eu le gasesc mega dragute, au un desen frumos pe ele (cu un baietel si o fetita care aduna gunoaie).
Pentru fetele din piatra, cand ne vedem va aduc si voua insigne si revistute - pentru cine doreste, desigur. Apropo de intalnire, de obicei unde le organizati? Eu sunt mare amatoare de chestiuni de-astea, asa ca astept cu nerabdare sa stabilim ziua, ora si ce mai e. Eu ma lansez in a propune o dupa-amiaza de week-end sau macar vineri - din aceasta saptamana - saptamana viitoare e chiar inainte de inceperea celui de-al doilea semestru si cred ca toata lumea se aduna atunci pe acasa sau se pregateste de scoala/gradi.

"Unii oameni văd lucruri care există si întreabă "De ce?". Alti oameni visează la lucruri care nu au fost niciodată si întreabă "De ce nu?". Unii oameni se duc la serviciu si nu au timp de toate astea."

http://loredanadinu.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

la pauza de la 3.
Elena Adina bine ai venit!
sarbatoritelor de zilele trecute.Scuze pentru intarziere
Adriana la multi ani si tot ce-ti doresti pentru 2010 sa se indeplineasca.Ce fac fetele?
Loredana noi chiar suntem vecine.Unde mai pui ca la postul de proximitate il gasesti pe sotul meu...poate ne vedem intr-o zi
Noi in weekend am fost la sanius si la ski si a fost suuuper si nu atat de frig pe cat s-a anuntat.Mai frig a fost ieri dimineata.De azi nu mai zic.Brrr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

EftimieC-multumesc mult

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Am trecut ca vantul pe aiciAm ceva trebusoara si nu pot sa stau mult
Pup la toate fetele!Ar fi bine sa ne vedem vineriCine se mai inscrie???
Tr.sa hotaram cand si unde!

Mergi la inceput