Se suspenda si ZIUA Online?

Se suspenda si ZIUA Online? | Autor: andra789

Link direct la acest mesaj

La bursa zvonurilor circula informatii precum ca incepnad de luni, 25 Ianuarie 2010, editia online a ziarului ZIUA va fi si ea suspendata, urmand ca la adresa www.ziua.ro sa fie afisata o singura pagina web prin care cititorii vor fi instintati cu privire la acest lucru. Pe deoparte surse din interirorul ziarului spun ca redactorii editiei online a ziarului ZIUA mai vin la servici pana sambata iar pe de alta parte confirma ca au inceput sa curga cu preavize in redactia ZIUA.

http://www.presalazi.ro/actualitate/mass-media/1560-se-suspenda-si-ziua-online.html

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Nu este nicio pierdere.
Ziarul era dintotdeauna slab, ca si patronul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mElaine spune:

sa speram ca se inchide total - si in general ca nu mai avem de a face cu produse mediatice de-ale lui Rosca Stanescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Si formatul online de la Gardianul afiseaza editia din 16 ianuarie, Agentia Newsin s-a desfiintat, atatia jurnalisti au ramas fara locuri de munca. Din cate stiu eu si Cotidianul ar fi pe duca. E o perioada foarte grea pentru media, publicitate nu mai e,ziare nu se mai cumpara ...
Daca ar fi in media romaneasca un ziar impartial, sa stiu ca nu e aservit, eu l-as cumpara, pe bune, zilnic, ca sa aflu o imformatie corecta si nu bazaconiile care se scriu in presa romaneasca.

Mergi la inceput