INSEMINARE 59
Raspunsuri - Pagina 18
crissia spune:
Felicitari gravidutelor!
eu sunt in z2 de la inseminare si trece foarte greu timpul.
dr.mi-a prescris arefam 200mg/zi 10 zile.nu ar trebui sa iau mai mult,e suficient doar 10 zile?
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissia Felicitari gravidutelor! eu sunt in z2 de la inseminare si trece foarte greu timpul. dr.mi-a prescris arefam 200mg/zi 10 zile.nu ar trebui sa iau mai mult,e suficient doar 10 zile? |
Eu am pus de la 6 saptamani jumate pana am intrat in trim II. Puneam cate 200mg/zi. Nu mi-a dat mai devreme.
Sincer, si mie mi se pare cam putin. Eu as pune macar pana stiu daca am reusit sau nu. Rau nu face. Eventual sustine sracina. Daca nu e nevoie de el, il elimini.
Multa bafta!

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
viss spune:
buna, fetelor. dankutza-nu am mai avut rabdare, asa ca azi m-am programat la elias ptr maine dim. la 9.30.dr. filipescu.
ideea e ca ziua sunt binisor, dar noaptea ma scol din 2 in 2 ore,m-am culcat la 11,si m-am trezit la 1,3,6 cu dureri.unele au trecut la 1 supozitor, altele la masaj pe burta, unele la no-spa si sticla cu apa calda.pe langa faptul ca sunt zombi-fizic, faptul ca sunt atat de dese ma epuizeaza psihic, vad numai avort in fata ochilor, ma duc la baie sa verific chilotul,fac psihoterapie.
azi la spital mi-am pus iar perfuzie,si ma duc si diseara la 22,poate dorm si eu la noapte![]()
atat de moderna e medicina acum, poate imi da altceva decat no-spa sa relaxeze mucoasa uterina:gynipral,partusisten - am mai gasit pe net..in fine, de-abea astept sa vb cu un dr.
multumesc fetelor de sustinere
mary80 spune:
Viss te rog sa ai incredere ca este bine si dk poti baga-ti un concediu ceva , ca sa poti sta relaxata acasa macar pana se fixeaza bine sarcina...
noi toate iti tinem pumnii si ne rugam pentru tine 
...
mary80 spune:
sabrinela am uitat sa-ti raspund , deocamdata mai astept cateva zile cu testul ...tu ce faci?
am unele dureri de burta , am luat un no-spa azi, dar in rest mai nimic..oricum cred ca-i prea devreme azi am facut 12 zile de la IA
astept vesti...
ankflor spune:
Buna fetelor,
Am si eu o intrebare la voi. In ziua 7 dupa IA am facut analiza pentru progesteron si a iesit 37.
Maine ar trebui sa fac BHcg. Dar cum nu mai am rabdare, vroiam sa va intreb daca rezultatul la progesteron credeti ca are vreo legatura in acest caz cu o posibila sarcina?
Multumesc,
Anca
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankflor Buna fetelor, Am si eu o intrebare la voi. In ziua 7 dupa IA am facut analiza pentru progesteron si a iesit 37. Maine ar trebui sa fac BHcg. Dar cum nu mai am rabdare, vroiam sa va intreb daca rezultatul la progesteron credeti ca are vreo legatura in acest caz cu o posibila sarcina? Multumesc, Anca |
Anca este mult prea devreme pt un beta HCG asteapta pana in ziua 12-14 .Si eu sunt in astepare stiu cum e eu sunt in ziua 10 de la IA si nu vrea sa fac nici test de sarcina nici beta pana in ziua 14-15.
valoare progesteronului este buna dar irelevanta eu de ex am facut progesteronul la 7 zile de la ovulatie si aveam in jur de 50 dar nu am fost insarcinata.Nu zic ca Doamne fereste ca nu esti dar trebuie sa astepti.
Te pup si multa bafta si sa se lase cu ochisori

anul acesta o sa fiu

Doamne ajuta
aruam spune:
Anca scuze..
eu am inteles ca ai 7 zile de la inseminare dar tu spui ca la 7 zile de la IA ai facut progesteronul.Cate zile ai de IA?
Acum am citit mai bine mesajul tau scuze..![]()
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta 
crissia spune:
multumesc dankutza , cred ca asa am sa fac daca nu face rau.
Referitor la bhcg pe mine m-a chemat la 10 dupa IA,dar vad ca voi toate asteptati 12-14z.eu nici nu mai stiu cand sa ma duc sunt nerabdatoare sa aflu rezultatul dar nici n-as vrea sa merg prea devreme si sa-mi iasa fals negativ.Cred ca asta este si motivul pentru care mi-a dat arefamul doar 10 zile ca atunci ar trebui sa merg din nou la ea.
Stiti pe cineva care a facut bhcg in z10 IA ?Eu am gasit citit pe undeva ca incepe sa creasca in sapt.3 de sarcina
aruam spune:
Buna fetele
Eu sunt in ziua a 10-a de la IA si de aseara a inceput sa ma doara burta dureri ca la menstruatie si sunt si balonata
si ei de obicei ma balonez inainte de ciclu.
Sunt asa de trista
mi-am pus atatea sperante in aceasta inseminare.
anul acesta o sa fiu 
Doamne ajuta