LMA licurici ian -feb2009(81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Eu ii dau fier Clarei cam la juma de ora-o ora distanta fata de prima masa de lapte.

Pai, da, ca nu e bine sa se asocieze cu laptele din cate stiu eu, pt ca este impiedicata asimilarea lui de catre calciu.
Bravo pt cumparaturi, cred ca toate lucrusoarele sunt superbe

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Asa stiam si eu. Daaaa, sunt superbe lucrusoarele.Abia astept sa o imbrac cu ele

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

VA PUPICESC PE TOATE, NOAPTE BUNA.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Multumim din suflet pentru urarile frumoase pe care ni le-ati trimis virtul! Pupam toate mamicile si toti licuricii!

Azi a fost o zi intr-adevar speciala datorita sentimentelor pe care le-am incercat, a nostalgiei si emotiei puternice de a fi mama. De cand m-am trezit am avut un nod in gat, lacrimi de emotie si bucurie imi stateau in ochi gata gata sa alunece pe obraz, nici vocea nu mi-o mai recunosteam... Acum un an am primit un dar, pe Alexiuta si sper, ma rog, sa fiu la inaltimea rolului de mama pe care mi l-a harazit Dumnezeu si a sentimentelor materne, atat de pure si de speciale.

Iubesc atat de mult omusorul acesta mic de langa mine, sarmaluta aceea rozalie pe care mi-au dat-o sa o sarut acum un an pentru ca sa aiba gropite in obraji...si are, bucatica asta de sufletel cu ochii mari si calzi care imi este aer, viata, fericire, implinire...

Ma rog la bunul Dumnezeu sa ii dea Alexioarei viata lunga si frumoasa, drum drept si linistit, sanatate, pace si iubire. Ma rog ca viata sa ma faca inteleapta pentru ca sa o inteleg pe scumpa mea in toate etapele vietii sale, sa o ajut, sa ii fiu prietena si confidenta, sa ii fiu apropiata in orice situatie.

Va pup si ica o data, va multumim.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

flowerbee, foarte frumos mesajul tau! La multi ani Alexioarei, sa va bucurati de ea, sa creasca sanatoasa si fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Am uitat sa va zic ca aveam rezultatul la sumarul de urina si, din pacate, concentratia de albumina e foarte mare, leucocite sunt foarte multe, ceea ce indica o posibila infectie urinara. Vom sti maine sau poimaine ce "bandit" a provocat aceasta infectie, sa vedem ce se insamanteaza. Ne facem si noi urocultura...

Pun maine pozite pe contul comun pt ca acum nu gasesc cablul de date.

Pup.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Buna seara, dragi mamici!
Am pus si eu cateva poze de la Craciunul micului Calin pe contul comun.
Nu am mai scris de mult, timpul a fost scurt si nu reusesc sa gasesc de multe ori o portita in programul strict pe care il avem. Calin mai are cum stiti un fratior de aproape 3 ani si eu sunt singura cu amandoi in timpul zilei acasa.

Multumesc tuturor celor care s-au gandit la noi, urez multa sanatate piticilor si mamicilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Bee, ca de obicei m-ai sensibilizat cu gandurile tale expimate asa frumos!

Rein, bine ai revenit, Canuta e un frumusel cu ochii lui mari si albastri, dar nici fratiorul carliontat nu e mai prejos. si mai intra cand poti, noi te asteptam!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Acum cate ceva despre noi:
Calin are la un an 10,5kg si 77 cm. A facut deja vaccinul pt 1 an.
Mananca bine, diversificat, e pofticios. L-am alaptat pana la 6 luni.
Merge bine tinut de o mana si numai cativa pasi singur. Insa exploreaza toata casa in cea mai mare viteza de-a busilea.
Isi iubeste mult fratiorul si reciproc, se imbratiseaza dar se mai si trag de plete. Eu zic ca sentimentele pozitive predomina si sunt tare mandra de ei. Oricum, cel mic il copiaza pe cel mare, sunt multe chestii in comportament care apar peste noapte (gen apasat pe diverse butoane, scos anumite sunete) preluate de la fratele mai mare.
Doarme intreaga noapte si ziua de 2 ori.
Are 5 mese pe zi, din care 2 de lapte.
A avut o singura raceluta de revelion, 3 zile de temperatura si tuse. A trecut usor. Nu a luat antibiotic pana acum, sa vedem ce se intampla dupa ce merge Petru la gradinita, in primavara.

Programul nostru in mare este cam asa:
-7.30-8.00 lapte Calin
-8.30-9.00 trezit toti 3
-9.00 mancat Petru, apoi joaca
-10.00 mancat Calin
-11.00-13.30-afara unde Calin poate dormi
-13.30 mancat Petru apoi somn
-15.00 mancat Calin,Petru
-15.30-17.30 joaca ei, treaba eu
-17.30 somn Calin
-19.00 masa in familie si cu tata apoi joaca si baita
-21.30 lapte apoi somn.

Intre toate astea trebuie schimbate scutecele, asezat cel mare la wc, dau apa, cantam, citim, mergem, pedepsim, ne iubim mult, fac activitati educative cu cel mare la care asista si cel mic, gatim, curatam, etc. Nu privim tv.

Poate veti zambi citind dar fetele ce doresc doi copii sau mai multi trebuie sa stie ca e mult efort dar imensa iubirea si satisfactia. Imi vine sa plang de fericire de mai multe ori in zi cand ii vad.
Sar amandoi sa ma giugiuleasca, cel mic a invatat sa pupe, cel mare ii 'mananca sufletel' (adica isi baga nasul la burtica lui si il gadila) apoi se intind amandoi aliniati si cer sa le mananc sufletel si e un ras in hohote de nu va pot povesti.

Cel mare spune perlute si e delicios.
Zice:
-cand o sa ma fac eu mare...
-si cand te faci tu mare mai Petrisor? cand o sa-mi creasca par pe picioare ca tata.
sau

-petrisor tu nu ai voie sa ma pupi pe gurita, numai tata are voie ca e sotul meu.
-fi atent: cand o sa fiu eu mare am sa fiu sotul tau si tu ai sa fii mama...

sau de Calin:

-il iubesc asa tare pe Gogonaticul asta ca imi vine sa-l mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

tuchi, flavia la un an si jumanate era alaptata ,iar pe zi manca max 3-4 lingurite diversificat.este sanatoasa,f vioaie.nici acum nu mananca f mult.andrei are in castron aceeasi cantitate de mancare ca si ea.diferenta dintre ei e enorma.daca nu ar fi fost andrei,as fi crezut ca nu am stiut sa o alimentez pe flavi cum trebuie.daca copilul nu are nicio pb, probabil asa e felul sau.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Mergi la inceput

Acum vreau sa urez un 'LA MULTI ANI' lui Stefanut, cu mentiunea ca abia astept sa-l mai vad pe el si pe mami Carmen Marieta in parc. Imi e dor de voi!

De asemenea Multi Ani lui Alexandru si Isabellei!

Mergi la inceput