Tinere senioare cu greutate>50kg(61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele buna ziua!
e pace pe aici..:-) ma bucur ca toata lumea in intr-o stare de echilibru sufletesc sau cel putin asa pare.. Baby a gasit naturistul, Amy se gandeste la tratamentul ala de endometrioza, lui Nico i-a aterizat sotu' cu bine in ro, Mona are pareri sanatoase despre viata, fetele gravidutze au temereri, dar sunt fericite, iar cele negravidutze sunt pline de perseverenta...etc. etc...Zic ca e bine!..Va pup pe toate char daca nu v-am pomenit!!!

Si eu ma simt mai bine parca mi-a mai trecut sentimentul ala de dezradacinare, gol sufletesc...care ma incerca la inceput. Cand am venit aici am simtit ca tot ceea ce insemna viata mea s-a evaporat. Fata imi lipsea mult. familia departe. serviciul cazuse ca un castel de nisip. Acum durerea s-a estompat, lucrurile merg binishor si fata mea lupta sa invete cum e sa traiesti independent. Alung cu putere gandurile mai triste si incerc sa privesc inainte cu energie. O sa fie bine.

EEEEhehe, n-o luati asa in serios cu tomberonul,:-)) imi place sa rad de mine in diverse situatii, ma distreaza, dar de stresat, nici vorba, e ultimul lucru care m-ar stresa.

Mona dar ce bine le zici, era cat pe-aci sa fac eu comentariul asta vis-a vis de filmele deocheate, dar ai zis-o tu !...esti mortala!

Mayanul si eu am fost putin geloasa pe fetele alea din reviste de la clinica, cand dadea 'olandeju' meu probe de gigei!! .:-)
Serios vorbind inteleg ca la tine e ceva ce deranjeaza....dar e greu de definit.Relatiile dintre barbat si femeie nu sunt toate trase la xerox. Oricum eu si noi toate ne dorim sa fii fericita indiferent daca ramai cu el sau nu.

Babyblue am vazut pozele si ti-am trimis pm! Dar mai zic si aici:
esti o fata frumoasa, frumoasaaaaa si ai o fetzisoara de bebelush!imi place cum iti alegi hainele, ai simt estetic dezvoltat si te simti bine in fata aparatului foto! :-)Dupa felul cum iubesti cainosu' se vede treaba ca vei fi o mama excelenta. De cainos ce sa zic, e perfect, frumos, curios si la botic ..gros!!! asta ca sa fac o rima!..ce sa mai, mi-a placut ce-am vazut.

Pup toate-toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Pup toata trupa si va invit la o cafeluta calda.Problema mare ar fi faptul ca e prins cu matza in sac si minte ca nu e adevarat.Ca n-a fost pe siteurile alea , ca nu si nu.Deci eu cu dovada clara si spumegand de nervi iar el foarte calm ( enervant de calm) il tine pe nu in brate.
Indiferent cat as zice: spune-mi adevarul mai bine si vedem ce facem , el tot pe a lui o tine.
Plus faptul ca intrand de la job , e periculos ..poate sa ramana somer.Nu vi se pare iresponsabilitate faptul ca isi perecliteaza jobul in favoarea holbarii la niste tzatze pe net?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Bebita, ca sa te vaz pe tine si cainosul cel vestit e musai sa am cont Hi5?

Soricica, de unde stii ca mi-e deja dor de T?
Te rog sa te mai uiti din cand in cand peste gard sa vezi, asa discret, ce face al meu sotior. Sau sa vorbesc cu Ernest (daca o mai avea emisiune)?

Maine merg si io la control sa vad cum cresc floricelele. Nesuferit e Menogon-ul. E uleios si dureros. Iar la Gonal si Cetrodite imi ia mai mult timp preparatu' decat injectatu'.

Mona, eu nu simt ca m-as umfla, ca la celelalte tratamente pt FIV. Foarte folositor site-ul cu Gonal, am gasit si filmulet pt Cetrodite .

Laura, azi le-am pacalit pe fete (soacra si cumnata), nu mergem nicaieri. Dar stai, ca ziua nu s-a terminat. Iar in ceea ce priveste analizele tale, la prima vedere, am observat ca esti in limite, de ce iti faci griji?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_vreau

nico si galli si eu vreau sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi! stiu ca nu-i usor si ca alocati din timpul vostru liber pentru a intretine listute la zi! va si va trimit cate o ...

Laura

Draguta de tine, sa stii ca atunci cand faci ceva cu placere nu ti se pare greu/ obositor. Cel putin eu asa simt. Iar ca sa socializez cu voi abia astept sa ma putin timp liber si tzup pe forum.

P.S. Doar socrela ma tine departe de voi cu zilele, ca-i plimbareata. Dar nu vine ff des, asa ca-i fac placerea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MayanMistica

Pup toata trupa si va invit la o cafeluta calda.Problema mare ar fi faptul ca e prins cu matza in sac si minte ca nu e adevarat.Ca n-a fost pe siteurile alea , ca nu si nu.Deci eu cu dovada clara si spumegand de nervi iar el foarte calm ( enervant de calm) il tine pe nu in brate.
Indiferent cat as zice: spune-mi adevarul mai bine si vedem ce facem , el tot pe a lui o tine.
Plus faptul ca intrand de la job , e periculos ..poate sa ramana somer.Nu vi se pare iresponsabilitate faptul ca isi perecliteaza jobul in favoarea holbarii la niste tzatze pe net?

Mayanul ba da! ai dreptate. La serviciu e periculos, nu se face!
Acum el se simte rau, nu ar recunoaste nici sa-l pici. Asa sunt unele persoane, nu recunosc mai ales daca adevarul ii face sa se simta ingrozitor de rau. Dar hai, tu lasa de la tine, prefa-te ca il crezi ca nu s-a uitat de data asta. Fa-l sa promita ca macar la serviciu nu se mai uita, ca nu e momentul sa se compromita pe criza asta economica, cand peste tot se fac restructurari si raman oamenii pe afara...etc etc stiu, e usor s adai din gura ca mine, dar zic si eu ...poate ajuta.

Mergi la inceput

[/quote]

Draguta de tine, sa stii ca atunci cand faci ceva cu placere nu ti se pare greu/ obositor. Cel putin eu asa simt. Iar ca sa socializez cu voi abia astept sa ma putin timp liber si tzup pe forum.

P.S. Doar socrela ma tine departe de voi cu zilele, ca-i plimbareata. Dar nu vine ff des, asa ca-i fac placerea.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

[/quote]

Nico, ai zis bine cu socializatu'. eu tin minte ca la serviciu nu prea ma omoram cu socializatul, dar vezi conteaza sa stii ca grupul e acolo si ca il poti accesa...asa si cu noi cu forumul asta , e important ca grupul e prezent, mie cel putin imi da un sentiment de siguranta. zicea bine (iarasi !)si Mona, o sa ramana naiba psihologii fara joburi, ca noi facem terapie pe-aci in mod independent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

http://picasaweb.google.com/Ramony.P/Ramona#5428790905630396450

nu stiu, sper sa mearga..

_

Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

Sorina imi pare rau si eu zic ca e deja destula stimulare, sa nu iti faca rau, mai ales ca luna viitoare schimbi si tratamentul

lumy deci o fetita cu fundite e sigur pentru mami, poate ceva si pentru tati
sanatosi sa fie

mayan imi pare rau ca te framanti atat. Unii barbati nu recunosc nici daca-i pici cu ceara....eu sper doar ca vei lua decizia corecta, oricare ar fi ea

fetele...eu nu ma mai imbat cu apa rece; nu e nimic nici luna asta, desi a fost cea mai ciudata din toate. Peste 3 zile maxim vor veni rusii
asta e

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

nico, o sa fiu cu ochii in patru asa ca nu e nevoie sa mai apelam la ernest.
bafta multa maine la eco o sa fiu si eu acolo ca si ru tot maine merg.

babyblue esti tare frumusica, la fel si catelul .

acum imi bat capul ca maine am examen la analiza financiara

va pupacesc pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Citat:
Dar hai, tu lasa de la tine, prefa-te ca il crezi ca nu s-a uitat de data asta.

Ce sa ma mai prefac , ca pana la urma a recunoscut ...Parca avea de ales

Mergi la inceput