Bazar pentru Robi (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

multumim lora
noi stam si azi baricadati in casa, e prea ger ca sa-l scot pe robi dar ne gasim activitati si pe aici(scormonit pamantul de la flori, ascunsul telecomenzii de o caut ore intregi bagatul diverselor obiecte in priza, printre care si creioane, etc)
cosminiq tocmai am baut cafeaua de fiecare data cand o beau ma gandesc la tine
o zi frumoasa tuturor!

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Pisellino, incerc sa transfer banutii prin raiffeisen direct, adica prin telefon, dar nu le merge sistemul. Indata ce reusesc iti trimit numar de tranzactie sau ce mi-or da ei ca dovada si adresa.
Incerc sa pun cu 10 ron mai mult, daca as putea si mai mult as pune, dar sper totusi sa ajute.
Multa sanatate lui Robi!

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

multumim pisik intre timp trimite-mi adresa ca noi maine sau joi dimineata la prima ora plecam si nu mai apuc sa-ti pun pachetul

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Buna Cata!
Bravo,bravo...esti tare!!!Ai reusit sa gasesti casaCand ati hotarat sa plecati?
O sa scoata Laura cateva produse pt bazar la care sunt si eu inscrisa.Sa vad la ce pret se liciteaza si poate ne vedem sa iti dau banii pana pleci.Stiu ca si 10 lei conteaza la un drum asa de lungNu vezi cum sa ajuns in ziua de azi !!!Daca ai nevoie si de 5 lei nu prea ai sanse sa gasesti si daca da tr sa ii dai inapoi in cel mai scurt timp.Sunt vremuri grele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Va pup !!!O ZI CAT MAI BUNA LA TOATA LUMEA

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Am depus azi 12 lei in contul de la BRD pentru produsele castigate. Trimit dovada platii la ellinia.

O zi cat mai buna va doresc!

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

cosminiq cred ca maine plecam nu cred ca mai venim in piatra ca tre sa merg dimineata la dentist, mi-a cazut o capsula si-s ca o vrajitoare stirba asa ca nu am timp sa ne vedem.lasam pe cand ne intoarcem
laura, orice licitezi sa depui mai putin cu 10 lei aia care tre sa ti-i dau, stiu ca nu ii vrei dar fa asa please, ne-ai ajutat destul
mistral multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

AURORA am primit pachetul,multumesc mult foarte frumoasa salopeta
PISELINO sa aveti drum bun si sa va intoarceti numai cu vesti bune,ma bucur ca ai reusit sa gasesti casa

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Madalina, sa stii ca pachetul trimis de tine e la mine acasa, dar pur si simplu nu am avut timp sa ma ocup. L-am luat aseara de la posta, nu sambata asa cum as fi vrut. Dar rezolv si cu asta.

Catalina, ce sa va zic!? Drum bun, sa ajungeti cu bine, sanatate multa si sa dea Domnul sa va intoarceti mai sanatosi si mai optimisti !

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Catalina ma bucur ca ati rezolvat cu casa. Drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput