INSEMINARE 59

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissia spune:

Simona,cred ca si eu am sa fac testul dupa 10 zile ca nu am rabdare sa astept pana in ziua 14 .daca iese negativ,il mai repet la 14 zile si gata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary80 spune:

ziua 13 IA, facut test de urina din nou (nu mai am rabdare), iesit negativ...
totusi intepaturi destul de puternice in partea stanga si urinari destul de frecvente ..(si nu sunt ca si cum ar fi o raceala)...
nu stiu ce sa mai cred...va pup pe toate acum plec la munca ...
sabrinela poate treci pe la mine pe la farmacie dupa amiaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALBINUTZA24 spune:

Buna fetelor.
pentru inceput le doresc celor care au reusit sa aiba o sarcina usoara si frumosi si sanatosi si noua ,,aspirantelor,, sa ne ajute D-zeu sa reusim si sa intarim randurile mamicilor.
acum sa ma fac cunoscuta:
dupa cinci ani de anticonceptionale ( tratament pentru ovare polichistice) am hotarat sa avem un bebe. asta se intampla in 2003. in 2004 in loc de bebe m-am trezit cu chist sangvin care dupa spusele unei doctorite s-a spart si ca urmare mi-a scos ovarul stang.
la 4 luni dupa prima operatie a aparut un alt chist pe ovarul drept si-am cautat disperata un doctor care sa ma opereze fara sa-mi scoata si ovarul drept. in iulie 2004 am fost operata din nou si am urmat si un tratament pentru endometrioza pana in martie 2005. doctorul mi-a spus ca nu voi putea ramane gravida si ca este si periculos sa raman deoarece aveam doua operatii pe burta( la prima , facuta la Targoviste am fost taiata de la buric in jos si deci automat si a doua a fost facuta la fel).Spermograma buna.in 2006 am facut HSG care a fost pozitiv.
in 2007 tratament cu progesteron . Intre timp menstre regulate si ,,lupta,, dar fara succes.
Ieri am fost la Dr. Ion Ionut si mi-a recomandat IA . Era a 13 zi si nu a vazut nici un folicul mare. endometrul 9,2.urmeaza sa ma mai duc in ziua a 11 a luna viitoare.
imi puteti spune daca a mai facut careva IA cu ION IONUT?
cum este la Giulesti?
Va multumesc pentru rabdarea de a-mi citi povestea si nu in ultimul rand spun un calduros ,,LA MULTI ANI,, sarbatoritelor de luna aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

albinutza mult succes

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragelor mult incercate....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca bebelusul mult dorit la san

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

fetelor, sper ca nu va plictisesc.dar dc nu va povestesc voua, atunci cui? m-am dus la Elias.Mi-a pus dr. perfuzie cu Gynipral (ii spusese asistenta ca am dureri) inainte sa ma vada.iti da o stare de drogatapoi am fost la eco,si mi-am vazut "mogaldeata"in uter.cel putin nu-i extrauterinami-a marit utrogestanul de la 4la 6/zi,si a zis( de fapt rezidenta) ca nu recomanda la varste asa mici gynipral in continuare. intrebarea e, de ce am primit perfuzia?nu mi-a spus nici cand sa vin..am intrebat-o eu pe rezidenta.peste 2 saptamani.cica marti.unde marti? la cabinet la parter.la ce ora? pana in 4.fara programare, fara nimic..asa ca,am sa incerc ori sa ma programez peste 2 sapt. la bechir, ori sun la giulesti ptr codreanu..sunt cam debusolata.o vreau pe cezara inapoi,e naspa sa nu ai dr tau,tare naspa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna seara fetele

Alinutza bine ai venit pe iti doresc sa stai cat mai putin in randul aspirantelor.
Despre Spitalul Giulesti ce sa-ti spun e un spital de stat asa ca sa nu te astepti la cine stie ce,cat despre dr.Ion eu personal nu pot sa-ti spun nimic dar am auzit pareri bune despre el.
Multa bafta luna viitoare sa se lase cu ochisori.
Viss felicitari pt samburelul tau acum stai linistita ca l-ai vazut ca sta cuminte acolo la caldurica
Mary eu zic ca nu-i totul pierdut mai asteapta cateva zile si repeta testul.
Doamne Ajuta sa fie pozitiv.
Azi ziua a 11- a de la IA nu am mai avut dureri de burta doar sanii ma dor si sunt tari.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inseminare spune:

INSEMINARE 60

Mergi la inceput