INSEMINARE 59

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetelor dragi,
revin dupa ceva timp cu scrisul, cu toate ca de citit va citesc si va tin pumnii la toate, tot timpul.

Am scris si eu pe la sfarsitul anului trecut pe aici pe vremea cand am facut inseminare si stimulari. Pe urma m-am mutat la un topic unde vorbim de toate, nu e atat de specializat.

Viss, alla, anna-ivan (tin puminii la IA!!) sabine (unde esti?), sensibila,indi, peta (gravidutzele ce mai faceti?), ilary, ella,
araceli, aruam, anda, adrianaady, dankutza (ce fetita frumoasa ai!)....scuze daca am uitat pe cineva....puuup toate fetele si noi si vechi!!!!!...

Viss am emotii mari pentru tine, ma rog sa fie bebe!

Fetelor unele dintre voi, poate va mai amintiti, ca inainte de a pleca in olanda, am facut la bucuresti 1 IA si 4 runde de stimulari (menopur+closty; menopur; puregon; clostylbegyt)fara nici un rezultat. Am rezerva ovariana sub limita, varsta 42 spre 43 de ani si nu am raspuns deloc la stimularile cu menopur si puregon, asa incat IA-urile mele se anulau in ultima clipa. sotul e ok, cu normospermie.

In 25 decembrie 2009 mi-a venit menstra si ciclul asta a fost fara nici un medicament.

In 15 ianuarie 2010, in z22 de cm, am avut o sangerare scurta si f. redusa cantitativ de culoare maro-inchis. Am crezut ca m-am dereglat si imi vine menstra mai devreme. In z23 am simtit un junghi ascutit in burta. Zilele urmatoare menstra nu a venit, cu toate ca am avut dureri de tip menstrual. Intre z22-z28 am avut insa si o secretie, in cantitate mica,colorata in maroniu.

Mi s-a parut ciudat si in z27 si z28 de cm, adica ieri si alataieri, am facut 2 teste de sarcina, din acelea timpurii cum se gasesc pe aici, prin olanda (sunt sensibile la 12,5 mIU beta-hCG).
La ambele am avut linia test roz,alataieri mai palida, cea de ieri mai pronuntata. Cea de ieri s-a colorat in al doilea minut din cele 5 minute. Am citit pe teste, cum este considerata linia roz si ei o considera sarcina, deci POZITIV.

Totusi sufletul meu fricos nu ma lasa sa ma consider gravida. Cu asigurarile medicale eram in curs de aranjamente aici in olanda si deocamdata nu pot face beta-hCG din sange. Poate saptamana viitoare sa putem aranja ceva cu un doctor.

Am sunat la fosta mea doctorita de la medlife si i-am zis de cele doua teste pozitive si de faptul ca ma mai doare usor burta si de secretia aia putin colorata. Mi-a zis sa iau utrogestan 4 pe zi, ceea ce am si inceput de ieri, ca aveam la mine o cutie. Azi este Z29 de cm si z16 de la presupusa ovulatie. Burta nu ma mai doare asa mult, dar tot o simt. :-( secretia aia usor maronie a disparut, ametesc si vad puncte albe daca nu mananc des iar noaptea ma simt foarte calda, am renuntat de vreo 4 zile la pijama.

Sper sa fie bine fetelor. Nu ma bucur inca pentru ca e prea devreme. Dar, ori ce ar fi, am simtit nevoia sa va spun ce mi s-a intamplat, mai ales ca anul trecut am impartit cu voi si bune si rele.

Va imbratisez cu drag fetelor si ma gandesc la voi. Sper din tot sufletul sa fie bine, pentru noi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

luminita42 uauuuu!!!... pot sa-ti zic Luminita de la capatul tunelului? Sper sa nu te superi. Ma bucur in mod special cand vad o senioara graviduta. Dumnezeu sa-ti ajute 9 luni sa stea acolo in burtica. Ai facut IA sau este sarcina obtinuta natural?

Eu am mari emotii in 27 la transvaginala, sper ca ovulez luna asta ca sunt programata la IA pe ciclu natural, fara stimulare.

Va pup pe toate! Mai veniti cu liniute rosii ca-mi dati si mie sperante.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, lumi.ma bucur de ce aud, si ca ne-ai scris asa devreme.ma faci sa nu ma mai simt singura in nesiguranta,si ganduri de tot felul. as zice ca si la mine e ceva,intrebarea e dc voi putea pastra acest ceva.dimineata m-au apucat durerile asa tare,ca nu puteam merge pe scari..cand nu sunt ascutite,continuu sa am o durere surda- simt permanent partea de jos a abdomenului, ca si cum trage cineva de ea in jos, nu ma lasa sa uit ca e acolo.ma cam injrijoreza durerile ascutite, care trec la no-spa, dar pana trec imi vine sa ma asez incolacita pe parchet,cam naspa, nu?de ce oare vrea uterul sa respinga asa tare embrionul?ciudat. maine ma duc la beta.macar sa stiu o treaba.ati mai auzit de un asa caz,cu dureri mari care sa fi pastrat sarcina?alta intrebare:eu nu am avut semne de implantare, acele picaturi maronii..sunt musai sa existe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Luminita sper din suflet sa iti fie bine, si sa fie bebe, desi din ce povestesti tu acolo e sarcina sigur. Utrogestan poti pune si 6-8 pe zi, daca vezi ca mai e vreo scurgere maronie , la dureri poti lua no spa, nu uita de acid folic, si daca te simti cumva nelinistita sau stresata ia niste MagneB6.
In rest cum poti de repede du-te la beta, e sfat , si mai ales fa analiza la doua zile sa fi sigura ca creste frumos.
Iti tin pumni si Doamne ajuta!
Viss eu sper sa fie beta mare luni si sa fie bebe, ia no spa , nu e bine sa ai dureri. Si la sarcini f mici exista mici contractii, dureri care nu fac f bine din pacate. Sunt cazuri in care organismul respinge embrionul, la fiv unii medici dau si tratamente special pt aceste cazuri. Pe de alta parte in primele zile de sarcina am auzit de dureri destul de mari la unele femei. Asa ca cu curaj inainte si sa fie luni ziua ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

viss verisoara mea a avut dureri uterine pana in luna a 3-a... erau la fel ca durerile menstruale. Ce pot sa-ti spun este ca i s-a pus diagnostic de uter bicorn. Acesta ii dadea durerile. A nascut natural la sfarsitul lui octombrie un baiat de 4200 g. Drept este ca a avut o sarcina dificila. In primul trimestru dureri continuu. In al doiele trimestri contractii Braxton, fapt pentru care i s-a interzis miscarea si calatoriile cu masina. Deci, se poate.
Pana una alta cauta-ti un medic bun, foarte important este sa aibe timp de tine. Pentru ca exista multi medici straluciti dar care n-au timp din cauza afluxului prea mare de paciente. Doamne ajuta-ti pana la sfarsitul celor 9 luni... si acel viss pe care il ai sa devina realitate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui deeva73

luminita42 uauuuu!!!... pot sa-ti zic Luminita de la capatul tunelului? Sper sa nu te superi. Ma bucur in mod special cand vad o senioara graviduta. Dumnezeu sa-ti ajute 9 luni sa stea acolo in burtica. Ai facut IA sau este sarcina obtinuta natural?

Eu am mari emotii in 27 la transvaginala, sper ca ovulez luna asta ca sunt programata la IA pe ciclu natural, fara stimulare.

Va pup pe toate! Mai veniti cu liniute rosii ca-mi dati si mie sperante.

deeva, multumesc, draga mea. testele astea pozitive, ca nu indraznesc sa zic sarcina inca..:-( au venit pe ciclu natural. am facut stimulare din august pana in decembrie 2009, la medlife. Nu am ajuns decat o data la IA pentru ca am raspuns prost la stimulare.
sa dea D-zeu sa fie bine.

sunt in mare nesiguranta, sper ca saptamana viitoare sa ma primeasca un doctor, aici in olanda e altfel nu te duci asa si faci analize la cerere, dureaza..:-(

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna, lumi.ma bucur de ce aud, si ca ne-ai scris asa devreme.ma faci sa nu ma mai simt singura in nesiguranta,si ganduri de tot felul. as zice ca si la mine e ceva,intrebarea e dc voi putea pastra acest ceva.dimineata m-au apucat durerile asa tare,ca nu puteam merge pe scari..cand nu sunt ascutite,continuu sa am o durere surda- simt permanent partea de jos a abdomenului, ca si cum trage cineva de ea in jos, nu ma lasa sa uit ca e acolo.ma cam injrijoreza durerile ascutite, care trec la no-spa, dar pana trec imi vine sa ma asez incolacita pe parchet,cam naspa, nu?de ce oare vrea uterul sa respinga asa tare embrionul?ciudat. maine ma duc la beta.macar sa stiu o treaba.ati mai auzit de un asa caz,cu dureri mari care sa fi pastrat sarcina?alta intrebare:eu nu am avut semne de implantare, acele picaturi maronii..sunt musai sa existe?

viss, orice ar fi, nu puteam sa nu va scriu, chiar si asa devreme. toate trecem prin clipe grele. poate faptul ca scriu ajuta, poate nu, cine stie. Nu mi-e rusine de voi, nu mi-e rusine sa sper in fata voastra, pt. ca toate sperati nebuneste, aici in vazul intregii comunitatii si nici nu stim cate fete ne citesc de pe margine si se simt poate mai puternice citindu-ne..
E cum ai zis tu, ajuta sa stii ca nu esti singura.
Ma rog pentru tine Viss, e prea devreme sa stii , sper din tot sufletul ca durerile vor trece. Poate sa incerci cu No-spa injectabil?..dar asta dupa ce vezi la analiza de sange valoarea beta.
Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Luminita sper din suflet sa iti fie bine, si sa fie bebe, desi din ce povestesti tu acolo e sarcina sigur. Utrogestan poti pune si 6-8 pe zi, daca vezi ca mai e vreo scurgere maronie , la dureri poti lua no spa, nu uita de acid folic, si daca te simti cumva nelinistita sau stresata ia niste MagneB6.
In rest cum poti de repede du-te la beta, e sfat , si mai ales fa analiza la doua zile sa fi sigura ca creste frumos.
Iti tin pumni si Doamne ajuta!
Viss eu sper sa fie beta mare luni si sa fie bebe, ia no spa , nu e bine sa ai dureri. Si la sarcini f mici exista mici contractii, dureri care nu fac f bine din pacate. Sunt cazuri in care organismul respinge embrionul, la fiv unii medici dau si tratamente special pt aceste cazuri. Pe de alta parte in primele zile de sarcina am auzit de dureri destul de mari la unele femei. Asa ca cu curaj inainte si sa fie luni ziua ta.

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

multumesc adriana, asa am sa fac..deocamdata s-a oprit secretia aia maronie. succes si tie din toata inima!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

viss si eu la fel simt uterul tot timpul, e o durere surda sub burta.
dar durere ascutita nu am avut decat in ziua 22 (acum sunt in z29) si respectiv a 9 zi de la presupusa ovulatie (eu imi fac graficul pe fertility friend ). durerea de acum e asa, de parca cineva a prins uterul in mana (!) si-l strange ...scuze de exprimare ..:-) e tare ciudat. picaturile maronii nu este musai sa apara, ele apar cica la 30% din femeile insarcinate. habar nu am ce va mai veni...:-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Luminita ce bucurie nu pot sa cred mi s-a umplut sufletul de bucurie cand am citit nici nu am apucat sa citesc tot si parca am stiut ce urmeaza sa ne spui ca ESTI INSARCINATA si sa nu te indoiesti vreo clipa ca nu este asa.
Eu iti zic felicitari din tot sufletul si sarcina usoara.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput