Bucurii de sept - oct 2006 (177)
Raspunsuri - Pagina 6

lilina spune:
lexi, felicitari pt nashit
cris, spor la confectionat de martisoare, sigur o sa iasa bine si o sa va distrati
si eu abia imi astept pietricelele sa-mi faci niste cercelusi
pup
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut, site-ul
www.lilubiju.blogspot.com/" target="_blank">Lilu Biju

GETY spune:
[red]Lexi[/red], sa stii ca stau cu emotii cu urocultura asta. Toata ziua is cu nasul la mirosit pipile ei si cateodata parca mai miroase dubios, cateodata nu... Astept rezultatul...
Pai eu tot in particular cu engleza acasa. Adica I'm her teacher.
Macar atat. Iar tat'su s-o invete mate si fizica, ca mie astea nu mi-au placut deloc.
Am vazut pozicile...
Fug, ca am oala cu supa pe foc!
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

tanima_i2002 spune:
Buna seara!!!
Lullabay, sa ai parte de cele mai frumoase momente alaturi de familia ta.
Dragos, multa sanatate si o copilarie fermecata.
Multumim si noi de urari. Gata, am fata mare, de doua zile merge si singurica din ce in ce mai bine, canta, danseaza ca o dansatoare profesionista. Ma topesc dupa ea. Rares are si el aportul lui in dezvoltarea ei (de la el invata atat de multe prosti....ca ma ingrozesc deja cate ii dau prin cap, dar nu numai...si lucruri bune:cum sa se urce si sa coboare de pe scaun...etc).Fetelor, eu nu voi mai intra f mult timp pe net in urmatoarele cateva luni.De la 1 febr am inceput serviciul, din motive diverse (financiare si nu numai), neoficial de fapt am inceput cateva ore pe saptamana inca de la 1 octombrie, asta ptr a nu mai iesi din sistem, ptr ceva banuti in plus si ptr a ramane aproape de ceea ce se intampla in mediul academic daca pot spune asa.
Acum urmeaza sa ma pun serios pe treaba pentru ca pana in septembrie trebuie sa imi termin doctoratul abandonat cu 4 ani in urma cand am ramas gravida cu Rares. Daca nu termin pana in septembrie voi fi exmatriculata si risc sa imi pierd si serviciul (deja sunt cam vizata, se urmareste aducerea unui alt om in catedra noastra si acesta este un motiv ptr care m-am intors la servici, ptr ca odata instalat pe postul meu mi-este teama ca nu il vor mai da la o parte de acolo, asa ca nu vreau sa le dau ocazia sa fiu inlocuita.
Voi incerca sa va mai vizitez cand si cand, dar voi sta f mult pe la scoala si nu voi mai avea acces la net zi de zi, asa ca ne vom intalni mai rar.
Miruna va sta cu mama pana cel putin in iunie cand vreau sa o inscriu la cresa ptr 1-2 luni pana la vacanta, inca o alaptez si asta ma solicita f mult in continuare, trebuie sa invat sa cer mai mult ajutor din partea celor din jur. deja am un program infernal, ma trezesc numai la 6-6.30 si ma culc numai dupa 12 noaptea.
Va urez sa aveti parte de multa sanatate, pupici tuturor bucuriilor, si nu ma uitati. Sper ca macar in week-end sa mai apuc sa mai citesc despre voi si cand si cand sa va mai scriu si despre noi in limita timpului liber.
Va pupic!!!
O sa imi lipsiti enorm.
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)

Roxana01 spune:
neata fetelor!
uite ca ziceati ca va bucura mesajele mele ca sunt optimiste. acum vin cu vesti nu tocmai frumoase, dar eu zic ca imi pastrez optimismul. azi noapte daria a inceput sa vomite pe la 1.30 si dupa s-a tot framantat, a avut febra, dureri de burtica. cand am pus-o pe olita am vrut sa-i pun o vesta pe ea ca era scoasa din plapuma si ea imi zicea, asa, adormita: "nu, mami, vesta e pentru afara, unde e frig si bate vantul frunzele" (de la cantecelul ala:)). in rest, dimineata cand am intrebat-o ce o doare a spus: "ma doaie butica si ma doaie ca nu am doimit" (ii era somn inca). nu prea mananca si are o stare destul de proasta, am pus-o pe nurofen cu panadol si zantac. astept sa vad cum se mai simte in cateva ore. eu sunt la serv dar voi pleca daca tr s-o duc la medic.
cat despre victor, nu conteneste sa ma uimeasca. zilele trecute scapase o biluta sub un corp de mobila. s-a chinuit el singur sa o scoata cu mana, dar nu a reusit ca nu ajungea. atunci, il vad ca arunca o privire rapida in camera si ia un ciocanel de lemn de la niste jucarii, care avea un maner mai lung si incepe sa scoata bilutza cu el. am ramas masca. cred ca si daria mi-ar fi cerut mie ajutorul, dar micul meu desteptutz s-a descurcat singur. habar n-am exact, dar mie mi se pare un lucru deosebit pentru 1 an si 6 luni ai lui.
fetelor, ma bate gandul sa merg in albena de paste. am vazut niste oferte la all inclusive pentru 3 nopti pana in 110-120 euro/ pers, la 4 stele. zau ca mi-ar prii o minivacanta, mai ales ca daca stau acasa tot se duc banii.
Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Roxana01 spune:
m-am luat cu vorba si am uitat sa spun ca am vazut pozicile de nasi ale lui lexi. frumoasa mireasa, frumoasa nasica, dar printesa maria le eclipseaza pe amandoua. e o dulceata!
tanima, mult succes la munca! stiu ca e greu dar poate chiar aveai nevoie de o iesire din cercul casa-copii-sot.
Lili, Cris, ce fete creative! mult succes la margelit!
Gety, hello, teacher! (sau good morning "deecher" - asa zice dariutza)
Dariutza si Victorashul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Roxana, imi pare tare rau de Daria. Dar de la ce a durut-o burtica? Cat despre Victor, m-a lasat si pe mine masca, bravo lui!
Ma bucur ca ti-au placut pozele, multumim de complimente!
Tanima, iti doresc mult succes in tot ceea ce ti-ai propus. Si tu ne vei lipsi noua, dar sper ca macar o data pe luna sa reusesti sa intri si sa ne povestesti de voi!
Gety, ceva vesti de la urocultura?
Eu aseara am gasit-o pe Maria dormind cand am venit de la servici. Nu imi pare rau ca dormea, Doamne fereste, din contra, m-am bucurat pentru ca de obicei, se culca ff tarziu si nu reusim nicicum s-o culcam mai devreme. Dar de luni, de cand a reinceput gradinita o trezeste sotul devreme, astfel ca ea oboseste mai repede si fie adoarme pe la 4-5 dupa-masa pentru vreo 2 ore (ceea ce inseamna ca seara iar se culca tarziu), fie adoarme repede seara. In fine, aseara am ajuns la 8 si tocmai adormise. Imi pare doar rau ca nu am vazut-o decat dormind, mi-era tare dor de ea.
Ieri am facut aproape 3 ore pe drum pana acasa, drum care in mod normal dureaza vreo 45 de minute. A nins toata ziua in Luxemburg si nu a trecut nicio masina de curatat, astfel ca seara cand sa plec era soseaua oglinda, asa gheata era si se circula infernal...Bine ca pana la urma am ajuns acasa cu bine, dar foarte tarziu si cu mari emotii. Motorina era pe terminate si mi-era ca raman cu masina in drum, bateria la telefon se descarcase, mie mi se facuse sete si ma chema si natura rau de tot...Off, a fost un cosmar. Sper ca azi sa nu se repete situatia, dar azi macar am rezervorul plin. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

GETY spune:
Lexi, vestile nu-s bune... I-a iesit iar Proteus Vulgaris, care acum nu mai este sensibil la Augmentin pe care i l-am dat 12 zile. Merg din nou la dr. sa vad ce zice. Si mai sunt in cautarea unui siropul eficient care sa-i protejeze stomacelul.
Stiti vreunul mai bun decat Biotics Baby? Am citit ceva despre Ecoflorina.
Roxana01, multa sanatate Dariutzei. Si il laudam si pe Victorash cel descurcaret.
Tanima, mult succes! Sa fie acomodarea cat mai usoara si multa bafta la servici!
Te mai asteptam cu noutati.
Ma intreb oare ce face Alexutza?
Xandrutza?
Ramomar? Monique_new?
Mirabelac? Strig eu tot catalogul?
Asa creste Maria Diana
www.phenforum.com/ticker/img,47,76,0,kg,76.5,69.1,65,/weight.png" target="_blank">Vreau sa slabesc!

AdinaF spune:
Roxana, si ai mei au avut fiecare cate o noapte de voma, dar eu in afara de ceva pt flora intestinala si regim alimentar nu le-am dat nimic , iar dupa o zi-doua au fost iarasi fit. Stie corpul sa elimine ce nu-i prieste .
Lexi, nu ai posibilitatea sa mergi cu trenul in astfel de zile? Mie mi-ar fi cam frica pe autostrada in conditziile astea, am auzit ca nemtzii au cumparat tone intregi de sare pt drumuri din Romania , fiindca aici e criza de asa ceva.
O zi frumoasa in continuare!

Roxana01 spune:
Gety, eu tocmai ce am comandat Colostru cu probiotice pentru Daria si cred ca-i voi da si lui victoras. mai auzisem despre el dar am neglijat sa-l achizitionez. este cam scumpicel (120-130 ron)dar eu chiar am nevoie de el, ca-i dau tratamentul dariei de mult timp. sper ca nu se considera reclama, daca da, iti trim pm.
Dariutza si Victorashul

anangel_lexi spune:
Adina, as putea merge cu trenul in astfel de zile, doar ca ieri era circulatia blocata in ambele sensuri, deci fie ca as fi mers in centru, spre gara, fie ca as fi mers spre iesirea din oras, nu as fi castigat nimic. Si nici trenurile nu poti sa stii cum merg, astia cam functioneaza dupa model francez iar la francezi trenurile au niste intarzieri... Oricum am inteles de la colegi ca astfel de zile sunt extrem de rare, sper sa fie asa.
Cat despre sare, e foarte posibil sa fie cum spui, din cate stiu Romania e una din cele mai bogate tari in sare din Europa. Dar nu inteleg de ce nemtii pot cumpara sare iar luxemburghezii, care se lauda cu cea mai bogata tara din Europa, nu pot...
Gety, imi pare tare rau ca nu ati scapat de infectia aia nenorocita. Si ce e mai rau e ca trebuie sa-i schimbi antibioticul. Sper insa ca de data asta sa scapati rapid. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute