BRAVO PLATEEA! BRAVO SATULICA! Pufi 2010 (110)
Raspunsuri - Pagina 10
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lia_2009 plateea, satulica felicitari ![]() ![]() ![]() gratiana multumesc Eu maine merg la dr dar presimt ca va fi ziua cea mare voi mai intra pe forum povestea nasterii puiutei mele. Deci va rog sa fiti alaturi de mine cu un gand pozitiv. Eu ma bag la pat sa fiu odihnita pt maine ca si asa am stat mult pe scaun la calculator am mai facut ceva pentru servici si am burtica tare. Doamne ajuta sa fie toti bb sanatosi. 39 sapt ![]() |
cum sa nu fim alaturi? toata gandurile bune le-am trimis inspre tine

sa ne anunti cand scoatem agitatele
elena ptr tine cand incepem sa le agitam?
37+
Ofe_27 spune:
Gratiana, cum te simti? Ce zice Amaris mai sta?
Bogdan al meu a inceput sa faca tumbe la mine in burtica si ma apasa jos la fifi de ma inebuneste. Cred ca ma bag la o baitza, poate se mai relaxeaza si el.
37+
Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
gratiana77 spune:
HAIRCUT si eu ma spetesc de zor cu munca ca doar, doar...Spre deosebire de tine nici macar o amarata de contractie nu se arata la orizont. Si camasile mele de noapte sunt oribile. Oricum nu fac parada modei in spital si la pretul de 9 lei bucata o sa-si faca treabala fel de bine ca si altele mai scumpe ca dupa ce nasc le fac vant.
LOREX despre care dintre prenumee vorba. De Amaris, nu? Prenumele asta l-am auzit la o tipa acum mai bine de 15 ani si atunci mi-am zis ca daca voi avea vreodata fetita asa o va chema. Mie imi plac f mult numele rare. Ulterior am cautat si semnificatia si am aflat ca in ebraica inseamna "promisa de Dumnezeu". Stefania a fost ales de taica-su si e singurul nume de sfant care nu exista momentan in familia noastra. Plus ca nici el nu e f des intalnit.
Gata, ma duc la bucatarie sa imi fac aluatul de pancakes ca din cauza lui ARWEN am prins gust de ele. Si ce bine merg cu finetti! 

38+
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
lorex spune:
Gata, am scos fetele de la gravidutze, da pe Danutza84 nu am gasit-o pe-acolo.
Elena, mi-am permis sa te scot si pe tine , nu am fost atenta cand ai spus ca s-a amanat nasterea ![]()
te-am lasat suspendata!![]()
ma ierti? 

La Andaluza e trecuta data de 18.01...stiti ceva de ea?
am io amnezie?
Ma gandeam ca ar fi fain sa trecem si la cate saptamani s-a nascut fiecare pufulete..
Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza
decenuela spune:
asta noapte...poate ati obs ca n=-am intrat in schimbul 3. cred ca a fost o noapte din aia....din aia

dupa baia de la 8....n-a vrut sa mai doarma ..never....never...cum il puneam jos..ueeee..ueeeeee...ciudat pt bb meu care era cuminte..asa ca n-am inchis un ochi toata noaptea...avea colici...dar... oricum am trezit tot cartierul..
am apucat sa dorm acu o ora juma...intru p[e forum si ce vad...
FELICITARI SATULICA ...SA FIFI SANATOSI SI TU SI BB SI SA VENITI REPEDE ACASA
SI CE MAI VAD???
A NASCUT SI GAINUSA NOASTRA,....
AI VAZUT? PANA LA URMA TE-AU TAIAT 

.... FELICITARI DRAGA NOASTRA PLATEEA...MOLDOVEANCA MEA....SA TE BUCURI DE FIECARE ZI DE ACUM INAINTE..PT CA VOR FI DEOSEBITE.....BB SANATOS SI MANCACIOS IAR TU...REFACERE CAT MAI RAPIDA..
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
gratiana77 spune:
OFE dupa cum spuneam mai sus ma tot agit ca poate vine. Azi cand am fost sa-mi fac analizele a trebuit sa merg mai incet ca o simteam f jos. De dimineata parca ar fi vrut sa ma doara burta dar dupa ce m-am dat jos din pat s-a razgandit. Oricum sper ca pana duminica sa se intample evenimentul. Parca de ieri si pana azi mi-a mai coborat si burta.
38+
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
marse spune:
| citat din mesajul lui lorex Ma gandeam ca ar fi fain sa trecem si la cate saptamani s-a nascut fiecare pufulete.. Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza |
Iar "cuibul".

Dar e o idee minunata.

Marse
36s
Alex
haircut spune:
Marse
multumesc mult!!!
Lia, uite, de incurajare pt maine

restul maine, ok?
37+
Maia Ilinca
lorex spune:
| citat din mesajul lui mralu Buna fetele Eu cred ca o sa fiu ultima care o sa nasc p-aici. Eu am DPN 18 febr, da' din experientele anterioare ma astept la o nastere dupa 20 febr (ambele nasteri au fost naturale la 41 sapt) Raluca 35 sapt cu bb Matei |
Stai linistita
Eu intru la taiat dupa 20 febr, deci nu esti tu ultima

Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza