alergii inainte de sarcina

alergii inainte de sarcina | Autor: nike974

Link direct la acest mesaj

Salutare,
Nu este o pledoarie pro domo, pt ca eu am multe si grave alergii, ci o incercare de a creea un spatiu in care fetele cu alergii sa fie consiliate, ajutate pt a avea bebe fara mari probleme.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Despre alergii se mai vb la sub : "Sarcina si bolile autoimune" Este indicat sa-ti faci anal imunologice sa vezi cum stai cu limfocitele si in fct de ac analiza poti face cate un tratam naturist.
Din ce am citit, cei cu alergii au Th2 dominante( adica limfocitele B). Pt a exista un echilibru intre Th1 si Th2 tb sa cresti Th1 iar pt asta te vor ajuta : Echinacea, astragalus, licorice root, beta-sitosterol, ashwaganda, panax ginseng, mushrooms (Maitake, Reishi, Shiitake), chlorella, grape seed extract

Citeste aici: http://www.precisionnutrition.com/rr-green-tea-hazards

Fa-ti anal imunofenotipare limfocite la Institutul V Babes, e f imp(imunofenotiparea e 250 ron) Pb imunologice duc si la infertilitate, netratate bb nu se implanteaza. Pe langa ac anal tot la ei mai poti face anticorpii anti ADN si anticorpii anti nucleari care in total fac 335 ron(inclusiv imunofenotiparea de limfocite).
Succes si te asteptam la sub sarc si bolile autoimune cu rez anal.

Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

nike974 - ai deschis doua subiecte asemanatoare . Am sa te rog din cele doua subiecte sa faci unul singur.
Alergii inainte si in timpul sarcinii cred ca este suficient.

Mergi la inceput