Bobocei de sept-oct 2008 (247)
Raspunsuri - Pagina 4
angelynna82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ pupici, se indura cineva de mine sa imi dea un PM cu parola de pe contul de gmail si link-ul catre pastilute? Ca blondina de mine le-a ratacit si am cautat dar degeaba. Mamica de Andreea-Maria "Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi." Gabriel Jose Garcia Marquez |
trimis pm
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
laureta spune:
Tati ma ajuta n am ce zice. Inisa e aproape in exlusivitate a lui de cand eram burtica si aveam hematomu ala. Spalat imbracat hranit jucat. Si pt gradi, eu nu ma trezesc el o ia o spala imbraca si o duce.
Da io tot mai gasesc cate ceva sa ma plang ca i se urca in cap
babytza esti creatza ? Sa iti fie de bini ungiutzele
elly al meu sot mi a pus gand rau cu sala, cica imi ia abonament sa ma scoata din amorteala nu pt slabit, dar io Batman Batman, lenesa tare
Moni pupam mamica speriata . Io am vazut pozele tale si ai un frumos si arata perfect
300 imi place mult mult slingu
elly_16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laureta elly al meu sot mi a pus gand rau cu sala, cica imi ia abonament sa ma scoata din amorteala nu pt slabit, dar io Batman Batman, lenesa tare David trebuie sa fie fericit ! de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Norocoaso! Deja sunt verde de invidie
Daca ar fi numai de amorteala, as da-o naibii de sala... dar cand vezi kg cum se aseaza frumusel unul cate unul si ca nu mai ai nimic de imbracat, trebuie sa iei masuri. Mai ales ca la vara ne-am propus sa mergem cu buburuza in Turcia, iar al meu mi-a zis ca daca nu slabesc stau acasa
nushulica spune:
fetele multumesc frumos pt tot,v-am mai zis sunteti the best!
david parca e un pic mai bine,nu indraznesc inca sa ma bucur sper sa trecem ok de noaptea asta si sa nu mai tuseasca atat
piolica eu am mai luat in afara de aquadraw si o pereche de www.amazon.co.uk/Ravel-Womens-Cyrah-RLS054-Regular/dp/B001QFZIF0/ref=sr_1_18?ie=UTF8&s=shoes&qid=1263939078&sr=8-18" target="_blank">pantofi si pt amandoua produsele transportul a fost aproape 7lire
daca crezi ca e mai scump pt fr comanda in ro si sa ti-l aduca mama ta in martie ca am retinut ca vine la tine
ada ms de info cu siropelul de la plafar il iau maine musai chiar daca sa zicem printr-o minune maine nu mai tuseste macar sa-l am in casa
lumi cum de nu aveti voi avion?ntz ntz ntz pai eu de cand te citesc tu tot cumperi jucarii la huni , am zis ca ai aboslut orice
pio imi place avionul elsei dar in capul meu vroiam un avion care sa zboarenu pe post de calarit ca asa are tot soiul de masini balansoare motociclete si atv0uri de care s-a saturat
claudina no bine ca ai dat site-ul pe mailul comun sa am eu acum ce-mi stoarce creierii sa-mi aduc aminte parola
nocomule scump bre puzzle-ul ala de 4 piese la 50 si ceva de leieu ma gandeam ca fiind din 3-4 piese va costa in jur de 5lei asa oricum ma duc acu sa ma holbez pe site sa comand ceva ca am vazut si pe la 12 lei
babytza ai grija cu dudu
sunt convinsa ca am vrut sa-i zic ceva laurei dar nici ca-mi aduc aminte cepoate maine
va urez nb
de David
babytza spune:
Nushulica ce misto sunt pantofii !!! Ce te-a facut sa pui link aici ???? stiai ca mi-au intrat banii si sa golesc cardul ?
Laureta batman batman
Dap , naturel parul meu e ondulat, il intind eu la fiecare spalat ca nah, baba vrea ce nu are
Giulianaaaaaaaaaaaa mi-am adus aminte, ca tot vorbesc fetele aste de slabit, cum merge cu dieta ? Esti sirena ?
Mai la o radiografie nu ma duc inca.....inca nu mi-au venit rusii, au intarziat deja o saptamana .... testul zice I , dar parca nu m-as risca inca sa fac o radiografie
Babytza si puiiValentina David
nushulica spune:
roxule eu daca mai aveam bani pe card ii luam si pe www.amazon.co.uk/Ravel-Womens-buttercup-RLS055-Regular/dp/B001QFZI0K/ref=sr_1_21?ie=UTF8&s=shoes&qid=1263940919&sr=8-21" target="_blank">astia asa ca dca tu ai bani ar fi pacat sa nu-ti iei ce0ti doresti inimioara,nu de alta dar eu ma gandesc ca pana ajung eu la banca sa mai alimentez cardul se termina stocul la ce-mi doresc si uite asa se aduna frustrarile
claudina m-am logat dar nu vad niciun mail de la tine
de David
angelynna82 spune:
Babytza mai fa un test, poate poate
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
gaia.nevia spune:
babytzu, babytzu, babytzu!!!
TL l-a culcat pe Teo si s-a dus sa "fumeze o tigara"/ Copilu urla de l-am auzit prin perete, asa ca a trebuit sa ma duc la el. M-am bagat in pat langa el, cica ii e frig, am scot plapuma si am zis ca stau nitel cu el pana adoarme.
Aiurea! Mi-a povestit Bolt, ce faceau avarii, si slavii, si comentarii adiacente (de genul "s-a dus tati sa fumeze o tzigare si n-a mai venit odata" "Mittens vorbea prea mult (asa ca tine, zic io)..." "Bolt avea un fulger pe blana, ca McQueen" "omul ala cu palarie l-a prins pe Mittens, dar ala micu haios a iesit din bila si i-a salvat pe toti" si tot asa)... si am adormit. eu...
300, misto slingul Asta e al doilea, nu?
Babymom
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babytza spune:
Nushulica cum au calapodul, ca la noi ? Ma refer la numar, e ca la noi ? La italieni nu se potriveste de exemplu. Multumesc
Beeeey nu mai fac niciun test, am chemat rusii , cum cheama indienii ploaia ii astept cu interes , poate vin pana la urma La ce probleme avem acum , mai ales financiar, fix nepotrivit ar fi momentul Asa ca sa nu va prind cu agitate pe aici ca va bantui noaptea visele
Pastrati agitatele pentru aspirantele doritoare va rog mult
Ada m-ai spart mai cu Teo ce vorbaret eeeee
Va pup si fug la nani o noapte linistita tuturor boboceilor si mamicilor de bobocei
Babytza si puiiValentina David