Targoviste (10)
Raspunsuri - Pagina 25
pitzinuca spune:
cristina - tin pumnii!
flori - sa il stapaniti sanatosi!
eu mai am cam 10 zile pina nasc. am fost destul de ocupata - din fericire - colaborez cu o firma de traduceri.
si eu vroiam un dr pediatru bun in tg, puteti sa imi dati si mie o adresa, sau nr de tel ceva? ca nu stiu cum sa ajung acolo...
va pup pe toate!
eu , cu (DPN 27.08.2010), andi si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."
ginye55 spune:
Pitzinuca eu merg cu Edi la Polimed in Tgv, la dr Blidarescu. Este neonatolog. E o singura problema: e gravi si nush cat o mai prinzi ca tb sa nasca.
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
ginye55 spune:
Cristina super veste! Poate reusesti sa-ti aranjezi treburile...este o super ocazie! Multa bafta!
mihaser spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Pitzinuca eu merg cu Edi la Polimed in Tgv, la dr Blidarescu. Este neonatolog. E o singura problema: e gravi si nush cat o mai prinzi ca tb sa nasca. Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
wow...si noi tot la ea mergem...ce fain ca e gravi!
Venim si noi la Tgv vineri!
ginye55 spune:
Miha si eu m-am bucurat cand am vazut ca e gravi.
Cristina ceva vesti despre job?
tuinea spune:
Buna fetelor!
Sa va spun in primul rand ca Otilia a nascut pe 16 si are o fetita superba (asa cum stie ea sa faca) si is spun inca odata sa-i traiasca minunea!
Am si ras cu soata mea: pana am venit eu cu vesti ea a si nascut si a si ajuns acasa ...
Eu arat ca naiba pentru ca am avut cateva zile sifonate dar sa va spun ca am vesti bune: AM PRIMIT SLUJBA DE LA BRADFORD!
Nu am fost acolo sa dau interviul: l-am dat pe telefon. Sambata stiam deja ca mi-au dat jobul dar erau doua si nu mentionasera care. Diferenta era ca unul era pe 6 si unul pe 2 ani. Luni m-au sunat sa-mi spuna sa vin sa ne intalnim sa semnez contractul si i-am intrebat cand vor si au zis joi. Asa ca miercuri m-am urcat in avion si vineri dimineata am fost inapoi.
Ma simt asa de eliberata! Sper ca la toata lumea sa se rezolve problemele! Ah am uitat sa zic ca l-am luat pe cel de DOI ANI!!!!
Flori poate ne intalnim intr-o zi la o cafea inainte sa plec si poate o prindem si pe Mihaela pe aici. Invitatie valabila si pentru celelalte fete of course!
pitzinuca cat mai ai pana nasti? Eu v-am zis ca noi suntem la dr. Stefana. Este tare dulcica si de treaba.
Va pupic fetelor si trebuie sa fac cinste.
Otiliav spune:
Pitzinuca a nascut. Am citit eu pe forum undeva dar nu am link.
Sa fie recuperarea usoara mami! Sa fie fetita sanatoasa norocoasa si cuminte!
Felicitari Cristina din suflet! Ma bucur tare mult de vestile bune. Doi ani, superrr, bravooo!
Ce ma bucur ca numai vesti bune pe aici.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ginye55 spune:
Pitzinuca bravo mami! Felicitari! Sa-ti traiasca minunea!
Otilia
Cristina felicitari pentru job! Astept cinstea! Vedem cum facem sa ne intalnim...chestia e ca fi-miu nu sta 5 min intr-un loc...poate o cafea de la tonomat in parc... Nu mi-ai zis daca suntem vecine...
Fetelor...sa toooooot cutga vesti asa de bune! Sper ca in max 2 sapt sa fac eu cinste ( tineti pumnii sa semnam mai repede contractul de vanzare-cumparare).
tuinea spune:
Buna fetelor!
Pitzinuca sa-ti traiasca minunea! sa fiti sanatoase amandoua si asteptam pozici cu tine si cu bebelina.
Otilia multumesc frumos de urari! vezi noi am nascut cate ceva in acelasi timp. Tu bine inteles ca esti mereu cu un pas in fata!
Flori eu stau in 31 unde este magazinul acela Rozica la parter. esti prin preajma?
va pupic!
ginye55 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tuinea Flori eu stau in 31 unde este magazinul acela Rozica la parter. esti prin preajma? va pupic! Cristina si Roxy (2.10.2004) |
Eu o sa stau in bl 23 (ultima scara) tot langa magazinul acela. Suuuuper! Ne facem vecine!