Club chic(27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Buna idee rose, poate te ajuta blue eyes ca si ea si-ar dori sa deschida ceva...

ma tot gandesc sa comand sau nu mostrele, nu de alta, dar imi va placea ceva f.mult si...incepe stresul [size=1]mi-a ajuns cel cu tom ford[/size=1.

Dana,asta este un risc asumat...Dar ai putea doar sa te gandesti,sa te intrebi,oare-oare exista acolo ,undeva parfumul vanilat perfect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:

Buna idee rose, poate te ajuta blue eyes ca si ea si-ar dori sa deschida ceva...

ma tot gandesc sa comand sau nu mostrele, nu de alta, dar imi va placea ceva f.mult si...incepe stresul [size=1]mi-a ajuns cel cu tom ford[/size=1.

Exista si riscul sa nu-ti placa nici unul si atunci macar te linistesti
IN alta ordine de idei sambata am mirosit Van CLeef Lys Carmin..cica Collection Extraordinaire cu note de vanilla, yang and co..Vreau sa zic ca este oribil o apa de colonie innecacioasa fara pic de vanilie si alte florile mai extraordinare..Nu stiu de unde scot parfumurile astea..
Si tot sambata am descopeit un stand numai cu Artisan Prafumeur..Aici la tara este un adevarat miracol..singura problema este cc ca in spate la stand e o tanti si nu poti face ce vrei tu..ce doriti cu ce va putem ajuta, etc si atunci o lasi balta..Asa cc ca plec acum sa miros nitel din artisan si va spun al revenire..
Pe mai tarziu.

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Clarisss,nu mi-ai spus nimic despre Etro-Vicolo Fiori...sau n-am fost eu pe faza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

caittt, vreau si eu la tara...in Franta

daca nu ai plecat inca, te rog mult testeaza Havana Vanille.
citeam pe un site ca cineva de cate ori poarta parfumul asta incepe sa cante Hava Nagila.

despre Vanilla am citit ca e floral asa ca nu-s curioasa

Mergi la inceput

Dana daca cunosti tara asta a mea o sa vrei doar in vacanta in rest..

Cait

Mergi la inceput

Dana daca cunosti tara asta a mea o sa vrei doar in vacanta in rest..
Am testat Havana pentru cc ca vazusem ca-l vrei..Si chiar daca o critica eu nitel pe tanti de la standul L`Artisan fuse o draguta si mi-a dat vreo 4 mostre de Havana Vanille, AMbre extreme, Al Oudh (ultimul iesit in stiulul Amouage) si L`Eau d`ambre.
Acum Havana miroase a vanilie nici urma de floral dupa nasul meu cel neexpert.Sincer dupa cateva minute miroase super bine mai ales celor care le plac vanilatele..acum nu stiu daca tine va voi spune mai tarziu.Oricum tanti cea draguta mi-a zis cc ca daca vreau sa ma duc sa ma parfumeze si sa ma decid..
Dana imi poti da un PM cu adresa ta si iti timit un puf daca vrei.
Mai revin

Cait

Mergi la inceput

cait, esti o draguta

citeam de L`Artisan Vanille ca e o vanilie florala si nu gurmanda.
L`Artisan Havana Vanille e tare laudat.
Iti trimit PM

Mergi la inceput

Citat:

cait, esti o draguta

citeam de L`Artisan Vanille ca e o vanilie florala si nu gurmanda.
L`Artisan Havana Vanille e tare laudat.
Iti trimit PM

L-am primit si ti-l trimit saptaman asta.Miroase bine ce e drept si vad cc ca scrie pe el ca vanilia se amesteca cu catvea picaturi de rom si foi proaspete de tabac..Cui ii place vanilia e un parfum care o are din belsug dar cu toate ca este apa de parfum nu stiu daca rezista f mult.
Iar despre restul mostrelor nimic interesant, nu-mi plac deloc cum miros.

Cait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Fetelor m-am intors de la mirosit!
Am constatat cu stupoare ca nu toate Bondurile au fost aduse la Berna. Asadar pun mai jos NUMAI CE E:
-Broadway Nite
-Andy Warhol
-Bryant Park
-Hamptons
-Nouveau Bowery
-Wall Street
-West Side
-Free Island
-The Scent of Peace
-Bleecker st.
-Little Italy
-China Town
-So NY
-Astor Palace
-Chelsea Flowers
-Brooklyn
-Gramercy
-H.O.T. Allways
-Chez Bond
-Riverside
-Nuit de Noho
-Eau de NY

Cu parere de rau nu am gasit Coney Island, aveau doar Free Island, normal ca nu e acelasi lucru, Dana ai vrut sa testez cred singurul cu multa vanilie in el si totusi de vara, dar nu am reusit.
Iti scriu despre Free Island fiindca este tot pt vara si tot dulce (dar nu are multa vanilie).
Free Islande pt serile de vara, electrizant, cald, cu note de cardamon, patchouli, mosc si putina vanilie, are ceva ce-l face sa pulseze. E un condimentat aromatic.

Little Italy nu mi-a placut deloc. E foarte puternic,un parfum floral-fructat pudrat cat se poate, un melanj note citrice (mandarina, clementina), picant. E foarte neobisnuit mirosul si poti usor sa crezi ca e o lumanare parfumata din China sau un gel dezinfectant.

Eau de New York e seducator, ispititor , are note de fructe, flori si ierburi aromatice. L-as purta la orice ora...din noapte. E placut si se aseaza superb pe piele.

Central Park nu era...

Park Avenue si Brooklyn Nite sunt preferatele mele de la Bond!!! Park e elegant, romantic, un miros dulce de parfum pt fetita ma rog, d-ra, are note de mimoza, trandafir alb, vanilie si lemn dulce.

Andy Warhole asa si asa. Prefer artistul decat parfumul. Aduce vag de tot cu Dolce Vita, dar nu e ca my dear Dolce de rafinat.

Am dat in sfarsit de un parfum cu miros bun de CIOCOLATA.
E So NY. Mai ales in deschidere predomina o nota clara de pralina, s-a mai lasat cu timpul, dar inca o simt, e foarte yummy.

Cam astea cu Bond-urile. Ca impresie generala au aproape toate un ceva comun, ceva ce le face usor pudrate, sunt parfumuri tari, deloc lesinate, se detaseaza de brandurile comune si nu seamana cu nimic arhicunoscut ceea ce e f bine. Greu de gasit si foarte scumpe.

Am incercat inca odata din gama ETRO Vicolo Fiori si ERTA ETRO.
De Vicolo vi-am mai spus ca-mi place la nebunie si e pe lista mea, dar nu stiu cand mi-l voi lua daca in iunie vine bebe si n-am voie sa ma dau...E nr meu 1 pt vara.
ETRA este acidulat si usor ascutit, asta il face unisex, are scortisoara, piper, lapte, un pic de ulei esential de trandafir si geranium, o priza de lemn de santal, ambra, mosc si vanilie. Am avut in mana si carticica firmei, in care sunt pe tabele olfactive impartite toate edt-urile.

Surprinzator mi s-a parut MUST de Cartier. De zeci de ori l-am testat de-a lungul timpului si nu ne imprieteneam. E de data asta imi place.
Am dat un singur puf pe incheietura. Nu-l mai simt amar-uscat ca-n alte dati.Mmmm am sa il mai incerc. Era la oferta crema parfumata de corp Must, 200 ml la 20 Fr. (aprox.20 dolari),mi se pare f ok.

Am sa-i spun lui Sali ca Declaration nu e de ea, e barbatesc ce mai!

PS: i-am gasit fratele newyorkez al lui Angel! E Nuit de NOHO, il am pe cartonas, am uitat sa-l mentionez. Tocmai am zis ca Bondurile sunt originale, ete nu toate! Asta seamana izbitor cu Angel, m-a frapat. Nu pot spune ce are in plus/minus. Observ o usoara tenta florala, atat.

18+ si in culmea fericirii

Mergi la inceput

rosechiar ca ai avut o o zi parfumata!

Mergi la inceput