nu pot citi mesajele private

nu pot citi mesajele private | Autor: miki-miki

Link direct la acest mesaj

Nu pot citi mesajele private. Am instiintare de la DC ca am mesaj privat, sunt logata pe DC, dau clik pe mesaje private, ma delogheaza si-mi apare fraza::
Datorita unor probleme tehnice forumul poate fi mai lent. Pana remediem problemele puteti accesa forumul si la http://forum2.desprecopii.com./
dau clik pe forumul 2, ma relogheaza la loc singur fara sa fac ceva, dau clik pe mesaje private, ma delogheaza la loc... si asa la infinit. Eu cum imi citesc mesajele private?? Patesc asta de cand cu forumul 2

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

fa intai manevra clasica cu sters cookies, temporary internet files, etc. restarteaza browser-ul. deschide din nou pagina si logheaza-te.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Roxana acum nu ma mai delogheaza dar dupa ce dau clik pe mesaje private ma scoate din forum2, ma baga in forumul vechi sar ma lasa logata. Am reusit sa-mi citesc mesajele dar in forumul vechi.
Am Internet Explorer si nu mai stiu cum pot sterge cookie

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari

Mergi la inceput

Revin, am sters cookies temporary internet files si am resetat calc.
Cand dau clik pe mesaje private ma scoate din forumul2, ma baga in cel vechi unde sunt delogata. Ma loghez in cel vechi si pot citi mesajele dar merge ca melcul. Deci concluzia e ca nu se pot citi mesajele in forumul nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Logeaza-te si citestele de pe forum.desprecopii, nu de pe forum2.desprecopii.com . Asa e pus link-ul , catre versiunea 'veche', nu cea noua. In curand se rezolva problema cu serverul si o sa fie forumul intr-un singur loc.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

OK, merci! Deci nu-i buba numai la mine. Citesc PM pe forumul vechi apoi ma intorc pe cel nou caci ala vechiul merge ca melcul.

Mergi la inceput