INSEMINARE 59
Raspunsuri - Pagina 16
sensibila spune:
luminita - sunt absolut convinsa ca o sa fie bine bebe. Incearca sa nu te stresezi. Nu poti face acolo o beta pe undeva ? Imi permiti sa te trec la reusite ? Acid folic iei nu e asa ?
mary80 - e mult prea devreme pt un test in z10. Incearca unul peste vreo 3 zile si ala o sa fie mai relevant. Spun doar ca e posibil sa fii gravi si totusi sa fie prea devreme acum, mai ales ca ai ovulat sa zicem a doua zi dupa IA. Eu primul test l-am facut in z15. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori, Cred ca ai inteles gresit ce a zis Dr Bucur. Nici un doctr nu recomanda test inainte de z12-14
viss - e super ok si valuarea la beta si la beta si cea la progesteron. E super suficienta doza de progesteron. Felicitariiiiiiiiiiiii, o sa fii mamicaaaaaaaaaaa ! Nu cred ca mai e cazul sa repeti beta. Suna dr si vezi ce iti recomanda. Acid folic sper ca iei deja ?
e in burtica
+34
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
viss spune:
buna,sensibila.chiar asteptam raspunsul tau
"comic" e ca am vrut sa o sun pe Cezara Bucur, si cred ca e plecata din tara ptr ca tipa de la casuta vocala - raspunde in alta limba-turca sau ceva ciudat, oricum. na,eu acum ce fac? am o recomandare catre un dr. la Elias, dar parca as vrea sa raman tot la Cezara..
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss buna,sensibila.chiar asteptam raspunsul tau |
Fati programare la dr Bechir. Este destul de competenta si "pliata" dupa Cezara. Lucreaza foarte bine amandoua de ani de zile. Cezara nu se va supara ca te-ai dus la Bechir, dar mai mult ca sigur ca nu i-ar conveni daca te-ai duce la alt medic.
Parca joi de dimineata este ea la Dacia. Iti face o eco si se uita dupa "o pata neagra in uter". Posibil sa o vada, posibil sa nu, avand in vedere varsta sarcinii. Ea iti poate da un tratament de sustinere. Mie mi-a dat sa pun Viviflor si Oestrogel si datorita ei, mi-a crescut endometrul. Cezara mi-a dat Cycloprogynova si nu mi-a fost bun de nimic.
Parerea mea este sa ramai la Cezara, pana termini primul trimestru. Apoi, iti iei zborul. Ele stiu sa trateze si sa sustina sarcini incipiente. Au ochiul format ca sa vada sarcini mici la eco.
Eu am avut surpriza sa ma duc la 8 saptamani la Briceag si se mira ca am venit prea devreme.
Nici nu stia ce sa imi faca. AM inteles ca majoritatea femeilor se duc la 3 luni, chiar 3 luni si ceva pt primul control. Dar, cine are rabdare? In nici un caz una care se chinuie de ani de zile si in sfarsit reuseste. Eu nu as mai face inca o beta. AI vazut ca e in evolutie. Gata! Relaxeaza-te! Pune No-Spa la nevoie si Progesteron. Chiar daca ai suficient progesteron, un 200mg nu strica. Zic si eu ca sa nu tac.
Pup
Ce fain luna asta, 2 gravidute!
Viss si Lumi
Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
oana_26 spune:
buna fetelor,
sunt in a 10 a zi de la IA si incepand de aseara am dureri de burta care acum au inceput sa fie mai puternice.sunt asemanatoare cu cele din timpul menstruatiei.Ma puteti ajuta cu un raspuns ? va rog 
viss spune:
buna, oana.parerea mea e sa faci un test de sarcina.pana la test nu strica sa iei no-spa sau scobtil=uscosin supozitoare. la mine no-spa nu are prea mare efect, dar supozitorul da.dc durerile pot fi cauzate de sarcina ( asa a fost la mine) sau exista varianta ca printr-o dereglare hormonala sa iti vina ciclul mai repede.."wait and see" dar cu nospa![]()
oana_26 spune:
era sa uit ![]()
viss - felicitari pt sarcina,sa iti dea Dumnezeu un copil sanatos si frumos 
viss spune:
dankutza - ai avut dreptate.am sunat si dr.bechir e joi, dar asistenta nu a vrut nici in ruptul capului sa ma programeze la ea.poate vineri la dr. shadi - iar eu nu am vrut la el.concluzia: dupa ce m-am rugat de ea sa ma inghesuie la dr. bechir intr-un colt si nu a vrut, i-am spus multumesc, si am inchis telefonul.faza tare e ca mi-a spus ca dr. cezara bucur lipseste toata luna februarie

asa ca, na, treb sa gasesc pe altcineva dc cezara nu, bechir nu![]()
viss spune:
dankutza- mi-a mai venit o idee.sa sun maine dimineata la Giulesti s-o rog pe Ana de la programari, sa ma indrume la cineva - dr. Codreanu, de ex.? m-a vazut o data la eco, si mi-a lasat o parere buna. tu ce zici? stii ceva de ea? sau de Laura Dracea? fetelor, care stiti ceva de cineva de la GIULESTI, care nu s-ar supara dc as apare pe nepusa masa? ma gandesc ca astia la giulesti sunt profesionisti in a sustine sarcinile cu probleme,si poate imi mai dau ceva inafara de nospa,scobutil? Cezara lipseste toata luna februarie
vreau si eu peste 2 sapt.-la 6 sapt.(dc le apuc)sa vad niste activitate cardiaca, nu?
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenus26 Neata! Ce de vesti bune aici Eu azi incep tratamentul de stimulare. Doctorul mi-a recomandat sa fac injectile(Menopur+Puregon) seara ianainte de culcare, subcutanat in burtica. Asta inseamna ca va trebui sa invat sa mi le fac singura. M-am uitat pe net cum se fac dar imi este un pic teama sa nu-mi tremure mana si sa fac vreo boacana. Si-a facut careva singura? Cum este? Va pup si sa aveti o zi frumoasa! ![]() ![]() ![]() "Speranța este ca o clepsidră, când crezi că ea s-a scurs, se întoarce în favoarea ta." ![]() ![]() ![]() |
eu mi le-am facut singura si nu e greu deloc. nici nu te doare. e drpet ca prima injectie a fost mai greu
sa ai mare grija sa scoti aerul din seringa in rest succes
pe prospectul de puregon iti arat cum sa iti faci singura
SUCCES TE PUP
Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu