INSEMINARE 59

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

buna, si eu ca si voi tot aspir la rolul de mamica.
de vre-o 2 ani tot incercam natural.in noiembrie 2009 am facut IAS dar fara reusita, acum pe 15 ian am facut o alta si tot speram sa fie bine.
la Dacia Medical Center cu dr, Cezara Bucur
ziua 11 cu stimulare ovamit, foliculi pe dreptul 19 mm si 17 mm, pe stangul 16 mm,sotul 25 mil -30 mil dupa prelucrare.
totul ok pana acum.
facut hsg la giulesti ,totul ok ...permeabile,
anticorpiantispermatici ok
...si cu Bunul Dumnezeu inainte...
va pup si va urez succes la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Fetelor va multumesc pentru sustinerevoi ce ziceti sa pun arefam de 200 sau nu?dna dr a zis sa nu pun, ca nu au fost mai multi foliculi si doar unul si atunci il poate sustine progesteronul meu natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

sabrinela eu as pune totusi utrogestan sau cum io zice arefam

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Si inca ceva;stiti de aspirina daca este buna dupa ovulatie,asa am citit ca ar fi buna pentru endometru, si daca sa mai beau in continuare ceai de cretisoara?tot pt endometru.Multumesc

Mergi la inceput

sabrinela eu as zice sa urmezi sfatul medicului , deoarece este vorba de un hormon pana la urma si poti avea efecte secundare nedorite daca nu esti supravegheata de un medic sau macar spune-i medicului ca vrei sa pui in continuare
crede-ma stiu ce zic
astept vesti

Mergi la inceput

mary80 imi poate face rau progesteronul?

Mergi la inceput

draga mea, fiind un hormon este bine a fi luat sub stricta supraveghere a medicului
din cate stiu eu se poate lua pana in a 12 saptamana de sarcina....dar exista medici care il recomanda toata sarcina dk pacienta are nevoie
dat fiind faptul ca gravibinonul nu se mai gaseste la noi in tara, asta ar fi cam singura varianta de mentinere a sarcinilor cu probleme
dar dk medicul zice sa opresti eu zic sa vb cu el, sa nu faci nimic de capul tau
imi cer scuze dk te stresez cu chestia asta dar de obicei citesc foarte mult mai ales ca lucrez in farmacie si ma confrunt zilnic cu astfel de probleme
sunt multi care probabil m-ar contrazice dar sfatul meu prietenesc ar fi sa vb cu medicul tau inainte de a lua utrogestan
paote s-a reglat nivelul de progesteron si nu mai ai nevoie
pupici si succes

Mergi la inceput

si inca ceva se pare ca amandoua am facut inseminare cu dr Cezara Bucur, iar eu chiar am incredere in ea
merg la ea la clinica de prin septembrie si mi-a placut foarte mult
sper sa avem noroc ca si celelalte gravidute ale ei...si sunt destule din cate am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele
Ieri am facut si eu inseminarea,dar nu prea sunt multumita de folicul in momentul inseminarii avea doar 18 mm si endometrul 11 mm,medicul a zis ca este bine dar eu nu stiu ce sa cred.
Voi ce credeti?Ieri la 30 de ore de la Pregnyl nu se sparsese,e posibl sa nu se fi spart?
Azi a 2a zi am niste dureri usoare si difuze de burta de fapt este mai mult un disconfort asa nu prea stiu exact cum sa va explic...
Am repetat si estradiolul ieri si crescuse fata de vineri, dr.endocrinolg mi-a zis ca ar fi trebuit sa fac azi inseminarea dar dr.ginecolog a zis ieri offf.... asta e cum o vrea Dumnezeu.
Va pup

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Eu am reusit cu un folicul de 19mm si cu un endometru de 8mm, folicul ce acum urla de colici la tasu in brate. Deci e foarte bine cat ai avut. Eu am facut inseminarea vineri dupa amiaza si abia duminica dimineata am avut ovulatia. Deci s-a spart la aproape 40 de ore.
Mergi pe mana ginecologului si nu a endocrinologului. Fiecare e cu feliuta lui. Daca gine a considerat ca e mai bine, atunci e mai bine asa. Gine a vrut sa fie cu spermatozoizii in asteptare. Foarte bine! Asa a fost si la mine.
Ai incredere! Ai facut totul ca la carte! Eu sunt un exemplu ca se poate. Pup si multa bafta!

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabrinela

auram tu ai mai facut eco transvaginala inainte de inseminare,sau a fost abdominala?din ce am citit pe la fete am inteles ca nu-ti mai fac in ziua cand faci IA.

maria

Cezara Bucur face eco inainte de inseminare. In functie de aia, decide daca face inseminarea in ziua aia sau mai amana.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix

Mergi la inceput