Ema, my lucky 13
Raspunsuri - Pagina 2
cris.dogarel spune:
multumim mult de aprecieri, fetelor.
asteptam cu drag povestile celorlalti pufuleti. sper sa fie toate cu final fericit.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze
mamidepuiuti spune:
sa va creasca mari,sanatoase si frumoase cele doua printese ale voastre si sa va aduca numai bucurii toata viata!
cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Ashera spune:
Cris, m-a emotionat povestea voastra
Sa-ti traiasca Ema
Mami de
Chris (08.08.07) )
si 38+ Patrick
cristies spune:
Felicitari scumpa noastra! Citind inceputul povestii voastre ma gandeam cat de pozitiva si optimista esti tu si prin ce ai trecut...
Cred ca trebuie sa ai o forta interioara extraordinara sa poti sa tii fruntea sus si sa te bucuri de tot ce e in jurul tau.
Inca o data felicitari, sanatate si noroc Emei si multi pupici Anei, iar voua putere sa le oferiti tot ce-si pot dori si sa le faceti copilaria fericita!
Mai spun doar ca Ema e dementiala cu bentita aceea. N-am vazut niciodata domnisorica mai cocheta.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
larisel spune:
Foarte frumoasa poveste cu final fericit...eu am citit-o cu sufletul la gura...felicitari...Multa sanatate fetitzelor si noroc cu carul pt o viatza frumoasa si fericita!
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena
album bb-lushe
bebelu86 spune:
felicitari pt cele 2 minuni. sa fiti sanatoase si sa va bucurati de fiecare mom
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
nunta noastra
vikinga spune:
cum de am scapat povestea voastra! am citit cu drag si pe nerasuflate.mii de felicitari cu asa o mare intirziere si de la noiam vazut si pozele, o frumusete de fata nu alta! si ce par des si lungut are!felicitari mamico, ai doua comori superbe!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
si apropos de data de 13 pe care intial nu o doreai, trebuie sa zimbesc pt ca imi amiteste de mine cit imi doream sa nu mai nasc in 41 de sap. si bineinteles, dpn-ul 1 ian si am nascut taman pe 8 ian, incredibil nu alta! si acum ca si tine nu mi-as inchipui o zi mai nimerita de nastere pt mititica mea.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
lorex spune:
Felicitari mamica de doua printzese dulci! Dulci ca si mama lor!
_
Lorex - Pufuletus Dependentus de 39+ ....cu Bobitza