Gimnastica gravide Cluj

Gimnastica gravide Cluj | Autor: mamacangur

Link direct la acest mesaj

Exista undeva in Cluj in centru sau Manastur? Sau chiar in Floresti?
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa_g spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamacangur

Exista undeva in Cluj in centru sau Manastur? Sau chiar in Floresti?
Multumesc!

Va astept in vizita ! RECLAMA ILEGALA - avertisment

eu merg la Aqua Gym !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa_g spune:

Buna viitoarelor mamici!eu merg la bazin ,fac Aqua Gym la bazin,in Cluj,am nr de tel daca va interseaza,ca si gimnastica pt gravide.facem exercitii special pt gravide.e f frumos si ma simt f bine.voi ce cluburi de mamici mai frecventati?ceva cursuri legate de bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roe_oana spune:

Buna Denisa,

Pe mine ma intereseaza un numar de telefon. Sunt gravida in 4 luni jumate si as vrea sa incep sa fac si eu exercitii speciale pt gravide . Tu mergi frecvent? Cum e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smara_nda spune:

Fundatia Providence (Cluj , str.1 Decembrie , nr.130, ap.36) organizeaza GRATIS cursuri Lamaze, gimnastica pentru gravide , consiliere in alaptare si scoala mamei , toate acestea fiind efectuate de personal calificat si cu experienta in domeniu. Vino la Fundatia Providence ,un loc special, unde pregatim impeuna venirea pe lume a celei mai mari minuni din viata oricarei familii: BEBELUSUL. tel 0747896611

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marymermez spune:

Buna ziua,

Numele meu este Maria
sunt insarcinata in 12 saptamani si as vrea sa incep un program de exercitii...din doua motive...sunt la a doua sarcina, iar la prima am pus 30 kg...in plus, acum am acumulat deja 6 kg...ceea ce e cam mult
am vazut mesajul dvs cu providence... postat e drept, in februarie... si am incercat sa sun, dar nu am reusit sa dau de nimeni...in prima zi a sunat, dar apoi a fost inchis...

as avea marea rugaminte ca cei care stiu vreo informatie legat de ei sa ma ajute si pe mine...

as putea cauta alte centre...dar nu-mi pot permite finaciar prea multe...

Mergi la inceput