Club chic(27)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

in schimb, parca am simtit fluturasi in stomac pt REFLECTION WOMAN-Amouage! [/purple]

eu nu stiu cum e REFLECTION WOMAN-Amouage, sali mai ai si pt mine?poate mai are carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

in schimb, parca am simtit fluturasi in stomac pt REFLECTION WOMAN-Amouage! [/purple]

eu nu stiu cum e REFLECTION WOMAN-Amouage, sali mai ai si pt mine?poate mai are carina

Sali, chiar asa cum este REFLECTION WOMAN, il trecusem si eu in lista de pe ebay,da mai are inca vreo 4 zile pana se termina licitatia si chiar m-ai facut si pe mine curioasa .
Atat ati vb de Amouge incat am inceput sa ma uit dupa el si mi-am trecut in lista REFLECTION WOMAN si LYRIC WOMAN

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Sali,draga,nici acum nu mi-am revenit...A meritat cu varf si indesat toata "joaca" mea cu sticlutele,pungutele si banda scotch...

Daca iti place asa mult Amouage ,am sa-ti trimit ca sa-l incerci si pe piele,numai sa vad de unde mai fac rost de-o sticluta.De fapt din aceasta cauza nu ti-am trimis mai mult "lichid",pentru ca n-am avut in ce sa-l pun...Dar vad eu cum ma organizez...Tb sa ma revansez cumva dupa Esecul Creed.

Dana,dintre toate citricele,Annick Goutal e cel mai reusit,apoi JM.Creed-ZMP are un miros mai curand amarui,probabil de la grapefruit ,iar Comme des Garcons are o tenta masculina ,care pe mine,iubitoare de parfumuri unisex,chiar ma deranjeaza...Ramane AG in top,mai ales ca nici nu e un parfum scump

Mergi la inceput

'Neatza,fetelor-parfumatelor!

Cand va vad si pe voi cu parul mov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

hai buna dimineata!
http://www.youtube.com/watch?v=Tm-rCrEGBCs

dana, nu am cum sa ti trimit AMOUAGE, pt ca acesta nu fost in sticluta, doar pe hartie...
tumpi, nu stiu sa zic cum este, parca ar avea putin din toate, si prospetime, si dulceata, si putere, si discretie, opac dar si transparent....stiu ca nu ati inteles mare lucru...dar cu el mi s-a intamplat ce nu mi s-a mai intamplat cam de multisor, adica sa mi placa , sa mi atraga atentia , sa mi spuna ceva.

stiti la ce ma gandeam zilele trecute? ca as vrea multe parfumuri, am o lista intreaga de dorinte parfumate dar nu e nici unul care sa mi placa sa mor, sa-l vreau, sa mi dau ultimii bani pe el doar sa-l am, sa dorm cu el pe noptiera...sa fie el primul lucru pe care-l vad dimineata
mi e dor sa simt asta pt un parfum...

Mergi la inceput

sali, am glumit

De ce nu comanzi niste mostre? Ma bucur mult ca le-am comandat, asa am descoperit tabacco vanille, Jo Malone.

Iar acum tinand cont de sfatul unei prietene virtuale, vreau sa testez si altele, lucrez din greu la lista, nu vreau sa-mi scape ceva bun, vanilat

carina, ce ai pe lista?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Neata,

Din ciclul "studii despre orice" am primit pe mail o chestie cum ca mirosul de grapefruit purtat de o femeie o face sa para mai tanara in ochii un barbat ce o miroase cu 10 aniAviz amatoarelor, daca sunt, si daca vor...
Eu raman pe dulci cu ceva vanilie, daca tot zice Dana ca si asta place barbatilor imbin placerea mea cu a lui.

Desi daca au vanilie, mie nu-mi displac nici citricele. Important sa nu aiba nicicum trandafir

Clariss, mie nu mi-a placut She Wood. Comun ar fi cuvantul catodorisit pentru el, si parca prea aspru. Nu e special nici macar pentru vara, cel putin in ochii mei. Sa vedem daca il miroase Sali ce zice, desi ea fun Lolita, ma indoiesc ca ii va place...

Sali, nu dormi cu Lolita pe noptiera??? Eu juram ca da

Pupici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Neata,

Desi daca au vanilie, mie nu-mi displac nici citricele. Important sa nu aiba nicicum trandafir

Pupici.

Carmen cu Stefan si Bogdan

Exact!

Desi trandafirii sunt florile mele preferate, locul lor este intr-o vaza si nu in parfum

sali, tocmai am aflat ca nu a sosit angelul
a trecut sotul pe la posta sa vada, mai asteptam si o cagula pt puiul nostru, sa o ia la schi sub casca, dar nu a sosit nici asta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:
citat din mesajul lui Carmena

Neata,

Pupici.

Carmen cu Stefan si Bogdan

Exact!

Desi trandafirii sunt florile mele preferate, locul lor este intr-o vaza si nu in parfum

sali, tocmai am aflat ca nu a sosit angelul
a trecut sotul pe la posta sa vada, mai asteptam si o cagula pt puiul nostru, sa o ia la schi sub casca, dar nu a sosit nici asta.

Chiar daca imi plac parfumurile florale,nici eu nu le suport pe cele cu trandafiri.

Sali,si eu imi doresc o dragoste la prima ... mirosire
!
Imi doresc sa gasesc un parfum care sa-mi starneasca toate simturile,sa-mi fie ca o a doua piele ,sa ma invaluie ca o aura..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniladam spune:

Buna!

am citit ca ai primit o mostra pentru eau d'hadrien annick goutal, imi popti spune de unde, te rog. Vreau sa-mi achizitionez acest parfum in viitor, dar as vrea sa-l testez intai.
multumesc anticipat.

Citat:

o my god, o my god..
am testat CREED Love in white...ar fi tr sa se cheme Love in black!
sorry parfumatelor ca va spun dar imi aduce stomacul in gat la propriu..si nu sunt tocmai ceea ce se cheama o "mimosa sensitiva" dar pt parfumul acesta imi trebuie stecluta cu saruri...

imi evoca o atmosfera funerara, cu mireasa moarta( white de la asta cred ca vine, parerea mea ) , acoperita de flori imbacsite!
miroase ca ceva ne-curat peste care se da cu parfum pt a disparea duhoarea! am intalnit mirosul acesta candva, undeva, cred ca in spital ...sau cand am asistat la o autopsie la cursul de criminalistica...

daca regizam eu acest clip, pe kim basinger o dadeam cu LOVE IN WHITE!
http://www.youtube.com/watch?v=aowSGxim_O8&feature=fvst

aoleu, ce o sa credeti voi acum despre mine?
saptamana trecuta eram sexoasa( nimic mai fals, va asigur), acum sunt paranormala si nitzel morbida( aici s-ar putea sa fie un pic de adevar) ....hm, unii ar gasi interesanta juxtapunerea!

hai ca fug sa ma uit la film, azi mi-am luat pe dvd : The Fourth Kind si CASE 39! si pt a mai echilibra putin lucrurile( sau nu) am luat si THE MAN WHO STARES AT GOATS!

la ce profil psihologic am aici, doar nu credeti ca ma uit la Gone with the wind!
in schimb mor dupa WUTHERING HEIGHTS! ( si in asta merge la fix creedul, acum realizez).

Mergi la inceput