Ema, my lucky 13

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

multumim mult de aprecieri, fetelor.

asteptam cu drag povestile celorlalti pufuleti. sper sa fie toate cu final fericit.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

sa va creasca mari,sanatoase si frumoase cele doua printese ale voastre si sa va aduca numai bucurii toata viata!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Cris, m-a emotionat povestea voastra
Sa-ti traiasca Ema

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Felicitari scumpa noastra! Citind inceputul povestii voastre ma gandeam cat de pozitiva si optimista esti tu si prin ce ai trecut...
Cred ca trebuie sa ai o forta interioara extraordinara sa poti sa tii fruntea sus si sa te bucuri de tot ce e in jurul tau.

Inca o data felicitari, sanatate si noroc Emei si multi pupici Anei, iar voua putere sa le oferiti tot ce-si pot dori si sa le faceti copilaria fericita!

Mai spun doar ca Ema e dementiala cu bentita aceea. N-am vazut niciodata domnisorica mai cocheta.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Foarte frumoasa poveste cu final fericit...eu am citit-o cu sufletul la gura...felicitari...Multa sanatate fetitzelor si noroc cu carul pt o viatza frumoasa si fericita!

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

felicitari pt cele 2 minuni. sa fiti sanatoase si sa va bucurati de fiecare mom

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

cum de am scapat povestea voastra! am citit cu drag si pe nerasuflate.mii de felicitari cu asa o mare intirziere si de la noiam vazut si pozele, o frumusete de fata nu alta! si ce par des si lungut are!felicitari mamico, ai doua comori superbe!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

si apropos de data de 13 pe care intial nu o doreai, trebuie sa zimbesc pt ca imi amiteste de mine cit imi doream sa nu mai nasc in 41 de sap. si bineinteles, dpn-ul 1 ian si am nascut taman pe 8 ian, incredibil nu alta! si acum ca si tine nu mi-as inchipui o zi mai nimerita de nastere pt mititica mea.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Felicitari mamica de doua printzese dulci! Dulci ca si mama lor!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza

Mergi la inceput