HAI PLATEEA!!Pufuleti Ianuarie-Februarie(109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vi4i spune:

buna la burticutele si mamicutele mele dragi!!!!

am tot stat si recuperat capitolul trecut si ce ati mai scris in acest cap.

nu mai tin minte ce am mai citit!!!! da incerc eu ceva sa scriu ca rapuns!!!!

Cris D bine ati venit acasa!!! ai un pui foarte frumi... merg acu sa citesc si povestea voastra!!!!

am vazut si poze cu bebe grasun de Bea si poze cu burtica mumoasa de Alexutzaa!!!
si eu umblu cu o burtica mica de nu ma crede nimeni ca intru curand in luna a 9!!!!poate oi pune si eu niste pozici!!!!

am inteles ca Cris.m nu prea a stat cuminte!!!! ca cat citeam numai treburi facea!!!! stai fata draga cu fundul pe pat si nu te mai gandi la treburi,las pe seama altora,sa vezi ce bine eeeee!!!! am vazut patut si camera verde,ce frumos e!!! bine ca ai venit cu vesti bune de la dr. dar ai grija de contractiile acelea sa mai stea bebe atat cat trebuie!!!

Ayanna felicitari mami.recuperare rapida si mult laptic p-u bebe!!!!

Plateea curaj pe maine!!!! DD va fi alaturi!!!!

noi maine mergem sa facem ECO si NST!!!! abia astept sa vad ca totul e bine,sper eu!!!!

fetele dragi!!!

35+ Dionisios-Ionnas

baby in burtica
hainute bebe

AMR mai putin de 3 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

HAI PLATEEA!!!! CURAJ!!! bbTo ABIA ASTEAPTA SA TE CUNOASCA!!!

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Buna seara burticute!

Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!
Bag si eu niste

Curaj Plateea!

Mirela 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Sorina felicitari pt vestile bune! Ai grija cu cazaturile (si in general toate burticile care se avanta afara pe vremea asta aveti grija cum mergeti sa nu patiti vreo belea)

Cris.m poate acum te potolesti cu spalatul si calcatul, ca bebe mai are de stat la caldurica, nu tre sa iasa de acum...

plateea am papat si eu o pizza (iti multumeste soatza mea pt asa) Dar noua nu ne arati pozele din zapada? Si ia niste motate si de la mine
HAI PLATEEA! CURAJ GAINA CA TE TAI!

35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

FELICITARI AYANNA!!!

HAI PLATEEA, MULT CURAJ!!!

Fetelor dragi tot incerc sa tin pasul cu voi, dar tot in urma raman.
Bebelina mea e bine, dar inca nu ia in greutate cat ar trebui. A pierdut in greutate la inceput 300 gr pe care inca nu le-a recuperat. Eu inca am pb cu sanii, nu vrea sa pape decat de la un san si la acesta am niste dureri de nu va pot descrie. Dar cand o vad cat de dulce e cand suge strang cu putere din dinti si uit de durere.
Si pt ca eu am avut pb si la Toma si nu m-am invatat minte, pentru fetele care nu au sfarcuri formate sau au pielea fina la sfarcuri sa inceapa din luna a opta cu masaj de formare a sfarcului si dupa dus frecat bine sfarcul cu un prosop mai aspru si apoi cu garmastan.

Cristies, intrebai la un capitol precedent de pozitie in care sa nu inghita aerul. Pe mine la Toma care tot asa inghitea mult aer, m-a invatat dr Culcer eu sa stau pe spate sprijinita pe o perna mai inalta si sa pun bebeul pe burta mea pe o perna subtire astfel incat sa fie vina cu gurita pe sfarc. Inghite si mai putin aer si-i calmeaza si durerile de burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Si sa va spun si despre noi... Dr a zis sa stau linistita ca nu-i tragedie ca e bebe mai mic cu o sapt... Dar tre sa monitorizam arterele astea pacatoase, asa ca sapt viitoare tre sa mai fac un Doppler si din nou intalneala cu dr gine peste doua sapt Colul tot lung si inchis, lichidul amniotic un pic scazut, tensiune la mami de 130/70 (record personal, pt ca inainte de sarcina aveam maxim 100/60) si 65kg (de la 58 la inceput) Avem directive sa renuntam de tot la sare (desi mie nu mi se pare ca as fi umflata nici la maini, nici la picioare ), fara agitatie si fara alte kg in plus

35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Buna burtici si mamici,

Azi am venit si noi de la ultimul control, sper io... Declaram o minunatie de control pe masa (a se citi dureros).

Daca bebe nu are alte ganduri, ne vedem pe 1 februarie cand ne-am programat pt cezariana (nu scapam de taietura, ca cica astmul si nasterea normala nu ar fi chiar compatibile). Ne-am hotarat (cu greu) pt nasterea la Medlife, asa ca in principiu am scapat de bagajul de spital.

Apropo, mai stiti ceva de Ratusca? Ca ea a nascut la medlife si poate ne zice cum a fost...

Cristina 37s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanaion

FELICITARI AYANNA!!!

HAI PLATEEA, MULT CURAJ!!!

Fetelor dragi tot incerc sa tin pasul cu voi, dar tot in urma raman.
Bebelina mea e bine, dar inca nu ia in greutate cat ar trebui. A pierdut in greutate la inceput 300 gr pe care inca nu le-a recuperat. Eu inca am pb cu sanii, nu vrea sa pape decat de la un san si la acesta am niste dureri de nu va pot descrie. Dar cand o vad cat de dulce e cand suge strang cu putere din dinti si uit de durere.
Si pt ca eu am avut pb si la Toma si nu m-am invatat minte, pentru fetele care nu au sfarcuri formate sau au pielea fina la sfarcuri sa inceapa din luna a opta cu masaj de formare a sfarcului si dupa dus frecat bine sfarcul cu un prosop mai aspru si apoi cu garmastan.

Cristies, intrebai la un capitol precedent de pozitie in care sa nu inghita aerul. Pe mine la Toma care tot asa inghitea mult aer, m-a invatat dr Culcer eu sa stau pe spate sprijinita pe o perna mai inalta si sa pun bebeul pe burta mea pe o perna subtire astfel incat sa fie vina cu gurita pe sfarc. Inghite si mai putin aer si-i calmeaza si durerile de burtica.

Tana cu Toma (8 ani) si bebe Maria

Multumesc de sfat. Pozitia asta am inteles ca e si pentru calmarea colicilor. O s-o incerc.

Eu stiu ca in 15 zile trebuie sa ajunga la greutatea de la nastere, tu stii altfel?

Daca poti incearca pentru sani Bepanthene. Si eu am avut niste dureri ingrozitoare, tratate cu Garmastan inutil pana am vazut pe DC ca e mai bun asta. Si chiar a fost. Poate merge si la tine.

Pup si la mami curajoasa si la Maria mancacioasa.

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui linioara

Buna burtici si mamici,

Azi am venit si noi de la ultimul control, sper io... Declaram o minunatie de control pe masa (a se citi dureros).

Daca bebe nu are alte ganduri, ne vedem pe 1 februarie cand ne-am programat pt cezariana (nu scapam de taietura, ca cica astmul si nasterea normala nu ar fi chiar compatibile). Ne-am hotarat (cu greu) pt nasterea la Medlife, asa ca in principiu am scapat de bagajul de spital.

Apropo, mai stiti ceva de Ratusca? Ca ea a nascut la medlife si poate ne zice cum a fost...

Cristina 37s+ cu

gand la gand, chiar azi mai devreme ma intrebam si eu despre ea si i-am scris mesaj, inca nu a raspuns...asteptam poate se acomodeaza mai greu

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

HAI PALTEEA! HAI GAINA!

38+ Yannis

Mergi la inceput