Club chic(27)
Raspunsuri - Pagina 20
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cait Sali stiu cc ca in toata UE se platesc taxe vamale doar daca valoarea depaseste 40e sau 50 e nu mai stiu exact de asta eu de fiecare data cand comand daca depasesc valoarea fac 2 comenzi si asa nu mai platesc taxe. Cait Home is where heart is... http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate# |
are vreo importanta intervalul de timp dintre cele 2 comenzi?
tu le-ai facut una dupa alta, in aceeasi zi ?
totusi, nu cred ca sunt alte taxe, parca nu am auzit la dana de asa ceva.
cait spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
are vreo importanta intervalul de timp dintre cele 2 comenzi? tu le-ai facut una dupa alta, in aceeasi zi ? totusi, nu cred ca sunt alte taxe, parca nu am auzit la dana de asa ceva. "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali eu am facut anul trecut 2 comenzi la un inteval de catvea ore si surpriza a fost cc ca au plecat in accelasi timp de acolo dar au ajuns la interval de 2 zile aici.Normal ai taxe pentru ca provin din USA dar depinde de aia de la vama de obicei.De asta eu prefer sa nu mai am nici o problema si comand mereu inferior la valoarea aia de 40 sau 5o.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
mihaeladm spune:
Sali, abia acum am reusit sa intru iar.
Si mie imi merge prost netul, forumul oricum merge prost, prin urmare nu puteam sa deschid aici nimic.
Pot sa te rog cu Sherlock?
Azi m-am dat cu Anais anais, inca imi place.
Mi se pare ca merge cu vremea asta.
Deci azi am inghetat in ultimul hal, ca am fost cu niste declaratii. Am ajuns acasa si m-am lipit de calorifer.
Arianna_M spune:
Am mirosit si eu astazi Anais anais ......si mie mi se pare ca merge de minune cu gerul de afara .....asa k mi l-am comandat
Viitoare
danamiha spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Am mirosit si eu astazi Anais anais ......si mie mi se pare ca merge de minune cu gerul de afara .....asa k mi l-am comandat Viitoare |
unde l-ai comandat?
Anais anais era preferatul meu cand eram tanara, l-am folosit in urma cu mai bine de 10 ani
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
are vreo importanta intervalul de timp dintre cele 2 comenzi? tu le-ai facut una dupa alta, in aceeasi zi ? totusi, nu cred ca sunt alte taxe, parca nu am auzit la dana de asa ceva. [/purple] "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
saliiii, ce vrei sa mai comanzi?
Arianna_M spune:
citat din mesajul lui danamiha unde l-ai comandat? Anais anais era preferatul meu cand eram tanara, l-am folosit in urma cu mai bine de 10 ani |
La esentedelux........dar nu il are...ii vine luni.
mie mi-a ramas in nas mirosul lui .....m-am culcat cu gandul la el aseara
Viitoare
Clarisss spune:
citat din mesajul lui carina85 Clarisss,nu mi-ai spus nimic despre Etro-Vicolo Fiori...sau n-am fost eu pe faza... |
am avut impresia c'am scris dar probabil am uitat pt ca l'am incercat imediat dupa Rain/Mark Jacobs. stiu ca mi'a placut dar primul gand a fost ceva de genul... ca'i mai pamantean decat Rain, un miros portocaliu cu flori de apa, suav. dar mi'a placut mult mai mult Mark Jacobs care'i mai cu capu'n nori
ai iesit din casa pe gerul asta de care tot aud ca'i in zona ta? (nu ca aici ar fi primavara... dar voi ne'ati luat se pare la grade minus). sper ca sunteti bine
sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
saliiii, ce vrei sa mai comanzi? |
nu vreau sa mai comand nimic in mod special , doar ca vreau sa fiu o tipa informata!
ma rog sa nu mai comand nimic macar pana imi vin cele 2 , Angel la rose si Opium-poesie de chine.
oricum, in hoinareala mea pe fragrancex am dat peste niste parfumuri frumusele si super convenabile ca pret:
-Murmure ( van cleef ) , Essence d'eau( ferre) , velvet hour ( kate moss) ....hm, ce mai era ? jacomo- silences purple( Addict-ul de la dior dar ieftin) .....
vedeti ca au mai scos pe strawberrynet inca niste reduceri la seturi de parf, cosmetice.[/purple]