**Buburuze de 2009 in actiune (6)**

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Picky, DA, va primesc cu bucurie Fac painica la cuptorul de paine, si este f buna Nu voiam ceva anume, ma uitam si eu sa-i iau macar ceva mic mic mic, o jucarie sa i-o dau atunci...dar nu mi-a atras nimic atentia.
Vizionare placuta!
Bamsy, stiam eu ca nu poti sa stai fara noi Bravo pt cumparaturi, sa le stapaneasca sanatoasa Maia

Ma bag si eu la somnic. Noapte buna! fetele

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Bamsy sa speram ca trec repede ani(da sa punem ceva deoparte) si trece si criza care a acoperit Romania ..Cati copii avem? Eu am una bucata printesa nazdravana, Stefi...Sotul are din prima lui casatorie inca 2 copii..Emmy si Anthony...total 3..dar copii lui stau cu mama lor..noi ii avem o data la 2 saptamani in weekend, si in vacante daca vrem
Vreau sa vad si eu scaunelul de baie ..Sa foloseasca Maia cu placere noile achizitii si sa se bucure de ele Noapte buna si somnic dulce buburuzei

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

Inainte***Dupa...sa inceapa votarea

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

da, da Picky..la fara un sfert!
vizionare placuta si somn usor!

ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Anna cuptorul de paine e afara? Ca vreau si eu o bucata de paine calda in care sa bag o bucata de branza si sa o infulec...eu am crescut cu painea facuta la cuptorul de afara...de mamaia mea...doamne ce buna este
Pai ai putea sa ii ei o jucarioara cu care sa se joace, o masinuta, cuburi lego, tractoras, trenulet, puzzel cu forme...Dar ceva simplu si cu sunete...

Printesa noastraStefi, mamitu' nostruStefi...creste...Stefi, buburuza mica Primul CraciunStefi, deja fetita mare :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ce faceti mey va bagarati la sforait deja?se vede cine doarme la 2 noaptea
Georgi..si sotul mai vrea uu cumva ? isi mai doreste un al 4 lea,k 2 vad ca are in alta casatorie...intrebarea este tu mai vrei?
bamsy..mersi de pontul cu lotiunea gerovital..tre neaprat sa iau ca am parul pe duca si la vara sunt cheala deja si ma gandesc numai k vom merge la mare si cum sa imi arat eu pleata
anna..yammy paine facuta in casa..m-as baga si eu sa fac da nu am cuptor de paine ci din ala normal ..daca avei ceva vreo reteta o primesc cu mare placere
alic..m-a fascinat fotoliul..si io vreau unu..de une l-ai luat?
anna..de unde ai comandat tricicleta..un site te rog
voi ce crema folositi pt iritatiile de pe fatza...k pt funduletz am colectie deja
gaza la cat e de zgatie s-a tot topait pana a dat un cap de patut ca patul este langa usa si nush cum topaia ca hop...acu tot nu s-a lasat si tot mai vrea o partea a doua

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

na k a adormit..da ce pozitie are hihi ma duc s-o pozez

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici www.youtube.com/user/bebelarisa" target="_blank">filmulete Larisuca

Mergi la inceput

si cum zgatia e tot zgatie tero...cum am facut poza cand inchisese ochii cum hop top in picioare era in secunda urmmatoare

Mergi la inceput

Alic vizionare placuta...imediat ma bag si eu..

Anca da, si ue si sotul mai vrem inca 1-2(eu sunt ptr gemeni )Eu si maine m-as pune pe treaba..dar avem momentan alte planuri Off si nici acum nu iti doarme?

Miruta te asteptam sa intri cat mai repede ca ne e dor de voi

Vad ca nou capitol nu s-a moderat inca ..asta e scriem aici inca...

Eu ma retrag in pat la tv..Asa ca va urez noapte buna si ne auzim maine la o cafea

Mergi la inceput

aha Georgi..am inteles. noi cred ca abia peste 3-4 ani un bebe 2 sa se faca gaza mare sa pot comunica si io k omu cu ea
acu e pe adormire da are o treaba neterminata cu suzeta cred k alt copil care doarme la 12-1 nu e aici
noapte buna va doresc si ne revedem de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Sa dau si eu un semn de viata....

Bianca mea e racita...are zmei multi si transparenti...acum vad ca se fac albi...sper s nu ajungem la galbeni/verzi Are putin rosu in gatulet.....e foarte maraita si de aia nu am mai intrat,....Momentan suntem la ai mei ca la noi acasa e tare frig...Aseara dupa ce am venit de la pediatra a facut si nitica temperatura..38 de grade...Se chinuie si dintzucul nr 2 sa iasa si e mai rau decat primu....despre care nu am stiut ca isi face aparitia..vad ca recupereaza la al 2-lea. Are la 7 luni si 11 zile 7400 g si 71 cm.

In rest...nu mai zi nimic ca`s chiauna...la 2-3-5 dimineata suntem cu aspiratorul in functiune si scoatem zmeii ca se trezeste plangand ca nu poate respira....mi se rupe sufletul e mila....

Acum vad ca a inceput putin si cu tuse....suntem pe tratament....
Sper s treaca mai repede ca....e ingrozitor sa-ti vezi copilu cum se chinuie.

Va pup dulce si multa sanatate tuturor...ca`i mai buna decat toate.

Mergi la inceput