Atinge o stea-Un echograf pt micutii de la FUNDENI
Raspunsuri - Pagina 14
alinuk spune:
campania continua si aici
multumim din suflet tuturor!!!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153152
se potriveste vorba ceea cum ca.. pai cu pai se face snopul
multumim
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Alexia27 spune:
AM trimis si eu ceva in contul de paypal.
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alexia27 AM trimis si eu ceva in contul de paypal. I am alive and I am here forever Michael Jackson I won't be a rock star. I will be a legend Freddie Mercury |
alexia multumim
multumim tuturor
dumnezeu rasplateste in felul lui pe fiecare
Alinuk
www.dailymotion.com/video/xaclht_starship-foundation-father-and-son_creation" target="_blank">SMS la 858 pt copii!
detalii
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
dragele mele mai sunt 10 zile de campanie...
haideti sa dam mai departe acest mesaj - trimite sms la 858! (cel de mai jos), sa ne auda oamenii strigatul de ajutor ..in numele copilashilor bolnaviori
va multumesc din tot sufletul meu si si sper ca, intr-o buna zi (cat mai curand posibil) sa va invit la evenimentul de finalizare a campaniei, acolo la sectia de Pediatrie unde
niste copii au nevoie de noi, de sprijinul nostru...
caci din pacate uneori o viata depinde de ...un aparat...
alinuk
SMS la 858, un gest simplu pentru copii cu afectiuni grave!
Au mai ramas 10 zile in care se pot transmite sms uri la 858. Astfel se pot dona 2 euro in cadrul campaniei de achizitionare a unui echograf necesar tratarii celor aproximativ 5000 de copii internati anual in Sectia de Pediatrie a Spitalului Fundeni
In ciuda vremurilor tulburi, a zbaterilor sociale, a crizei economice, proiectul 'Atinge o stea' initiat de Asociatia M.A.M.E continua.
Companiile de telefonie mobila din Romania (Vodafone, Orange si Cosmote) s-au alaturat si au oferit un numar scurt: 858 / prin care se pot face donatii de 2 euro la fiecare sms.
Pentru noi, cei pentru care 'a fi sanatos' este o normalitate, un sms inseamna 2 euro, dar pentru acesti micuti poate inseamna VIATA!
Si uneori o viata depinde de un aparat.
Asociatia MAME ii roaga pe toti cei care cred in sansa la viata, ca IMPREUNA, umar langa umar, sa se implice in achizitionarea aparatului ecograf, prin donatii facute in contul Asociatiei M.A.M.E. RO03BTRL04401205N75044XX, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Iancului sau prin transmiterea unui sms la numarul* - 858! Fiecare 2 euro donati reprezinta o particica din aparatul care poate reda sansa la viata copiilor bolnavi internati in sectia de pediatrie a spitalului Fundeni.
Trimite acum SMS la 858!
(* 2 Euro/sms / Numar valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in reteaua Orange, Vodafone, Cosmote. Acest serviciu este oferit gratuit, nu se percepe TVA).
Pentru informatii suplimentare va rugam sunati la tel: 0724 064 304 sau trimiteti e-mail la adresa: office@asociatiamame.com ,
www.asociatiamame.com
Alinuk
detalii
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
marybell spune:
citat din mesajul lui Alexia27 AM trimis si eu ceva in contul de paypal. |
In acest moment (03 iulie 2010) avem 9.900 euro din cei 45.000 necesari
Multumim deasemenea tuturor pentru ajutorul si sustinerea oferita.
Cu deosebita consideratie,
Maria Culescu
Presedinte
Asociatia MAME
Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/713424899/in/set-72157600639165474/" target="_blank">poze bb
varsta lui Erik
aneline spune:
Multumim www.desprecopii.com pentru sustinerea acestei campanii (prin deschiderea acestui subiect, afisarea bannerelor pe paginile acestui site, etc). Multumim!
Sambata si duminica (3-4 Iulie), va asteptam la targul de handmade desfasurat in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti (la Universitate), unde Asociatia M.A.M.E. va avea un stand. Aici veti putea achizitiona obiecte realizate manual de membrii si voluntarii Asociatiei M.A.M.E.- banii incasati din vanzarea acestor obiecte vor fi directionati integral spre campania Atinge o stea - achizitionarea unui ecograf pentru copiii bolnavi de leucemie de la Spitalul Fundeni.
Pana la acest moment s-au strans 9.900 de euro pentru campania "Atinge o stea" - achizitionarea unui ecograf pentru sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni. Copiii bolnavi de leucemie au nevoie in continuare de ajutorul vostru!
Au mai ramas 8 zile in care puteti trimite un sms la 858 si sa donati 2 euro pentru copiii bolnavi de leucemie. Haideti sa fim alaturi de acesti copii si sa le dam o sansa la vindecare! Pentru noi (cei sanatosi) un sms inseamna 2 euro, dar pentru copiii internati in sectia de pediatrie a Spitalului Fundeni inseamna VIATA! Haideti, ca impreuna, sa achizitionam aparatul ecograf atat de necesar in aceasta sectie.
Ajutati-ne sa facem cat mai cunoscuta campania noasta si astfel sa dam o sansa acestor copii.
Asociatia MAME ii roaga pe toti cei care cred in sansa la viata, ca IMPREUNA, umar langa umar, sa se implice in achizitionarea aparatului ecograf, prin donatii facute in contul Asociatiei M.A.M.E. RO03BTRL04401205N75044XX, deschis la Banca Transilvania, Sucursala Iancului sau prin transmiterea unui sms la numarul* - 858! Fiecare 2 euro donati reprezinta o particica din aparatul care poate reda sansa la viata copiilor bolnavi internati in sectia de pediatrie a spitalului Fundeni.
Trimite acum SMS la 858!
(* 2 Euro/sms / Numar valabil intre 10 iunie si 10 iulie 2010 in reteaua Orange, Vodafone, Cosmote. Acest serviciu este oferit gratuit, nu se percepe TVA).
Alexia27 spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele implicate: de ce numai 10 zile de campanie? De ce nu se continua pana la strangerea sumei necesare? Intreb si eu, ca nu stiu
Michael Jackson
Freddie Mercury
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Alexia27 Am si eu o intrebare pentru fetele implicate: de ce numai 10 zile de campanie? De ce nu se continua pana la strangerea sumei necesare? Intreb si eu, ca nu stiu |
Pentru ca teledoanele/SMS in RO sunt alocate pentru o anumita perioada de timp
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank">dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Alexia27 spune:
Dodo pui, multumesc de informatie. Deci numai campania prin SMS se incheie, m-am lamurit acum.
Multa sanatate puiutului tau
Michael Jackson
Freddie Mercury
mirandolina spune:
Si totusi, asociatia va face demersurile necesare pentru prelungirea campaniei. Daca si pentru ce perioada se va obtine prelungirea va vom spune de indata ce avem informatiile.
SMS la 858 pentru copii