Poate ma ajutati cu niste idei, e ziua de nastere a sotului si fac o petrecere. M-am gandit la niste aperitive , dar nu am idee ce sa fac la felul 2 (de fapt sunt numai aperitivele si felul principal). Parca m-am saturat de vesnica friptura la cuptor cu garnitura. As vrea altceva, din carne pui, porc, peste, ce-o fi, am chef de ceva deosebit.
Nu prea am meniuri festive in minte acum ca sunt la ceva dieta dar la aeritive poti incerca sa faci ceva mai festiv si simplu gen aperitive pe biscuiti sarati : http://bucataria-sylviei.ro/aperitive-pe-biscuiti-sarati/ sau pungute de jambon crud cu spuma de branza :http://bucataria-sylviei.ro/pungute-de-jambon-cu-spuma-de-branza/ sau ceva rondele cu bunatati si rulouri de somon :http://bucataria-sylviei.ro/aperitive-reci/
Pentru fel principal daca gasesti ( am vazut si in Ro dar congelate poti incerca prepelite umplute ( suna complicat dar snt simple de facut si excelente ): http://bucataria-sylviei.ro/prepelite-umplute/ sau ceva piept de pui umplut cu cascaval si ciuperci :http://bucataria-sylviei.ro/piept-de-pui-umplut-cu-ciuperci-si-cascaval/
Cam astea mi-au venit in minte din ce am testat eu, daca te intereseaza vezi ca am si si ceva rubrica de preparate de peste si fructe de mare.
Sigur o sa mai primesti idei super ca sunt multe fete gospodine minunate in zona si o sa ai de unde alege La multi ani si petrecere frumoasa.
Un peste mare umplut la cuptor,cu garnitura de cous-cous,verze de bruxelles,broccoli la abur sau microunde,sos gorgonzola,ciuperci sotate.
--somon la gratar
--curcan umplut
--rulada din piept de pui sau de curcan (cu ciuperci, sau cu fructe de padure)
--muschiulet de porc umplut
--pui cu portocale sau ananas si garnitura de orez
--porc dulce-acrisor cu garnitura de orez sau alta manacre chinezeasca
--pastrav la cuptor