Atinge o stea-Un echograf pt micutii de la FUNDENI

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Nu am primit nici martisoarele si nici telefon Oare mai pot spera sa le primesc macar luni dimi? Luni dimineata sunt cu telefonul pe astia de la Cargus, sa vezi ce scandal le fac! In reclama lor zic ca in 24 h ajung oriunde

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiluimatei spune:

Buna tuturor.
Sper din toata inima ca ati ajuns la Babyexpo sau la Opera. Eu din pacate nu am reusit sa ajung decat ieri, vineri, dupa ce am aterizat am fost mult prea zombie. Si ieri am stat putin dar destul cat sa fiu UIMITA de minunatiile pe care le-am vazut acolo.
Un BRAVO mult prea sarac din partea mea pentru mainile de aur care au lucrat, un BRAVO si pentru cele care au ajutat in orice fel ... dar cel mai mare BRAVO pentru sufletul acestui efort, Mary. Stii bine dragutzo, ti-am zis mereu, ca nu exista zi sa nu ma uimesti.
Sunt tare mandra sa iti fiu .. subalterna in asociatie doamna presedinta.
Desi volumul de munca a fost ENORM (eu am stat doua ore si imi crapa capul, d-apai zile si nopti intregi ...) si fondurile nicicum de ajuns, este un capital de imagine castigat inestimabil si cred ca suntem clar pe drumul cel bun.

Bravo!

O seara buna tuturor si o primavara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiluimatei spune:

CURS DEOSEBIT PARENTING.RO

In 24 martie, Parenting.ro organizeaza cursul "Disciplina fara violenta" in beneficiul proiectului Atinge o Stea. Cursul are loc la sediul Parenting.ro de la ora 18:00 si toate fondurile vor merge catre proiect.
Este o ocazie extraordinara sa invatam de la o echipa de profesionisti si sa contribuim la un efort al MAMElor.

Sper sa nu fie banat acest mesaj ca publicitate, acesta este un efort exclusiv pentru proiect.

Multumiri tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita69 spune:

buna seara am fost si eu astazi la babyexpo am stat c-am 2 ore si sunt deja MARYimi scot palaria in fata ta si a fetelor pt tot cea ce ai facut si faci.incet dar sigur ne facem cunoscute si vom reusi sa stringem banii ptcea ce ne-am propus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, ma bucur ca am reusit sa va cunosc personal, uimitor cum soarta ne-a plasat unele langa altele la BE!!! Sunteti MINUNATE si Mary, cum ti-am zis si in seara asta, ai un suflet mare, minunat!!! Doamne ajuta sa auda cat mai multa lume strigatul vostru! Va sprijin cu drag si ori de cate ori aveti nevoie de promovare pe site-ul meu, apelati fara probleme

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Fetelor, va doresc o primavara minunata si multe realizari in ceea ce v-ati propus
Jos palaria in fata voastra

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

1 MARTIE INTR_UN PICIOR VA ADUCE UN MARTISOR!va urez sa aveti parte de o primavara frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Buna fetelor
Sunt f suparata, pentru ca, din pacate, nu am reusit sa ajung la baby expo, din motive obiective.
Dar, magia primaverii continua si cred ca nu ar trebui sa va opriti cu martisoarele si bijuteriile.
In plus, vine in curand si iepurasul
Eu sunt interesata de niste bijuterii, mai exact de setul de la nr. 26 si de un fluturas de la nr. 54.
Mai faceti comenzi, sau au fost doar pt 1 martie?

In alta ordine de idei, am dat sfoara in tara la servici despre formularul 230. Acum astept fisele fiscale si sa vad cine se inscrie

Va pup pe toate si va stimez din inima

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Si la mine au inceput sa vina fisele fiscale

Si da, am fost si eu la BE - a fost super!!! Super solicitant, super munca pana a 3 dimineata sa pregatim toate-cele, dar per total ...nu pot descrie sentimentul de satisfactie

www.asociatiamame.com/ro/proiecte/proiecte-actuale/atinge-o-stea.html" target="_blank">atinge o stea

Mergi la inceput

pt comenzi ANDRA ar trebuisa iei legatura cu MARY cred sau ne mai gasesti duminica in foaier la opera de la ora 18 asa stiu de la MARY.am sa incerc sa i-au legatura cu MARY sio iti voi comunica.

Mergi la inceput